Poradna duly
Jana Čurdová
@MartickaNela já jsem v 31tt. a přemýšlím že začnu balit. a dokupovat věci co mi ještě chybí:-) radši dřív než to potom na rychlo shánět:-)
Ahoj holky, tak my máme termín 11.11. Bude to kluk jako buk po tatínkovi
Ale musím se přiznat, že tašku ještě připravenou nemám!
I když nám asi před třemi týdny na zahradě přistál čáp! Stále si naivně myslím, že mám dost času, ale jak to tady tak čtu, tak bych s tím měla asi už něco dělat! ![]()
Tašku už taky mám sbalenou - náhodou jsem tuhle narazila při výletu na zdravotnické potřeby, tak jsem dokoupila takové ty jednorázové podložky a kalhotky, hned jsem to sbalila a aspoň vím, že jsem se vešla a nemusím mít s sebou kufr
. A taky budu ráda, když bych náhodou musela zůstat v nemocnici dřív, tak abych měla všechno připravené a jenom mi to někdo donesl.
Tak jsem dneska absolvovala další kontrolu u svého doktora - na další jdu za 3 týdny, to mi naberou stěry na streptokoka. Já mám pokaždé pocit, že víc času jsem u sestřičky než u doktora
. Ale dneska poprvé poslouchal i srdíčko miminka, tak je všechno v pořádku.
Ahoj, prosim opet o radu, na zacatku tydne sem mela dvakrat prujem, bez boleni bricha, ale meli sme burcak tak sem si dala, tak sem myslela ze s toho, to by mi ani nevadilo po zacpe, ale dneska rano znova jednou, nevim co si o tom myslet, kdyby to byla viroza tak to mam v kuse ne a jidlo jim jako vzdycky, nic noveho..Rika se ze se telo cisti pred porodem ale ja mam jaksi jeste do 9.listopadu cas, pristi tyden jdu na gyndu, mam se tam o tom zminit? Diky za prispevky
Určitě bych se zmínila při kontrole doktorovi, možná by tě poslal na nějaký preventivní výtěry. Já mívám spíš zácpu, pokud sním víc ovoce tak někdy naopak průjem (ale jen třeba jednou), doktor mi řekl že se to v těhotenství stává. S porodem bych byla klidná, pokud by se nepřidaly třeba kontrakce.
Ahojte
jsem ve 32tt. Tašku do porodnice si pomaličku chystám pár věci už mám sbalené jenom mi chybí dokoupit pyžamo, župan
Kontrolu mám až za týden
prcek mě kope hlavně v noci hlavně když jdu spát
![]()
@Dennis určitě bych to taky řekla doktorovi ![]()
Ja tasku zacnu balit asi pristi tyden nebo vikend spis, no mesic dopredu ale jsem radeji nachystana, takova peclivka
na mimi se docitam ze vse davaji, jen pleny, kosmetiku, ubrousky ne, bere si sebou nekdo i obleceni pro male nebo dupacky alespon? Kosilky moc rada nemam, mam nakoupene bodycka, prijdou mi lepsi,nevim.To tam teda potahnu lodak ale nebudu asi prvni:-)
@Dennis oblečení pro mimi sebou brát nebudu. minule mi stačilo to jejich. hlavně by se mi to ani do tašky nevěšlo. jen ty plínky a vložky zaberou dost místa. a věci v čem mimi pojede domů přiveze přítel se autosedačkou.
@Dennis - Asi záleží na porodnici, co vše dávají a co musíš mít s sebou. Já mám napsáno, že u nás jsou potřeba pouze plenky, jinak vše je k dispozici. Košilky jsem užila v prvním měsíci, kdy jsme mazali pupík tou fialovou vodičkou, pak jsem používala body, alespoň se jim nikde nevytahovalo, jako košilky.
Tak huráááá, v pondělí mi končí neschopenka a začínám klasickou mateřskou, tak už nebudu muset hlídat vycházky. Sice nejsem moc toulavý typ, ale občas potřebuji někam dojet a ukončení vycházek je velké plus.
Ahoj holky, já termín 18.11. tak snad vše bude OK a v porodnici Zlín to přežiju.
Někdo na ni nadává, někdo nedá dopustit.
Už se nám to celkem krátí.
Hanka
Ahoj holky, taková blbá otázka..
Jak velkou tašku do porodnice? Máte třeba menší cestovní..já právě vůbec nevím jakou, aby tam na mě pak nekoukali co to sebou všechno táhnu za krámy.. ![]()
@buterflye
Já jsem začala 35tt. a tašku už mám - ale jsem zbrklina