Poradna duly
Jana Čurdová
@Terrrka - tedy, tak to jsi šikulka!!!!
a mimčo bude mít určo také radost. Hlavně vysvětli partnerovi, aby tě neprovokoval ![]()
Můj má dneska den, že ho bacím.. ![]()
Mě ten můj dneska řekl, že mám zhubnout..(mám 72kg/170cm)
Tak jsem mu to oplatila a on se urazil.. ![]()
@Marta87 jen do něj
to ten muj spíš pořád ať jim
ale mně je zle ![]()
@Terrrka - tak jako tobě samozřejmě taky
jsem to ale jednostranný sobec
![]()
já jako před tím tak i teď jenom při pomyšlení na cigaretu je mi zle… já se v patnácti naučila kuřit, ale jak se se mnou rozešla moje první láska tak jsem vykouřila i pět cigaret naráz a pak se z toho poblula a od té doby se mi to hnusíí ![]()
já kouřila dlouho a dost a nečekala sem, že to takhle samo a takhle rychle přejde ![]()
taky mě kouření přešlo u prvního těhu, dneska si zapálím tak jednou za dva měsíce někde, kde dostanu chu´t,a le ne když sem těhu. moje máti hulila celý těhu a taky žiju. slyšela sem názor, že pokud je matka silná kuřačka, nemá přestat naráz, že je horší ten stav, že si nemůže dát než třeba 4 cigarety denně..ale pokud člověk nemá cht, je to asi nejlepší
ale partnera, co by mi pak kouřil pod nos a provokoval, bych kopla do zadečku ![]()
ja sem se snazila stim postupne prestavat v dobe, kdy jsem vysadila prasky a zacali jsme se snazit o miminko…je to lepsi ![]()
Ahoj holky! Tak mimoděložní to nebylo, bylo to normálně ale zase jsme to vzdaly… tak Vás opouštím a až zas otěhotním napíšu… držím Vám všem moc moc palečky at krásně rostete a máte ty nejhezčí mrnouskové na světě!!! PA pa
@Eleanora1988 píše:
Ahoj holky! Tak mimoděložní to nebylo, bylo to normálně ale zase jsme to vzdaly… tak Vás opouštím a až zas otěhotním napíšu… držím Vám všem moc moc palečky at krásně rostete a máte ty nejhezčí mrnouskové na světě!!! PA pa
to mě strašně strašně moc mrzí, určitě se brzy zadaří znovu, a bude to v naprostém pořádku!!!! držím palečky všechny!!!! ![]()