Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pouzitychlap a měl si poměr s někým? Nebo si to vydržel?
Prvních patnáct let jsem si nevěru, jako možnost vůbec nepřipouštěl. Prostě to bylo proti mým zásadám.
Ale počítej s tím, že čas je v tomto důležitý faktor. S časem narůstá frustrace. Vidíš kolik jsi toho mohla prožít. A začínáš natvrdo vidět, že už to jiné nebude. Až do konce. A ten konec je na rozdíl od začátku vztahu blíž a blíž.
Takže dnes již mám k věrnosti jiný vztah.
Detaily tu veřejně probírat nebudu.
@Josefuna píše:
Tak asi nejsi az tak nespokojeny. Ostatne Ti tu nekteri psali, ze mas sexu dost, pokud ho mas 2 az 3 x mesicne.
1× až 2×
Asi máš pravdu. Mohlo by to být horší.
Ale ono nejde jen o ten počet. Ten zákaz orálu mě taky trápí.
@pouzitychlap píše:
Ne druhý má stejné nebo dokonce větší právo nedávat, jako ten první chtít.Normální je neubližovat ostatním. To je hlavní podmínka normálnosti. Jinak ať si lidi dělají co chtějí.
Pravo neco chtit ma kazdy. Nikdo ale nema pravo vzit si neco, co mu nepatri nebo nasilim.
Pravo neco nedavat… o tom se da diskutovat.
Z meho pohledu treba matka nema pravo nedavat diteti materskou lasku.
Urcite souhlasim s tim, ze ve vztahu ma jeden pravo „nedavat“ druhemu.
Ale ten nedavajici nema podle meho nazoru pravo se divit, kdyz se jeho partner zaridi jinak.
@Annnemari píše:
Mluvím o vztazích kdy se to projevuje - hádky, odsekávani, minimální kontakt, vyhýbání se konfliktům, vycitani…
Kde se to takto projevuje, tak by měl mít už aspoň jeden z nich rozum a odpískat to. To ale zatím není případ zakladatelky ani @pouzitychlap
@Josefuna píše:
Vsude odpirac nevyhrava, vyhrava na emiminu, kde nejste schopni prosadit se a odpirac vas ma v hrsti a vi, ze si nemuzete dovolit odejit. On by se choval jinak, kdyby se citil ohrozen, nemysli si.
A to je nejaka vyhra?
@pouzitychlap píše:
1× až 2×
Tak to je bida.
@carsin píše:
Pravo neco chtit ma kazdy. Nikdo ale nema pravo vzit si neco, co mu nepatri nebo nasilim.Pravo neco nedavat… o tom se da diskutovat.
Ale ten nedavajici nema podle meho nazoru pravo se divit, kdyz se jeho partner zaridi jinak.
A ja si zase myslim, ze laska jakakoliv je nebo neni, to neni vec rozumu, kterou si lze naridit
@Venetia píše:
A to je nejaka vyhra?
Castecne je, casem se mohou s vyssi frekvenci sexu vice sladit a muze se mu to zalibit.
@Josefuna píše:
Castecne je, casem se mohou s vyssi frekvenci sexu vice sladit a muze se mu to zalibit.
Já nevím. ASi nejsem dostatečně zoufalý. Ale sex typu „tak teda jo, když ti to pomůže“ i přes všechen nedostatek prostě nechci. To podle mě srazí sebevědomí ještě víc. Že se někdo nutí do sexu s tebou.
@Zlatývoči píše:
To je strašná škoda, nevyužít tvůj potenciál. Takové plýtvání…
Opravdu bohužel pozoruju u mužů 40+ trend - š. kání je pro děcka, chlapi si radši vypijou/kouknou na fotbal/zahrají pc hru/zdřímnou… Muž, co s radostí obhospodařuje svou ženu, to je výhra ve sportce
Takoví muži s radostí obhospodařujou víc žen najednou a taky je to špatně
Prostě kdo to tolik mít nemusí, tomu stačí jedna ženská a sem tam. Kdo to má hodně rád, tak proč by si odpíral portfolio více žen, když se v podstatě bez práce nabízejí.
Zlatý střed, že by náruživý chlap obhospodařoval pouze svojí ženskou je v reálu asi nejmíň častý.
@carsin píše:A ja si zase myslim, ze laska jakakoliv je nebo neni, to neni vec rozumu, kterou si lze naridit
Pravo neco chtit ma kazdy. Nikdo ale nema pravo vzit si neco, co mu nepatri nebo nasilim.Pravo neco nedavat… o tom se da diskutovat.
@Josefuna píše:
Tomu neverim
@pouzitychlap píše:
1× až 2×
Ty az si zalizes, tak se zblaznis.Ctu to vickrat od Tebe. A vim o jednom, co se pomatl…pozitivne. Lizac ultra.
Je to jebnuty, ale kdybyste se sparovali se zakl.,tak mi spadne kamen ze srdce ![]()
@pouzitychlap píše:
Já nevím. ASi nejsem dostatečně zoufalý. Ale sex typu „tak teda jo, když ti to pomůže“ i přes všechen nedostatek prostě nechci. To podle mě srazí sebevědomí ještě víc. Že se někdo nutí do sexu s tebou.
Tak snah protejsek nejak navnadis a udelas to pro nej hezke, aby casem tomu prisel na chut. Nebo je sex s tebou takove utrpeni, ze zena u toho tak trpi, ze je to premahani tak nesnesitelne? Kazdy z nas mel nekdy sex, i kdyz se mu tolik nechtelo, to je naprosto normalni.
@Zatrolený píše:
Kde se to takto projevuje, tak by měl mít už aspoň jeden z nich rozum a odpískat to. To ale zatím není případ zakladatelky ani @pouzitychlap
Tak použitychlap tu teď psal ze začíná mít jiný náhled na nevěru, takže se mu dokonce mění moralni zásady. To asi z laskyplneho vztahu nevznikne. Příběh zakladatelky mi přijde trochu nereálný, ale předpokládám ze si tu všichni svoje příběhy poupravuji, aby se v tom nikdo nemohl najít. Ale to si do toho jen dávám nějaké své názory, třeba jsou fakt spokojeni, dokonalost neexistuje nikde.
@Josefuna píše:
Ze zdravotnich duvodu to chapu.
Ne, nechapes. Proste se mnou prestal spat a nespal se mnou rok.
Ze to bylo kvuli praci zjistil, az kdyz ji zmenil.
Takze ty bys takoveho chlapa opustila jeste nez bys zjistila, ze ho jen depta prace.