Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
30.3.12 09:52

@verunkka2 - to vůbec nevadí že máš temín dřív.. Stejně je ta pravděpodobnost u nás všech. Já mám třeba termín 13.11. a vzhledem k mému zdr.stavu to vidím na předčasný vyvolání. Takže je možné, že budu mít mimčo taky koncem října. :D Hlavní je to zvládnout do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
30.3.12 09:54
@verunkka2 píše:
Ahooj :-) tak ja uz mam tehu prukazku a odbery krve za mnou,je to moje nocni mura:-D jinak tedy moje vypocty byly opravdu spatne,takze jsem tu docela spatne..mame termin 23.rijna,takze o malinko driv:-))

gratuluju k prukazce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
30.3.12 09:59

Ja doufam,ze uz mam vse spatne za sebou a ceka nas uz jen hladky prubeh:-)) teda jeste me desi vysledky z krve a dalsi odbery,ale to snad preziju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.12 10:05

já se cítím naprosto neomylně na holčičku :))) je mi blbě, ale sežeru všecko :))) a taky se budeme stěhovat jupíí :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
30.3.12 10:07

Jeste do vetsiho??:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.12 10:22

jasně a hlavně do svojeho, konečně se suneme ofiko na statek :)) už je skoro hotová střecha :)) holky nemáte někdo veliký auto, kam se dozadu vejdou tři sedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
30.3.12 10:25
@aničkakytička píše:
jasně a hlavně do svojeho, konečně se suneme ofiko na statek :)) už je skoro hotová střecha :)) holky nemáte někdo veliký auto, kam se dozadu vejdou tři sedačky?

Mam passata a 3 sedacky som tam uz mala a vosli sa. Teda 2 sedacky a jedno vajicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.12 10:33

já mám oktávku a dám tam tak dvě sedačky a tašku na přebalování .)) budu s emuset poohlédnout po větěím, tak sbírám inspiraci. do passatat se podle mě pak tři vělké sedačky nevejdou.. a potřebuju vě+tší kufr..asi dodávku si koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
30.3.12 10:35
@aničkakytička píše:
já mám oktávku a dám tam tak dvě sedačky a tašku na přebalování .)) budu s emuset poohlédnout po větěím, tak sbírám inspiraci. do passatat se podle mě pak tři vělké sedačky nevejdou.. a potřebuju vě+tší kufr..asi dodávku si koupím :)

Nam sa vosli :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.12 10:42
@eust píše:

do passata tři autosedačky větší velikosti? ne vajco? 8o 8o to se teda passat nezdá :potlesk: :potlesk: líbí se mi sharan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
30.3.12 11:05
@aničkakytička píše:
do passata tři autosedačky větší velikosti? ne vajco? 8o 8o to se teda passat nezdá :potlesk: :potlesk: líbí se mi sharan :)

Pisem ze sme mali 2 autosedacky a jedno vajicko. A nebolo to nejako extra tesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.12 11:10
já sem psala, ejstli se tam vešly tři velké sedačky a psala si, že s evešly :)))
@eust píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
30.3.12 11:19

Je to jedno nemienim sa tu s tebou o tom handrkovat. Precitat si prispevky mozes aj spetne ;-).

No kazdopadne je tu vecsina prvotehuli, je velmi mala pravdepodobnost, ze niektora vozi 3 deti. Takze si myslim, ze tema stoji za to zalozit priamo na tie sedacky diskusiu ;-). Nudes mat viacej poznatkov, skusenosti. ;-). Vela zdaru pri hladani ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.3.12 11:23

já se nehandrkuju :)) jen sem psala, že si myslím, že se tři VELKE autosedačky nevejdou a psalas, že se vešly, tak mě to překvapilo. protože mi passat o tolik větší než oktávka nepřišel, že bcyh to šla zkusit tam narvat a nemusela akupovat nic :))))
myslela sem, jetsli někdo nemá velký auto, nemusí tam vozit tři děti,a le třeba jestli ho nemá na podnikání nebo tak :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
30.3.12 11:24

holky nejako skoro vam dali prukazku. tusim ja som ju u prveho tehu mala asi az okolo 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí