Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Njn. Realita života. Vidím, že to chápeš rychle
To ziju krucinal ![]()
@Mora Čamuška píše:
To ziju krucinal
Proto máme ty služby. Ale jsem ta chladná a bezcitná, podle toho k tomu přistupuju ![]()
@Mora Čamuška ne, jako vážně. Když se mi nikdo nelíbil, byla jsem bez šuku klidně 2 roky. Tohle se okecat nedá.
@Mora Čamuška píše:
Kopni ji tam tuhle diskuzi, aby vedela, co ma za poklad
Ženská jako druh prostě neví, co chce ![]()
@pohledzdruhestrany
Mám známou a ta má taky takového alfasamce, jak ta v té diskuzi. Přehršel milenek a s ní doma sex skoro denně, aby ona prý neměla čas na dovádění bokem. Teď naposled dotáhl kapavku, kterou od něho samozřejmě taky chytla.
No jo, no, ale tři děti, kupa peněz, luxusní život, to se pak těžko odchází… ![]()
@bigl píše:
@pohledzdruhestrany
Mám známou a ta má taky takového alfasamce, jak ta v té diskuzi. Přehršel milenek a s ní doma sex skoro denně, aby ona prý neměla čas na dovádění bokem. Teď naposled dotáhl kapavku, kterou od něho samozřejmě taky chytla.
No jo, no, ale tři děti, kupa peněz, luxusní život, to se pak těžko odchází…
Hodňáci se staraj a zláči hoblujou a vařej love, svět není spravedlivej
zajimalo by mě, jestli by zakladatelka tyhle diskuze měla větší stres ze svýho nešukače nebo z takovýho všešukače i kdyby adekvátně šu. kal doma ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Hodňáci se staraj a zláči hoblujou a vařej love, svět není spravedlivejzajimalo by mě, jestli by zakladatelka tyhle diskuze měla větší stres ze svýho nešukače nebo z takovýho všešukače i kdyby adekvátně šu. kal doma
Těžko říct, co je horší.
Tady ten magor je navíc cizinec, co se ani po 30-ti letech tady nenaučil česky, tak ona ho s tou kapavkou ještě vozila po doktorech a dělala mu překladatelku. Ale tam je ten vztah celý na dlouhé a těžko uvěřitelné story.
Já co znám z okolí, tak jsou asi lepší ti všešukači, když to dělají šikovně a tak, aby o tom ženská nevěděla. Ti se málokdy zamilují, berou si jen ten sex a nic nenarušují a obecně mají docela spokojené manželství.
@bigl píše:
Těžko říct, co je horší.
Tady ten magor je navíc cizinec, co se ani po 30-ti letech tady nenaučil česky, tak ona ho s tou kapavkou ještě vozila po doktorech a dělala mu překladatelku. Ale tam je ten vztah celý na dlouhé a těžko uvěřitelné story.
Já co znám z okolí, tak jsou asi lepší ti všešukači, když to dělají šikovně a tak, aby o tom ženská nevěděla. Ti se málokdy zamilují, berou si jen ten sex a nic nenarušují a obecně mají docela spokojené manželství.
Podle mě tím zlepšují partnerskej sex, člověk se tak nějak občerství a má pak občerstvenou náladu na doma, když je v tom schopnej ty „citi“ kočírovat.
Podle mě tím zlepšují partnerskej sex, člověk se tak nějak občerství a má pak občerstvenou náladu na doma, když je v tom schopnej ty „citi“ kočírovat.
Aplikoval bys to stejné tvrzení na ženy, co si rady v rámci vztahu zaskotaci jinde?
nebo okecas to hořícími stodolami a zvlhlymi frndami
![]()
Příspěvek upraven 26.08.21 v 23:30
@bigl píše:
Těžko říct, co je horší.
Vietnamec? ![]()
Dnesni noc budu mit pred ocima velkej napis NESUKAC..
Co ja to jen na dobrou noc ctu ![]()
@Mango_Lassi píše:
Aplikoval bys to stejné tvrzení na ženy, co si rady v rámci vztahu zaskotaci jinde?nebo okecas to hořícími stodolami a zvlhlymi frndami
![]()
Příspěvek upraven 26.08.21 v 23:30
uhodilas hřebík na hlavičku, na většinu z vás se nedá spolehnout, vy s těma ne/citama fakt neumíte pracovat a končí to, jaký použít správný slovo…neloajalitou
uhodilas hřebík na hlavičku, na většinu z vás se nedá spolehnout, vy s těma ne/citama fakt neumíte pracovat a končí to, jaký použít správný slovo…neloajalitou
Ach so. To jsem si mohla myslet
![]()