Poradna duly
Jana Čurdová
@verunkka2 - to vůbec nevadí že máš temín dřív.. Stejně je ta pravděpodobnost u nás všech. Já mám třeba termín 13.11. a vzhledem k mému zdr.stavu to vidím na předčasný vyvolání. Takže je možné, že budu mít mimčo taky koncem října.
Hlavní je to zvládnout do konce ![]()
@verunkka2 píše:
Ahoojtak ja uz mam tehu prukazku a odbery krve za mnou,je to moje nocni mura:-D jinak tedy moje vypocty byly opravdu spatne,takze jsem tu docela spatne..mame termin 23.rijna,takze o malinko driv:-))
gratuluju k prukazce ![]()
Ja doufam,ze uz mam vse spatne za sebou a ceka nas uz jen hladky prubeh:-)) teda jeste me desi vysledky z krve a dalsi odbery,ale to snad preziju:-)
já se cítím naprosto neomylně na holčičku
je mi blbě, ale sežeru všecko
a taky se budeme stěhovat jupíí
![]()
jasně a hlavně do svojeho, konečně se suneme ofiko na statek
už je skoro hotová střecha
holky nemáte někdo veliký auto, kam se dozadu vejdou tři sedačky?
@aničkakytička píše:
jasně a hlavně do svojeho, konečně se suneme ofiko na statekuž je skoro hotová střecha
holky nemáte někdo veliký auto, kam se dozadu vejdou tři sedačky?
Mam passata a 3 sedacky som tam uz mala a vosli sa. Teda 2 sedacky a jedno vajicko.
já mám oktávku a dám tam tak dvě sedačky a tašku na přebalování .)) budu s emuset poohlédnout po větěím, tak sbírám inspiraci. do passatat se podle mě pak tři vělké sedačky nevejdou.. a potřebuju vě+tší kufr..asi dodávku si koupím ![]()
@aničkakytička píše:
já mám oktávku a dám tam tak dvě sedačky a tašku na přebalování .)) budu s emuset poohlédnout po větěím, tak sbírám inspiraci. do passatat se podle mě pak tři vělké sedačky nevejdou.. a potřebuju vě+tší kufr..asi dodávku si koupím
Nam sa vosli
.
@eust píše:
Nam sa vosli.
do passata tři autosedačky větší velikosti? ne vajco?
to se teda passat nezdá
líbí se mi sharan ![]()
@aničkakytička píše:
do passata tři autosedačky větší velikosti? ne vajco?![]()
to se teda passat nezdá
![]()
líbí se mi sharan
Pisem ze sme mali 2 autosedacky a jedno vajicko. A nebolo to nejako extra tesne.
@eust píše:
Nam sa vosli.
Je to jedno nemienim sa tu s tebou o tom handrkovat. Precitat si prispevky mozes aj spetne
.
No kazdopadne je tu vecsina prvotehuli, je velmi mala pravdepodobnost, ze niektora vozi 3 deti. Takze si myslim, ze tema stoji za to zalozit priamo na tie sedacky diskusiu
. Nudes mat viacej poznatkov, skusenosti.
. Vela zdaru pri hladani
.
já se nehandrkuju
jen sem psala, že si myslím, že se tři VELKE autosedačky nevejdou a psalas, že se vešly, tak mě to překvapilo. protože mi passat o tolik větší než oktávka nepřišel, že bcyh to šla zkusit tam narvat a nemusela akupovat nic ![]()
myslela sem, jetsli někdo nemá velký auto, nemusí tam vozit tři děti,a le třeba jestli ho nemá na podnikání nebo tak ![]()
holky nejako skoro vam dali prukazku. tusim ja som ju u prveho tehu mala asi az okolo 12tt.