Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8345
29.3.12 19:36

Inak add velkost korbicky. Ja mam pomerne male dite, 56 sme mali aj pol roka. No a v hlbokej mi vydrzala 2 mesiace. Potom som sa ju snazila vozit este tyzden v korbicke a neslo to. To spustila hysterak neskutocny a kludne hodinu revala. Tak som to po tyzdni vzdala. Takze za mna vecsi korbicka neni na skodu, ale mala neni problem ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 19:38

Tak to já mám taky krajkovou zavinovačku.. :D Kupovala jsem ji když se měl malej narodit a určo ji využiju i u tohoto miminka.. Jediná moderní věc které fandím jsou plenky, kočárky a protikolikové lahve na pití. Ségra má roční holčičku, takže sleduju trh nepřetržitě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 19:40

Holky doporučuju si vyhledat recenze na kočárky. teď pročítám heuréku a jsou tam zajímavé věci.. :think: http://kocarky.heureka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 19:51

Tak jsem právě zjistila, že podle recenzí jsou všechny kočárky nějak vadné.. Jenomu skřípe kotoučová brzda, druhýmu se po půl roce vyklá přední kolečko a třetí a má korbičku na ležení na nic, protože po 5 měsících se tam mimčo už nevejde… :zed: :zed: :zed: Jsem z toho jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 19:51

super, díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 19:53

tak myslím že vrzání se dá vyřešit namazáním (třeba WD 40), kolečka taky většinou už nejsou problém vyměnit jen ta korbička je naprd ten zbytek bych nějak moc neřešila, nic a nikdo není dokonalý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 20:03

Já jsem se zamilovala do toho Chicca i když občas hrozí reklamace. Potkat mě to může všude. :D Jané slalom vypadá krásně, ale malá úzká korbička se překousnout nedá.. ;) WD 40 jsem nedávno stříkala na panty dvěří… :mrgreen:
Hned jak budu po UTZ a mít průkazku, tak si udělám radost a koupím mimču nějaký dupačky. Dneska jsem se rozplývala nad výlohou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 20:07

WDčko je dobrý na vše co vzžě bo prostě potřebuje promazat, prostě nepostradatelná věc :-) já už taky chtěla kupovat dupajdy, mají v pompu úplně úžasný bílý s béžovim méďou úplně z nich teču, takže jak příjde výplata běžím je kupovat, teda pokud bude příští týden vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.3.12 20:18

ideální kočár neexistuje :)) a rozdíl ve velikosti korby mezi jané atřeba x landerem není :)) n ajané pasují 4 nebo 6 korbiček, stačí si vybrat :)))
a na dupačky sem taky v pompu narazila a zamilovala se…až půjdu od mudry ve středu a bude vše ok, taky si udělám výlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 20:24

Holky vy jste skvělý.. :hug: Pak si sem dáme fota s úlovkama. :mrgreen: Až mi to potvrděj, tak si vyhledám seznam a pomaličku začnu dávat věci dokupy do 7 měsíce bych to chtěla mít připravené, člověk nikdy neví.. Ještě by to chtělo vědět pohlaví a můžu vymetat sekáčky a obchody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.3.12 20:25

jee:( až budu vybírat kočár asi se z toho zbláznim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 20:28

Tak to je jasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 20:44

Holky mám dnes celkem velký křeče do břicha a teď na večer se to ještě zhoršilo, nevíte někdo zda je to normální?? začínám se docela bát… sem 150km od domova a není to moc příjemné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 21:36

Páji jaký křeče - občasný bodání? Nebo delší? zkus si dřepnout a pokud by tě bolelo-píchalo břicho přivstávání, tak to je na pohotovost. Pokud jsou menší, kup si magnesii a nebo hořčík v tabletách. Je možné, že se ti jen roztahuje děloha. Na povolení vazů a bříška je to magnesium-hořčík. Snad budeš ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.3.12 21:37

n

Ty jjo já si říkala jaký jsem cvok na kočárky… ale měla jsem jich teda jen 6 nebo 7 :-D a nejvíc se mi kupodivu osvědčil klasický polský v-cross.. trojkombinace :-D rozhodně lepší jak slavný x-lander :-D nejvíc se mi líbí Casualplay s4… měla jsem ho asi nejdýl, ale jen jako sporták… ale je hrozně malinký :-(
A látkovky jsem používala na dceru tak od půl roku asi do 15 měsíců… kalsický čtverce a na vrch bambino mio kalhotky… ale hrozně mi vadila ta velká dupa.. všechny bodyka krátké a kalhoty uzoučké… ted bez plín máme zas opačný problém… všechny gaťata nám padají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí