Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pouzitychlap píše:
Já nevím. ASi nejsem dostatečně zoufalý. Ale sex typu „tak teda jo, když ti to pomůže“ i přes všechen nedostatek prostě nechci. To podle mě srazí sebevědomí ještě víc. Že se někdo nutí do sexu s tebou.
Tvoje manzelka musi byt teda dost unyla, kdyz si nenevha delat oralni sex nebo jste to zkouseli a byl jsi necitlivy, jinak to nechapu. Tohle taky neni normalni. Naprosto bezna praktika.
@Josefuna píše:Ano i to mě napadlo, že je chyba na mé straně a že s jiným by si žena užívala.
Tak snah protejsek nejak navnadis a udelas to pro nej hezke, aby casem tomu prisel na chut. Nebo je sex s tebou takove utrpeni, ze zena u toho tak trpi, ze je to premahani tak nesnesitelne? Kazdy z nas mel nekdy sex, i kdyz se mu tolik nechtelo, to je naprosto normalni.
@MyJoy píše:
Ty az si zalizes, tak se zblaznis.Ctu to vickrat od Tebe. A vim o jednom, co se pomatl…pozitivne. Lizac ultra.
Je to jebnuty, ale kdybyste se sparovali se zakl.,tak mi spadne kamen ze srdce
Hele zas tak často s tím neotravuju.
@botl píše:
Ne, nechapes. Proste se mnou prestal spat a nespal se mnou rok.Ze to bylo kvuli praci zjistil, az kdyz ji zmenil.
Takze ty bys takoveho chlapa opustila jeste nez bys zjistila, ze ho jen depta prace.
Ja verim, ze bychom to dale zkouseli, pripadne vyuzivali jine praktiky.
@Josefuna píše:
Tvoje manzelka musi byt teda dost unyla, kdyz si nenevha delat oralni sex nebo jste to zkouseli a byl jsi necitlivy, jinak to nechapu. Tohle taky neni normalni. Naprosto bezna praktika.
Není zas tak neobvyklé, že se to ženám nelíbí.
Samozřejmě, že jsem navrhoval, že pokud jsem nešikovný, tak ať mě navede.
@pouzitychlap píše:
Tak se ji mas otevrene zeptat. Snizenim frekvence se sex nezlepsi, to je jasne. A neni to jen na jednom, je to spoluprace obou. Neni to tak, ze jeden to neumi a druhy ano.
@Josefuna píše:
Je videt, jak je nastaveni jedincu ruzne a ruzne je i to, jak moc chteji do vztahu investovat a udrzet ho spokojenym. Pro me v zivote je rodina a vztah s manzelem priorita, vse ostatni casem pomine a pred smrti asi nebudu vzpominat na pracovni uspechy a materialni veci nebo si to myslim.
Kdybych videla, ze manzel trpi nedostatkem sexu a opakovane to zminuje, tak bych s tim urcite neco delala. Protoze by mi bylo jasne, ze pokud bude trvale frustrovan, bude to mit dopad i na me a nas vztah. Ocekavam, ze by se snazil, aby se mi to libilo a chtela jsem vice, kdyz by byl s frekvenci nespokojeny.
Urcite, ja nejsem moc rodinny typ.. Tim to take bude
@pouzitychlap píše:
Jo, se utesuj…
@Hecate píše:
Sex a lyžování se nedá úplně srovnávat.
Lyžovat s jinými lidmi není společensky odsuzováno, tedy i když třeba nelyžující partner k tomu má proprky, spíš se nedočká pochopení, než když si postěžuje, že jeho protějšek souloží vesele jinde.
Nejde o spolecensky nahled.
Mluvim o tom, ze partneri a jejich potreby a priority se casem meni, takze buhvi, co myslela Josefuna tou pravou laskou.
Z prave lasky ona poleze na lyze, byt polomrtva strachy, protoze vi, ze lyze jsou bytostna soucast jejiho partnera, takto se poznali a takto to iba citili, nebo on z prave lasky lyzi necha?
Pro nas to muze byt smesne, ale pro jejich vztah zasadni.
Já vám říkám z praxe, že těhle ne…čů je dost, třeba kamarádka od početí druhého dítěte totální sucho, dítěti je asi šest, milenka v tom nebude ani náhodou, on radši zaleze s mobilem, vůbec to nechce řešit. Člověk se s tím nějak smíří, ale je frustrovanej a až na ní někde nějakej přihmouří voko, je v háji nebo možná zachráněná, nevím..
Jinak je zajímavý, kolik tady máte těch žen s odporem k orálu - svýmu
Já teda nechci vyvozovat nějaký závěry, ale když je k tomu odpor, není ta žena tak nějak „kožená“ celkově? Nebo je to jinak odvázaná postelová bohyně, ale tohle jí nebere? Mně tak nějak naživo přijde, že tyhle odpíračky jsou takový víc neenergický..
Ale tím se nechci nikoho dotknout, to jen vypozorovávám v reálu ![]()
@pouzitychlap píše:
Spise neobvykle nez obvykle, pro radu zen je to jediny zpusob, jak dosahnout orgasmu. Casto se pouziva v ramci predehry. Neni se cemu divit, ze zeny odmitajici tuto praktiku ze sexu casto nic nemaji, protoze pokud je sex redukovan na pohlavni styk, nejsou casto vubec pripraveny. Nerikam, ze vsechny, ale urcite neni hodne zenam prijemne, pokud se jen chvili libaji nebo ani to ne, manzel jim strci ruku mezi nohy a pak pohlavni styk.
@pouzitychlap píše:
Bo stejne to nedostanes…
@MyJoy píše:
Bo stejne to nedostanes…
Myslel jsem, že tady s tím lidi neotravuju.
@Mora Čamuška píše:
Já vám říkám z praxe, že těhle ne…čů je dost, třeba kamarádka od početí druhého dítěte totální sucho, dítěti je asi šest, milenka v tom nebude ani náhodou, on radši zaleze s mobilem, vůbec to nechce řešit. Člověk se s tím nějak smíří, ale je frustrovanej a až na ní někde nějakej přihmouří voko, je v háji nebo možná zachráněná, nevím..Jinak je zajímavý, kolik tady máte těch žen s odporem k orálu - svýmu![]()
Já teda nechci vyvozovat nějaký závěry, ale když je k tomu odpor, není ta žena tak nějak „kožená“ celkově? Nebo je to jinak odvázaná postelová bohyně, ale tohle jí nebere? Mně tak nějak naživo přijde, že tyhle odpíračky jsou takový víc neenergický..
Ale tím se nechci nikoho dotknout, to jen vypozorovávám v reálu
Taky si je predstavuju jak flegmaticke lekle ryby.
@Mora Čamuška píše:
Já vám říkám z praxe, že těhle ne…čů je dost, třeba kamarádka od početí druhého dítěte totální sucho, dítěti je asi šest, milenka v tom nebude ani náhodou, on radši zaleze s mobilem, vůbec to nechce řešit. Člověk se s tím nějak smíří, ale je frustrovanej a až na ní někde nějakej přihmouří voko, je v háji nebo možná zachráněná, nevím..Jinak je zajímavý, kolik tady máte těch žen s odporem k orálu - svýmu![]()
Ale tím se nechci nikoho dotknout, to jen vypozorovávám v reálu
Pripadaji mi taky tak ![]()