Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mora Čamuška píše:
Zalez
Jistí muži mi říkali, že je nejlepší být svobodný a chodit za k*urvama. Jednak to stojí míň peněz a hlavně bez nervů a kdy chceš ![]()
@Lorre píše:
Jistí muži mi říkali, že je nejlepší být svobodný a chodit za k*urvama. Jednak to stojí míň peněz a hlavně bez nervů a kdy chceš
Tady z mimina? Tak se divis, dyz se tu dovidas ty jejich pribehy?
Tak taky sem to rikala, ze jen milenci a nazdar. To by mohly bejt darecky a zadny špinavý fusekle ze jo ![]()
@Mora Čamuška píše:
Tady z mimina? Tak se divis, dyz se tu dovidas ty jejich pribehy?Tak taky sem to rikala, ze jen milenci a nazdar. To by mohly bejt darecky a zadny špinavý fusekle ze jo
Ale prd tady, tady žádní nejsou
. To mi říkal i dobrý kamarád
. Taky jeden má ženu a děti, ale už mu t otak lezlo krkem že navštěvuje raději lehké dívčiny
.
@Lorre píše:
Ale prd tady, tady žádní nejsou. To mi říkal i dobrý kamarád
. Taky jeden má ženu a děti, ale už mu t otak lezlo krkem že navštěvuje raději lehké dívčiny
.
Jako že ho děti štvaly tak, že šel kvůli tomu do bordelu?
Tak o takovýmhle řešení jsem dosud neslyšela.
@botl píše:
Jako že ho děti štvaly tak, že šel kvůli tomu do bordelu?
Tak o takovýmhle řešení jsem dosud neslyšela.
Děti ne, se ženou nevycházel, furt se hádali a přirozeně spolu nějak nespali no. Tak to začal řešit takhle ![]()
@Lorre píše:
Ale prd tady, tady žádní nejsou. To mi říkal i dobrý kamarád
.
Super kamosi
Tak lehky divciny to uz je krapet přežitek dneska ne, nejsme v devadesatkach.. Kde jako hleda naky kloudny kusy? V Motorestu Jizerka za barem asi ne ![]()
@Mora Čamuška píše:
Super kamosiTak lehky divciny to uz je krapet přežitek dneska ne, nejsme v devadesatkach.. Kde jako hleda naky kloudny kusy? V Motorestu Jizerka za barem asi ne
na norníkovi to máš i s hodnocením a doporučeními
@Mora Čamuška píše:
Bez toho ale nemuzes najit jakykoli reseni nebo cestuJe to par a jeden neni spokojen, coz je zpusobeno tim druhym. Ma teda drzet hudu a smirit se s tim a nak to doklepat?
ne, ma udělat to co chce…jestli takhle zit nechce, tak to resit…k tomu přece nepotřebuje slyšet důvod
@botl píše:
na norníkovi to máš i s hodnocením a doporučeními
No jo, ja sem zas zapomnela, kde ziju.. Bych rekla, ze chlap bude chtit spis milenku.. Tohle ho vyjde asi draho ne?
@Anonymní píše:
A jak dlouho to trvalo, než sis našla někoho? Taky si měla morální zábrany?
Já si nikoho cíleně nehledala. A paradoxně někoho si našel on
Teprve až potom jsem na sebe začala myslet i já. Byli jsme spolu 16 let, ale už nejsme.
@Venetia píše:
ne, ma udělat to co chce…jestli takhle zit nechce, tak to resit…k tomu přece nepotřebuje slyšet důvod
No jo, to ji rekni.. Se malokdo sebere s harantama a trada.. Ale tak ja to neziju..
@Lorre píše:
Fuj němčina, hnusný jazyk. No spíš mu tam hod fotky ve spodním prádle
Mně němčina přijde děsně sexy
![]()
@Mora Čamuška píše:
No jo, to ji rekni.. Se malokdo sebere s harantama a trada.. Ale tak ja to neziju..
tomu rozumím, taky jsem se nikam nehrabala. Tak si musi ten život nějak zařídit ke své spokojenosti.
@Mora Čamuška píše:
No jo, ja sem zas zapomnela, kde ziju.. Bych rekla, ze chlap bude chtit spis milenku.. Tohle ho vyjde asi draho ne?
Hele, to bys koukala. Pravděpodobně sis norníka nepročetla důkladnějí.
Jeden tam vypisoval, jak ho to vychází na pár stovek, když mu ho u silnice přeblafne jedna bezzubá feťačka.
Jako tomuhle fakt nerozumím.