Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
27.8.21 12:19
@Josefuna píše:
Jsi se na nej nejak zameril, ne? :lol: Kdyby nechtel, tak najede na rezim jako zde panove, bude unaveny a plno jinych vymluv a nehnu s nim. Jak vidis zde z diskuzi, odpirace neprinutis a oni se neprizpusobi, casto ani trochu aje to patova situace. Tak bych musela byt kouzelnice nebo nevim co, aby se muj manzel nechal 20 let takhle nutit. Zase tak vyjimecne schopnosti nemam. :)

Ten „odpírač“ má v době kovidové úplně jiné konotace a ejhle, jakou mu mimino přisoudilo roli :pankac: Není odpírač jako odpírač :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
27.8.21 12:23
@Pan Dan píše:
Já se pokusím ti to vysvětlit.

Ze začátku jsou oba ti partneři ovlivněni zamilovaností. Ta může trvat různě dlouho, několik měsíců až několik let. Oni jednak nevidí chyby toho druhého a to co vidí že by mohl být problém, tak v tom jsou si jistí že to zvládnou. Bohužel nezvládnou.

Za další se ti lidi skutečně můžou po letech změnit. Někdo, většinou chlap zleniví, někdy po porodech ženská ztratí chuť, asi hormony, nevím. A někdo se třeba zakouká jinde, to samozřejmě nepřizná. No a taky si myslím, že někdo se zase může dost odvázat i po letech, když děcka dospějí a vylétnou z hnízda. Prostě to rozjet jako za mlada, proč ne?

A potom se nediv, že je to manželství vystaveno takovým turbulentním změnám a vlivům, které ho sakra může ovlivnit. A je obrovské štěstí, skoro zázrak, když si ti dva sednou a po celou dobu manželství si rozumí po všech směrech. Já si myslím že to snad ani není možné.

Ja bych ty manzelske svazky zrusila, jsou s tim jenom problemy a nebavi me to uz :lol:

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 12:28
@Venetia píše:
Ja bych mymu zaplatila nejakou oralni prebornici :D

Honzicku, uz jsme tu, tady ti ho pani fajne vykuri, i te necha vylizat ju, ja se pak pro tebe vratim. Kolik platim pani? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31246
27.8.21 12:28
@botl píše:
No právě, že chce. 8ocituju:" Tak dneska jsem u ní byl, hodka 3000 kč, ruska, moc dobře česky neumí. Ale fakt to stojí za to. Luxusní silikony, nádherně na tobě rajtuje.Za hodku 3krát, lízat se nenechá"

Sakra to je drahý, si radši zajdu na luxusní večeři než souložit s ruskou kterou předemnou mělo xxx chlapu :poblion:. Kdo se přidá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
27.8.21 12:33
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Promiň, zasmála jsem se… já jsem tedy s přítelem skoro 3 roky, máme sex skoro každý den, vím jsme mladší ( já 22, on 26) a taky ještě nemáme děti, jsme spolu kratší dobu.. Ale to s tím, že si zastavuješ org nechápu… Můj přítel miluje když stříkám, je to trochu ujetý, ale on miluje když mě líže a já se mu vystříkám do pusy… říká mi že mu to i chutná, když spolu spíme a udělám se víc, tak se směje a říká že už nemusí do sprchy :lol: asi jsme oba hodně ujetý :hug:

Otce nás, jenž si na nebesích, vidíš co dělají tvoje výtvory? 8o 8o Takhle si to plánoval? :nevim: Jak si to mohl dopustit…

Mimochodem lepší číst toto než zakladatelky sexuální život :D. Aspoň je z toho citit spokojenost obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.21 12:37
@Mora Čamuška píše:
Tak můžete si v tom umejt aj vlasy :think:

taková mokrá trvča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.21 12:38
@Lorre píše:
Otce nás, jenž si na nebesích, vidíš co dělají tvoje výtvory? 8o 8o Takhle si to plánoval? :nevim: Jak si to mohl dopustit…Mimochodem lepší číst toto než zakladatelky sexuální život :D. Aspoň je z toho citit spokojenost obou stran.

já z toho cejtim jen potřebu se pochlubit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.21 12:41
@Josefuna píše:
Jsi se na nej nejak zameril, ne? :lol: Kdyby nechtel, tak najede na rezim jako zde panove, bude unaveny a plno jinych vymluv a nehnu s nim. Jak vidis zde z diskuzi, odpirace neprinutis a oni se neprizpusobi, casto ani trochu aje to patova situace. Tak bych musela byt kouzelnice nebo nevim co, aby se muj manzel nechal 20 let takhle nutit.Zase tak vyjimecne schopnosti nemam. :)

Ale to víš, že máš výjimečné schopnosti, Eduard Petiška by se u tebe mohl učit :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.8.21 12:55
@pohledzdruhestrany píše:
Ale to víš, že máš výjimečné schopnosti, Eduard Petiška by se u tebe mohl učit :palec: :D

No jo, je to k neuvereni mezi toluka frustraty, ze nekdo ma po 20 letech spokojeny vztah, kde si nejsou lhostejni, ze? Aspon zde davam nadeji ostatnim, ze mozne to je a hlavne dosud bezdetnym, aby se nehnali do neceho, co uz ted nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
27.8.21 13:17
@botl píše:
Právě, že ne. Spousta holek prostě odmítá, aby je někdo líbal nebo lízal.

Verim, ze nejsem sama :D
Ale ze by tolik chlapu touzilo zrovna po líbání a lízání :nevim:
S placenou devou jeste k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
27.8.21 13:22
@Venetia píše:
Verim, ze nejsem sama :D
Ale ze by tolik chlapu touzilo zrovna po líbání a lízání :nevim:
S placenou devou jeste k tomu?

Ony existují zeny co se nerady libaji? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
27.8.21 13:23
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Promiň, zasmála jsem se… já jsem tedy s přítelem skoro 3 roky, máme sex skoro každý den, vím jsme mladší ( já 22, on 26) a taky ještě nemáme děti, jsme spolu kratší dobu.. Ale to s tím, že si zastavuješ org nechápu… Můj přítel miluje když stříkám, je to trochu ujetý, ale on miluje když mě líže a já se mu vystříkám do pusy… říká mi že mu to i chutná, když spolu spíme a udělám se víc, tak se směje a říká že už nemusí do sprchy :lol: asi jsme oba hodně ujetý :hug:

Zrejme se vyzivate v telesnych tekutinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
27.8.21 13:24
@MyJoy píše:
Honzicku, uz jsme tu, tady ti ho pani fajne vykuri, i te necha vylizat ju, ja se pak pro tebe vratim. Kolik platim pani? :mrgreen:

Tak lizani ne, takhle to nemuze fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
27.8.21 13:27
@Lorre píše:
Ony existují zeny co se nerady libaji? 8o :think:

No tak u děvek to běžně nespadá do jejich popisu práce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
27.8.21 13:31
@Mora Čamuška píše:
No tak u děvek to běžně nespadá do jejich popisu práce :cert:

Nemyslel sem zrovna devky, ale jakto? :think: Ta dělá vše co se intimity týče, bych čekal že zrovna tohle dělají :D. A co když přijde zákazník co se bude chtít mazlit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová