Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
26.8.21 11:14
@Anonymní píše:
@pouzitychlap souhlasím, nenutit taky si někdy připadám jak idiot když mu sáhnu mezi nohy a dám si záležet aby to pochopil když odmítne je mi děsně a jak píšeš… No jo, tak teda joo… To ti náladu teda sejme a prdis na to pak to ve mě úplně vaří a nejlepší je otázka proč si naštvaná…

8o 8o :zed: Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 11:14
@botl píše:
Jine praktiky? Jake mas na mysli?

Oralni sex, uspokojeni rukou, pomuckami. Muz zene, kdyz soulozit nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
26.8.21 11:16
@Zatrolený píše:
@Josefuna Ty to všechno bereš podle sebe, svých potřeb a norem. Prostě může být někdo, komu ten orál nevyhovuje, nemá ho rád a nemusí to být tím, že to partner neumí udělat. Musíš prostě připustit, že to někdo může mít i jinak. Ty bys je klidně nechala usouložit k smrti, dokud by to nebylo správně a všichni nebyli spokojeni :lol: :mrgreen:

Nekdy mam pocit, ze by mi rekla, ze 5× je malo a mame jet jeste :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12501
26.8.21 11:16
@Zatrolený píše:
@Josefuna Ty to všechno bereš podle sebe, svých potřeb a norem. Prostě může být někdo, komu ten orál nevyhovuje, nemá ho rád a nemusí to být tím, že to partner neumí udělat. Musíš prostě připustit, že to někdo může mít i jinak. Ty bys je klidně nechala usouložit k smrti, dokud by to nebylo správně a všichni nebyli spokojeni :lol: :mrgreen:

Ale jo, verim, ze takove zeny se najdou, vic bude vsak tech, ktere to chteji. A stejne meritko mam na muze, kdo nenabizi oralni sex, nebude v sexu stat za nic, nebot nema rad zenske telo a je malo vasnivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
26.8.21 11:17
@Mora Čamuška píše:
No vidíte, kolik nás tady má tohle vypozorování :think: Tak na tom něco málo bude.. :cert:

Bude ;)

• Citovat
  • Upravit
31246
26.8.21 11:18
@Mora Čamuška píše:
No, v tomhle budu trapná, ale vidím to v reálu trochu jako Josefuna.. Že se to nelíbí spíš těm bezkrvným ženám 8) Ale to není žádný pravidlo, to vůbec.. Ale postřeh to je :think:

Jo, třeba já ženu nenechám ani vyspat 8)… hrozně chrapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 11:21
@Anonymní píše:
U nás byla stejně nízká frekvence a ani to nebyla taková hitparáda, na jakou jsem byla zvyklá s předcházejícími partnery :oops: Jenomže to byl úžasný, hodný, charismatický chlap, takže jsem si řekla, že prostě nemůžu mít všechno :think: No, po letech mě to dohnalo. Bez souladu v sexu, při rozdílné frekvenci a potřebách to chce opravdu hromadu pochopení :( A když se k tomu přidají ještě další věci, tak to nemůže vyjít…:nevim: Nebo alespoň nám to nevyšlo.

No ale podle me je toto dost caste, dostava me jak tu davaj zakladatelce cocku, proc si vybrala koho si vybrala.Dost casto se mi stalo, ze kdyz uz se nasel chlap se kterym jsem si dobre rozumnela, tak nechtel taky tolik sexu jak ja. A kdyz byl uplne suprovy po sexualni strance, tak se z nej vyklubal pekny d.ebil.Podle me v zivote je dost caste, ze se musi udelat nejaky kompromis, navic ten sex letama spis upada :nevim:.Takze kdyz se tomu chlap hihna, natvrdo bych mu rekla, ze kdyz se nebude aspon trochu vic snazit, holt si budu muset toho milence najit…

• Citovat
  • Upravit
6930
26.8.21 11:22
@Lorre píše:
Jo, třeba já ženu nenechám ani vyspat 8)… hrozně chrapu

Ježiš, tak co s Tebou… operace! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
26.8.21 11:23
@Josefuna píše:
Oralni sex, uspokojeni rukou, pomuckami. Muz zene, kdyz soulozit nemuze.

Jo tak, tobe by nevadilo, ze se mu nepostavi, ale stacilo by ti, kdyz by te uspokojil jakkoliv jinak, ale hlavne v ramci potreby tvoji frekvence.

Tak takhle si to vynucovat rok, to bych nedokazala. Ale kazdy mame nastaveni jiny, nesoudim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
26.8.21 11:25
@Mora Čamuška píše:
Ježiš, tak co s Tebou… operace! :cert:
Špunty do uší :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 11:25

@pohledzdruhestrany
No za blbost se platí. Mám v živé paměti, jak jsem se manžela ptala, jestli si je jistý, že to zvládnu hlavně já bez citů. Prý určitě, teď mám pocit, že už z té představy byl tak v rauši, že to hodil za hlavu.. No a teď za to platíme oba…
Oba chceme sex, ale já už ne s ním.

• Citovat
  • Upravit
6930
26.8.21 11:27
@Josefuna píše:
Ale jo, verim, ze takove zeny se najdou, vic bude vsak tech, ktere to chteji. A stejne meritko mam na muze, kdo nenabizi oralni sex, nebude v sexu stat za nic, nebot nema rad zenske telo a je malo vasnivy.

Já teda nevím, to se mi nikdy nenatrefil takovejhle odmítač.. nemusí to bejt zrovna jeho koníček, ale já tak nějak vnímám, že když toho člověka chci, tak ho přijímám celýho a jsem rád/a, že se mu to líbí :nevim: No uvidíme, co tady napíšu až narazim na odmítače :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 11:29
@Lorre píše: Špunty do uší :cert:

Vzhledem k tématu týhle diskuze prdlajz špunty, zastříkat! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
26.8.21 11:30
@Anonymní píše:
No ale podle me je toto dost caste, dostava me jak tu davaj zakladatelce cocku, proc si vybrala koho si vybrala.Dost casto se mi stalo, ze kdyz uz se nasel chlap se kterym jsem si dobre rozumnela, tak nechtel taky tolik sexu jak ja. A kdyz byl uplne suprovy po sexualni strance, tak se z nej vyklubal pekny d.ebil.Podle me v zivote je dost caste, ze se musi udelat nejaky kompromis, navic ten sex letama spis upada :nevim:.Takze kdyz se tomu chlap hihna, natvrdo bych mu rekla, ze kdyz se nebude aspon trochu vic snazit, holt si budu muset toho milence najit…

Myslím, že nedostává čočku za to, jak si vybrala a že udělala kompromis, spíše za to, že si ten kompromis teď rozmyslela. Zase takovou čočku nedostává, navíc je tady takových plno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
26.8.21 11:32
@Mora Čamuška píše:
Vzhledem k tématu týhle diskuze prdlajz špunty, zastříkat! :cert:
:mrgreen: :mrgreen: ty prasaku. No když chceš, co bych pro tebe neudělal :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová