Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24.3.13 20:34
  • načítám...
11514
24.3.13 20:36

@pavlushka Tak já jsem kafe, přestala pít v den transféru a to jsem ho měla ráda, ale vůbec mi nechybí… :pankac: Myslím si že by mě ani nechutnalo…

• načítám...
11514
24.3.13 20:39

@Fiducia Náhodou je to roztomilé, když se manžel tak o tebe stará :mrgreen: Mě teda taky vyhovuje furt se jen válet :mrgreen: No myslím, že do 12tt na sebe budu hodně opatrná… :pankac:
Jinak dneska jsem splácala snad úplně všechno co jsem doma našla a notně to zapila fantou… Taky mám strašnou chuť na bublinky… :zed:

• načítám...
7674
24.3.13 20:42

Tak já jsem normální kafe začala pít před asi 2 měsíci - konečně :dance: :mrgreen:,dala jsem si ho asi třikrát a pak jsem zjistila, že jsem těhu, tak jedu zase jenom na Caru ;)!

• načítám...
24.3.13 20:43

@Fiducia je krásný jak jsou ty chlapi staroslivý :-) Já jsem dneska nemohla pověsit ani prádlo..páč je mokrý a je těžký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7674
24.3.13 20:44

@Fiducia - manža je kouzelnej ;),budˇ ráda :srdce:!!!A do 12.tt fakt bacha ;)!Já už to tedˇteda při druhým, se přiznám, vůbec nehrotím až je mi to líto, ale prostě to tak cítím :nevim:

• načítám...
7674
24.3.13 20:46
@pita.klingerka píše:
@Fiducia je krásný jak jsou ty chlapi staroslivý :-) Já jsem dneska nemohla pověsit ani prádlo..páč je mokrý a je těžký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec:

A já tahám vesele malou (přes 10kg a navlečenou) denně do 1.patra a někdy i s nákupem v druhé ruce :mrgreen:!!!Ale jak jsem psala, to jsem já - vy se pěkně šetřete a opatrujte ;)!

• načítám...
141
24.3.13 21:02

Ahoj holky, potřebuju poradit od zkušenějších, dneska asi zhruba před třemi hodinami jsem se převlékala a podávala si tričko, které mi upadlo na zem a když jsem se narovnala vyteklo ze mě asi deci čiré tekutiny (konzistence úplně jako obč. voda) mám mírné pobolívání v podbřišku, může to něco znamenat? Díky moc, bojím se

• načítám...
Via
5078
24.3.13 21:14

@Conny Tak to jsme na tom stejně…mi nikdo nepomůže a já to ani nějak nevyžaduju, tak možná proto. Dcera, prádlo, nákup…manžel mě nechá akorát vyspat ;) A nějakou opatrnost v sexu nebo teda spíš raději nesexovat to nám taky nic neříká :oops: Musím věřit tomu mimču, že to se mnou vydrží ;)

@emimi92 Ty jo, tak to nemám tucha…že mě taky občas něco vyteče, ale deci 8o Zavolej si na pohotovost a poptej se, za to nic nedáš…

• načítám...
7674
24.3.13 21:23

@Via - tak to jsme „v tom“ naprosto stejně :palec:,i v tulendu ;)!Ale já jsem hodně samostatná a kdyby mi chtěl někdo pomáhat, tak si asi spíš poklepu na čelo a odtáhnu to zase všechno sama…Naštěstí nemám ani rizikové a ani příznakové těhu a doufám, že to tak i vydržíííí!!!

@emimi92 - vůbec netuším :nevim: :nevim: :nevim:!!!

• načítám...
9126
24.3.13 21:30

Tak ono to s děckem ani jinak nejde. Taky tahám 10 kg po schodech nahoru dolů, občas na procházkách. Nějak to nehrotím. Ale já mám pohodového gynekologa, hned u prvního mi řekl, že těhotenství není nemoc a já k tomu taky tak přistupuji. Samozřejmě pokud má někdo nějaký problém, tak je to o něčem jiném. Ale je pravda, že u prvního těhotenství jsme stavěli barák a já ještě v 7 měsící dělala zámkovku :lol:
@emimi92 taky neporadím, vůbec nevím, co by to mohlo být, nemohl to být únik moči?
Vítám nové maminky :mavam:

• načítám...
141
24.3.13 21:32

@Via tak jsem tam volala, sestřička řekla, že pokud nemám bolesti tak to nemuselo nic být, ale samozřejmě by bylo lepší tam přijet, tak jsem se rozhodla že se tam zítra ráno zastavím, pro jistotu :,( mám blbý pocit

• načítám...
141
24.3.13 21:33

@gerose ne nemohl, naprosto jsem cítila jak mě to vyhrklo,,odtamtud" a moč by snad i páchla, tohle bylo vážně jak voda

• načítám...
9126
24.3.13 21:55

Emimi92 tak držím palce, ať je to v pohodě :palec:

• načítám...
Šárýsek
24.3.13 22:43

Čautě holky-čautě maminy…tak jak se máte?:)
Já teda spadám pd jinou skupinu, kterou mám s holkama, ale hledala jsem jestli je tu i skupina maminek, co mají termín porodu listopádek:)jak Vám to jde a jak se cítíte?:) jinak Vám povím nevím co bych bez těchto stranek dělala, hodně mi pomohli ne jen lidi tady, ale dokonce je to i zábavná stránka:)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+