Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
26.8.21 20:05
@Julča001 píše:
Předpokladem je, že ti muži mají paušálně zájem o sex ;) Moc bych si přála, aby tady někdo z těch nešukačů (nebo ještě lépe několik z nich) upřímně napsal, proč to tak má a ženy se nemusely dohadovat co, proč a jak.

Vid? Treba kamarádka vubec nevi, proc je ten jeji nesukac, pac on odmita o tom, a nejen o tom, jakkoli komunikovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
26.8.21 20:08
@Mora Čamuška píše:
Vid? Treba kamarádka vubec nevi, proc je ten jeji nesukac, pac on odmita o tom, a nejen o tom, jakkoli komunikovat..

Mám v okolí něco podobného, přestal s ní spát po 20 letech a prostě jí k tomu nic neřekl, ona říkala, že zvládne, jestli už ho nepřitahuje nebo má někoho jinýho, ale hlavně ne tohle informační vakuum. Prostě nic, žádný problém nemá, ani zdravotní prý a mluvit o tom nebude. Někteří lidi se prostě chovají jako de. bilové. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
26.8.21 20:12
@Mora Čamuška píše:
Tak od chlapa, co je mu eklhaft orgac vlastni ženy necekam, ze by byl tak odvazanej, ze by se na ten petiminutovej sex svliknul.. :(

neee 8o :roll: :zed:… tak na to kašlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.21 20:13
@Julča001 píše:
Mám v okolí něco podobného, přestal s ní spát po 20 letech a prostě jí k tomu nic neřekl, ona říkala, že zvládne, jestli už ho nepřitahuje nebo má někoho jinýho, ale hlavně ne tohle informační vakuum. Prostě nic, žádný problém nemá, ani zdravotní prý a mluvit o tom nebude. Někteří lidi se prostě chovají jako de. bilové. :nevim:

Já osobně těmto dotazům nerozumím. To jako kdyby se mě někdo zeptal, proč mi po 20 letech přestala chutnat bramborová kaše. Co na to chceš odpovědět? Prostě přestala. Tečka.

• Citovat
  • Upravit
31246
26.8.21 20:13
@Mora Čamuška píše:
Taaak… Hodim liebesbrief do schranky? :think:

Fuj němčina :D, hnusný jazyk. No spíš mu tam hod fotky ve spodním prádle :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
26.8.21 20:15
@Mango_Lassi píše:
Já osobně těmto dotazům nerozumím. To jako kdyby se mě někdo zeptal, proč mi po 20 letech přestala chutnat bramborová kaše. Co na to chceš odpovědět? Prostě přestala. Tečka.

No, dobře, ale té kaši je to asi jedno, že jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 20:17
@Lorre píše:
neee 8o :roll: :zed:… tak na to kašlu :lol:

Jak neee. Zakladatelky manzel eklhaftuje a tak vubec, tak predpokladam, ze si nechce pomocit pyzamko, ktery si samozřejmě nesvlika… Na tech 5 minut? Zbytecny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.21 20:19
@Julča001 píše:
No, dobře, ale té kaši je to asi jedno, že jo? ;)

Pravděpodobně ho přestala přitahovat. Akorát málokdo to chce slyšet doopravdy.
Já osobně bych si to sama pro sebe takhle vysvětlila a s otázkami bych už dala pokoj. Tyto rozhovory nikam nevedou.

Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:19

• Citovat
  • Upravit
31246
@Mora Čamuška píše:
Jak neee. Zakladatelky manzel eklhaftuje a tak vubec, tak predpokladam, ze si nechce pomocit pyzamko, ktery si samozřejmě nesvlika… Na tech 5 minut? Zbytecny :jazyk:

To zní jak parodie na sex. Každopádně i zde jsem tehdy četl, že jistá žena nesnáší sex a jen se jednou za čas nastaví, aby přítel neutekl. Říkám to musí být pecka… a to nejlepší, prý přitom klidně i usne že si jen jakože lehne na bok a nech ho a spí 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
@Lorre píše:
Fuj němčina :D, hnusný jazyk. No spíš mu tam hod fotky ve spodním prádle :P

Ale jako vážně.. Ja ho vidim jen na schuzi. Jinak ho nevidam. Tudiz zrejme byt nekomu pronajímá. Takze buhvi jakej svoloci by se dostala moje prdylka do tlapy :think: Silis?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 20:22
@Lorre píše:
To zní jak parodie na sex. Každopádně i zde jsem tehdy četl, že jistá žena nesnáší sex a jen se jednou za čas nastaví, aby přítel neutekl. Říkám to musí být pecka… a to nejlepší, prý přitom klidně i usne že si jen jakože lehne na bok a nech ho a spí 8o :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak aspon neztraci cas.. Klido si schrupne, at se starej vydovadi.. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
26.8.21 20:22
@Julča001 píše:
Mám v okolí něco podobného, přestal s ní spát po 20 letech a prostě jí k tomu nic neřekl, ona říkala, že zvládne, jestli už ho nepřitahuje nebo má někoho jinýho, ale hlavně ne tohle informační vakuum. Prostě nic, žádný problém nemá, ani zdravotní prý a mluvit o tom nebude. Někteří lidi se prostě chovají jako de. bilové. :nevim:

A co k tomu ma rict..proste nema chut, nebavi ho to, uz ho nepritahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
26.8.21 20:24
@Mora Čamuška píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak aspon neztraci cas.. Klido si schrupne, at se starej vydovadi.. :pankac:
:nevim: :nevim: Takova by se hodila manželovi zakladatelky.

Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Venetia píše:
A co k tomu ma rict..proste nema chut, nebavi ho to, uz ho nepritahuje

Asi tak. Co na tom kdo chce hledat za vědu.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
@Mango_Lassi píše:
Pravděpodobně ho přestala přitahovat. Akorát málokdo to chce slyšet doopravdy.
Já osobně bych si to sama pro sebe takhle vysvětlila a s otázkami bych už dala pokoj. Tyto rozhovory nikam nevedou.Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:19

Jsi sice silná a sebevědomá, ale bezcitná a chladná žena.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová