Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mončatka píše:
Mně němčina přijde děsně sexy![]()
Ano, ano!
Nemcina je krasna…a taky francoustina, italstina, cestina, rustina, to jsou jazyky, ktere se mi libi…a nelibi se mi anglictina, nejnesexy jazyk, jaky existuje, jazyk vetsiny - jazyk konformistu… a nevic to przneni puvodnich a krasnych jazyku anglicizmy. Pryc s anglictinou!
![]()
Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:44
@Lorre píše:
Asik jono. Tak to je k ničemu, by mi nestačilo.
Ja to rikam furt, ze jsou chlapi libaci a mazlici…a baby tu mi neveri ![]()
@My Melody píše:No a ted si zodpovezme otazku, co to musi byt za „kvalitny kus“ chlapa a „mileneckeho genia“, ktery ma potrebu jit na nornik poreferovat o prostitutkach, pochlubit se, za jak dobrou cenu zbozi nakoupil, zaslintat si s kolegy pri vzpomince, jak mu zena, ktera by ho bez penez ani neoplula, jak mu ta zena podrzela a jak ho pooblizovala.
Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:25
Neoplula
Je to tak
![]()
Taky rikam narecim ![]()
@MyJoy píše:
Neoplula![]()
Je to tak
![]()
![]()
Taky rikam narecim
@MyJoy píše:
Ja to rikam furt, ze jsou chlapi libaci a mazlici…a baby tu mi neveri
No spíš to beru tak, že ten popis sexu s dě. vkou je takovej k ničemu
. Když ta žena do toho nic nedává, tak to asi bude nicmoc ![]()
@My Melody píše:
A jak se vlastne rekne „neoplula“ cesky? Predem dik za kurz cestiny.U nas pouzivame : neoplula, neoflusala, neoflusla, nenechrachala…no fuj, staci.
Nepoplivala, neoplivala;)
S tim flusanim to taky pouzivam, a to posledni je nenachrchlala, neochrchlala.
Trochu mi to pripomina mlha/hmla🙃 ![]()
@Lorre píše:
No spíš to beru tak, že ten popis sexu s dě. vkou je takovej k ničemu. Když ta žena do toho nic nedává, tak to asi bude nicmoc
Takovy neosobni, no
![]()
@Lorre píše:
Ste mi zničily iluzi o krásném sexu s prostitkou, prokllínám Vás![]()
. Budu navždy sám
@MyJoy píše:
Nepoplivala, neoplivala;)
S tim flusanim to taky pouzivam, a to posledni je nenachrchlala, neochrchlala.
Trochu mi to pripomina mlha/hmla🙃
@My Melody píše:
A jak se vlastne rekne „neoplula“ cesky? Predem dik za kurz cestiny.U nas pouzivame : neoplula, neoflusala, neoflusla, nenechrachala…no fuj, staci.
@My Melody píše:Tak to mi je lito.
, omlouvam se,
ja to teda napravim, k obnove iluzi vam doporucuju mistrovsky kousek filmarskeho umeni " pretty woman". Dej je naturalisticky realisticky, zadne cliche, zadnej kyc: krasna, inteligentna, nezna prostitutka se zamiluje do krasneho, charakterneho, tvoriveho, spiritualneho, inteligentneho bohaca a zijou stastne az do dnes.
Vzala si mi poslední naději na hezkého zbavení panictví! ![]()
@Lorre píše:
Vzala si mi poslední naději na hezkého zbavení panictví!
Příspěvek upraven 27.08.21 v 15:17
@My Melody píše:
Nahadou, byt panec je ted IN a trendy, to nevis? Trtkani uz davno neni moderne, nectes emimino?
Jistě, asi jako křičet všude svou homosexualitu nebo tlačit černochy násilně do každého filmu ![]()
Viz vyse.