Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6796
4.7.26 09:03
@Anonymní píše: Více

To je proste bohuzel problem patchworkovych rodin, nekdy se ty vychovy nesejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.7.26 09:15
@Anonymní píše: Více

Mám nevlastní děti a vím jaké to je. U nás, to je jinak. Mám problém s čímkoli s dětmi tak to řeším. Přítel řeší věci které se týkají např jejich vzdělávání a věci které prostě rozhoduje on jako otec.
Puberta sama o sobě je těžká i s vlastními dětmi a já ač nerada, tak musím říct že přítelova dcera nedělá takové problémy co ta moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
4.7.26 11:13
@Andelskej_Satan píše: Více

Kdyby každý zůstal se svými dětmi ve svém a jen měli volný vztah, navštěvovali se a byli soběstační - já pán, Ty pán, tak si mohli vyzobat jen ty rozinky a být v klidu. Ale pečetit problém společným dítětem je hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
4.7.26 11:31
@884135 píše: Více

Tak radikalne bych to nevidel..
Jsou lidi, kteri proste chteji byt spolu den i noc…proto se casem sestehovavaji a je to tak v poradku. Treci plochy vznikaji vsude, je to jen o tom se s tim umet porvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.7.26 12:09

Já myslím že slepované rodiny nakonec dojedou na peníze co jsem koupila já co ty naším tvým mým dětem prostě to může fungovat jen u milionářů, kteří dají každému dítěti 100 mega a nemusí se hádat u běžných lidí ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
4.7.26 12:20
@Tamburello píše: Více

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
4.7.26 12:23
@884135 píše: Více

O penezich to vubec neni…staci nechovat se jak deb.il nebo kr.ava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
4.7.26 13:07
@Andelskej_Satan píše: Více

Jo, kdyby to tak viděli všichni, tak by to bylo určitě moc fajn. :D
Je to všechno o lidech no, ale ty peníze v tom hrají přece jen, taky svoji podstatnou roli. Ono stačí i takové nabádání partnera, aby si požádal o snížení alimentů, protože 3000 jsou už moc. Naštěstí, tenkrát u toho soudu neuspěl. A nejhorší na tom asi je, že mu to ani trochu nebylo blbý. A to je jen jedna z věcí…
Omlouvám se, že jsem teď do toho vsunula můj příběh, ale tak to prostě je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
4.7.26 13:29
@lilith1 píše: Více

Taky, proste ty drazsi/lepsi, koupim jedno baleni po 4, takze je jasne, ze kazdy ma jeden. Takove ty vodove nanuky co je jich treba 12 v baleni, tam bych to tak neresila. Ale deti stejne (zatim) nechodi jen tak samy od sebe si brat, vzdy se ptaji nebo aspon hlasi, ze maji hlad/chut a co si maji/muzou vzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
4.7.26 13:31
@Rosebery píše: Více

Ja hlavne resim, ze jsou to kalorie, snim dva Misi a uz bych mela strach ze tloustnu..a ano zvyk z detstvi, zmrzka nanuk jen jedna, tenkrat to fakt bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
4.7.26 13:37
@Černá Madonna píše: Více

To bylo mysleno o penezich za malickosti pro deti, o alimentech se vubec nebavim, ty jsou samozrejmost a ze zakona povinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
4.7.26 13:38
@Černá Madonna píše: Více

A jsi si jistá, že ho nabadala next? Protože de.bila to napadne i samotného a normální by o tom neuvažoval ani tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
4.7.26 13:39
@lilith1 píše: Více

Nech je zit…par nanuku je nevyzere, pokud jsou jinak ciperne venku sportuji a nesedi jen doma u PC. Vsak jim to bykompenzuj zdravou stravou jinak…pokud 9vsem nejsi ta uzkostliva posahana bio matka, ktera resi kazdy mg tuku…a sama je na pokraji smrti podvyzivou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.7.26 13:53

@Tamburello ale, prosím tě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie