Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MyJoy
27.8.21 14:40
@Lorre píše:
Jakože je horší se s někým líbat než se nechat ojet? :think: :think: I když něco na tom bude :P? už je to takový víc osobní. Tak v tom případě k devkam nejdu :cert: :mrgreen:

Viz vyse.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
27.8.21 14:41
@mončatka píše:
Mně němčina přijde děsně sexy :srdce: :P

Ano, ano! :dance: Nemcina je krasna…a taky francoustina, italstina, cestina, rustina, to jsou jazyky, ktere se mi libi…a nelibi se mi anglictina, nejnesexy jazyk, jaky existuje, jazyk vetsiny - jazyk konformistu… a nevic to przneni puvodnich a krasnych jazyku anglicizmy. Pryc s anglictinou! :mrgreen: :pankac:

Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:44

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 14:41
@Lorre píše:
Asik jono. Tak to je k ničemu, by mi nestačilo :mrgreen:.

Ja to rikam furt, ze jsou chlapi libaci a mazlici…a baby tu mi neveri :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 14:44
@My Melody píše: :mrgreen: No a ted si zodpovezme otazku, co to musi byt za „kvalitny kus“ chlapa a „mileneckeho genia“, ktery ma potrebu jit na nornik poreferovat o prostitutkach, pochlubit se, za jak dobrou cenu zbozi nakoupil, zaslintat si s kolegy pri vzpomince, jak mu zena, ktera by ho bez penez ani neoplula, jak mu ta zena podrzela a jak ho pooblizovala. :?Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:25

Neoplula :mrgreen: :palec: Je to tak :lol: :lol: ;)
Taky rikam narecim :D

• Citovat
  • Upravit
My Melody
27.8.21 14:47
@MyJoy píše:
Neoplula :mrgreen: :palec: Je to tak :lol: :lol: ;)
Taky rikam narecim :D
:mrgreen:
A jak se vlastne rekne „neoplula“ cesky? Predem dik za kurz cestiny. :kytka: U nas pouzivame : neoplula, neoflusala, neoflusla, nenechrachala…no fuj, staci. :oops:
  • Citovat
  • Upravit
31210
27.8.21 14:55
@MyJoy píše:
Ja to rikam furt, ze jsou chlapi libaci a mazlici…a baby tu mi neveri :mrgreen:

No spíš to beru tak, že ten popis sexu s dě. vkou je takovej k ničemu :D. Když ta žena do toho nic nedává, tak to asi bude nicmoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
27.8.21 14:58
@My Melody píše: :mrgreen:
A jak se vlastne rekne „neoplula“ cesky? Predem dik za kurz cestiny. :kytka: U nas pouzivame : neoplula, neoflusala, neoflusla, nenechrachala…no fuj, staci. :oops:

Nepoplivala, neoplivala;)
S tim flusanim to taky pouzivam, a to posledni je nenachrchlala, neochrchlala.
Trochu mi to pripomina mlha/hmla🙃 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 15:00
@Lorre píše:
No spíš to beru tak, že ten popis sexu s dě. vkou je takovej k ničemu :D. Když ta žena do toho nic nedává, tak to asi bude nicmoc :think:

Takovy neosobni, no :lol: :hug:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
27.8.21 15:03
@Lorre píše:
Ste mi zničily iluzi o krásném sexu s prostitkou, prokllínám Vás :cert: :mrgreen:. Budu navždy sám :P
:mrgreen: Tak to mi je lito. :oops:, omlouvam se, :kytka: ja to teda napravim, k obnove iluzi vam doporucuju mistrovsky kousek filmarskeho umeni " pretty woman". Dej je naturalisticky realisticky, zadne cliche, zadnej kyc: krasna, inteligentna, nezna prostitutka se zamiluje do krasneho, charakterneho, tvoriveho, spiritualneho, inteligentneho bohaca a zijou stastne az do dnes.
  • Citovat
  • Upravit
My Melody
27.8.21 15:06
@MyJoy píše:
Nepoplivala, neoplivala;)
S tim flusanim to taky pouzivam, a to posledni je nenachrchlala, neochrchlala.
Trochu mi to pripomina mlha/hmla🙃 :mavam:
:kytka: dik, pisu si za usi.
  • Citovat
  • Upravit
6930
27.8.21 15:12
A jak se vlastne rekne „neoplula“ cesky? Predem dik za kurz cestiny. :kytka: U nas pouzivame : neoplula, neoflusala, neoflusla, nenechrachala…no fuj, staci. :oops:
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31210
27.8.21 15:13
@My Melody píše: :mrgreen: Tak to mi je lito. :oops:, omlouvam se, :kytka: ja to teda napravim, k obnove iluzi vam doporucuju mistrovsky kousek filmarskeho umeni " pretty woman". Dej je naturalisticky realisticky, zadne cliche, zadnej kyc: krasna, inteligentna, nezna prostitutka se zamiluje do krasneho, charakterneho, tvoriveho, spiritualneho, inteligentneho bohaca a zijou stastne az do dnes.

Vzala si mi poslední naději na hezkého zbavení panictví! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
27.8.21 15:14
@Mora Čamuška píše:
8o 8o 8o

Nevytriestaj oci! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
27.8.21 15:15
@Lorre píše:
Vzala si mi poslední naději na hezkého zbavení panictví! :mrgreen:
:mrgreen:
Nahadou, byt panic je ted IN a trendy, to nevis? Trtkani uz davno neni moderny, nectes emimino?

Příspěvek upraven 27.08.21 v 15:17

• Citovat
  • Upravit
31210
27.8.21 15:17
Nahadou, byt panec je ted IN a trendy, to nevis? Trtkani uz davno neni moderne, nectes emimino?

Jistě, asi jako křičet všude svou homosexualitu nebo tlačit černochy násilně do každého filmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová