Poradna duly
Jana Čurdová
Inak add velkost korbicky. Ja mam pomerne male dite, 56 sme mali aj pol roka. No a v hlbokej mi vydrzala 2 mesiace. Potom som sa ju snazila vozit este tyzden v korbicke a neslo to. To spustila hysterak neskutocny a kludne hodinu revala. Tak som to po tyzdni vzdala. Takze za mna vecsi korbicka neni na skodu, ale mala neni problem
.
Tak to já mám taky krajkovou zavinovačku..
Kupovala jsem ji když se měl malej narodit a určo ji využiju i u tohoto miminka.. Jediná moderní věc které fandím jsou plenky, kočárky a protikolikové lahve na pití. Ségra má roční holčičku, takže sleduju trh nepřetržitě.. ![]()
Holky doporučuju si vyhledat recenze na kočárky. teď pročítám heuréku a jsou tam zajímavé věci..
http://kocarky.heureka.cz/
Tak jsem právě zjistila, že podle recenzí jsou všechny kočárky nějak vadné.. Jenomu skřípe kotoučová brzda, druhýmu se po půl roce vyklá přední kolečko a třetí a má korbičku na ležení na nic, protože po 5 měsících se tam mimčo už nevejde…
Jsem z toho jelen…
tak myslím že vrzání se dá vyřešit namazáním (třeba WD 40), kolečka taky většinou už nejsou problém vyměnit jen ta korbička je naprd ten zbytek bych nějak moc neřešila, nic a nikdo není dokonalý ![]()
Já jsem se zamilovala do toho Chicca i když občas hrozí reklamace. Potkat mě to může všude.
Jané slalom vypadá krásně, ale malá úzká korbička se překousnout nedá..
WD 40 jsem nedávno stříkala na panty dvěří… ![]()
Hned jak budu po UTZ a mít průkazku, tak si udělám radost a koupím mimču nějaký dupačky. Dneska jsem se rozplývala nad výlohou ![]()
WDčko je dobrý na vše co vzžě bo prostě potřebuje promazat, prostě nepostradatelná věc
já už taky chtěla kupovat dupajdy, mají v pompu úplně úžasný bílý s béžovim méďou úplně z nich teču, takže jak příjde výplata běžím je kupovat, teda pokud bude příští týden vše v pořádku ![]()
ideální kočár neexistuje
a rozdíl ve velikosti korby mezi jané atřeba x landerem není
n ajané pasují 4 nebo 6 korbiček, stačí si vybrat ![]()
a na dupačky sem taky v pompu narazila a zamilovala se…až půjdu od mudry ve středu a bude vše ok, taky si udělám výlet ![]()
Holky vy jste skvělý..
Pak si sem dáme fota s úlovkama.
Až mi to potvrděj, tak si vyhledám seznam a pomaličku začnu dávat věci dokupy do 7 měsíce bych to chtěla mít připravené, člověk nikdy neví.. Ještě by to chtělo vědět pohlaví a můžu vymetat sekáčky a obchody ![]()
Holky mám dnes celkem velký křeče do břicha a teď na večer se to ještě zhoršilo, nevíte někdo zda je to normální?? začínám se docela bát… sem 150km od domova a není to moc příjemné ![]()
Páji jaký křeče - občasný bodání? Nebo delší? zkus si dřepnout a pokud by tě bolelo-píchalo břicho přivstávání, tak to je na pohotovost. Pokud jsou menší, kup si magnesii a nebo hořčík v tabletách. Je možné, že se ti jen roztahuje děloha. Na povolení vazů a bříška je to magnesium-hořčík. Snad budeš ok. ![]()
Ty jjo já si říkala jaký jsem cvok na kočárky… ale měla jsem jich teda jen 6 nebo 7
a nejvíc se mi kupodivu osvědčil klasický polský v-cross.. trojkombinace
rozhodně lepší jak slavný x-lander
nejvíc se mi líbí Casualplay s4… měla jsem ho asi nejdýl, ale jen jako sporták… ale je hrozně malinký ![]()
A látkovky jsem používala na dceru tak od půl roku asi do 15 měsíců… kalsický čtverce a na vrch bambino mio kalhotky… ale hrozně mi vadila ta velká dupa.. všechny bodyka krátké a kalhoty uzoučké… ted bez plín máme zas opačný problém… všechny gaťata nám padají ![]()