Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mora Čamuška píše:
Vietnamec?
to jsi nesledovala debatu o rozdílech mezi žlutokládou a černokládou? ![]()
@Mora Čamuška píše:
Vietnamec?
Ale úplně to nechci pitvat, bo takových magorů moc není a podle pár indicií by byli lehce rozpoznatelní, i pro lidi z jejich okolí. On je totální cvok, i když pěkný a atraktivní chlap, co rodinu zajistí a komfortně zabezpečí. Ale jinak chorobný žárlivec, ale fakt těžce chorobný, co podle mě trpí až nějakými bludy, že ona snad šu. á i v obchoďáku, když si odskočí na veřejné záchodky, zároveň ku. evník na entou a cholerický blázen. Život jak v pohádce Tisíce a jedné noci
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
uhodilas hřebík na hlavičku, na většinu z vás se nedá spolehnout, vy s těma ne/citama fakt neumíte pracovat a končí to, jaký použít správný slovo…neloajalitou
To neumíme, ty občerstvovači jeden ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ach so. To jsem si mohla myslet![]()
pouze dlouholeté životní zkušenosti ![]()
@Mora Čamuška píše:
Dnesni noc budu mit pred ocima velkej napis NESUKAC..Co ja to jen na dobrou noc ctu
Nebudes, neexistuji, chapes? Pro Tebe neexistuji
![]()
uhodilas hřebík na hlavičku, na většinu z vás se nedá spolehnout, vy s těma ne/citama fakt neumíte pracovat a končí to, jaký použít správný slovo…neloajalitou
Tohle neumí ani chlapi. Když si to všecko sedne jak má, tak i ten chlap v tom za chvilku lítá.
to jsi nesledovala debatu o rozdílech mezi žlutokládou a černokládou?
Tu sem chytla az ke konci a nechtelo se mi vracet
A rozdil je?
@Mora Čamuška píše:
To neumíme, ty občerstvovači jeden
a protože mě osvítil duch svatý, tak se občerstvuju už jen na emimču ![]()
@bigl píše:
Tohle neumí ani chlapi. Když si to všecko sedne jak má, tak i ten chlap v tom za chvilku lítá.
musí bejt dostatečnej cynik
a protože mě osvítil duch svatý, tak se občerstvuju už jen na emimču
Jo, ze Ty nakonec budes jeden z tech, co tu udajne siri ty drby o suchych vaginach emiminich zen ![]()
@bigl píše:
Ach.. Nastesti
Tralalaa jednorozci.. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Jo, ze Ty nakonec budes jeden z tech, co tu udajne siri ty drby o suchych vaginach emiminich zen
i za tohle může duch svatý, v noci jim tam f(k)ouká a vysušuje ![]()
musí bejt dostatečnej cynik
Tak to asi jo, ale i cynik občas vykřeše emoce, pokud není teda úplně chladný obecně, třeba že nemá rád lidi ani zvířátka
.
Tak ideální jsou na toto pak ty jednorázovky, popřípadě schůzky typu frk tam a frk sem, moc se nesbližovat, nemluvit, nekontaktovat a pak to jde i bez emocí.
@bigl píše:
A vic nez baby.