Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
27.8.21 21:19
@Taktinevím píše:
No to mě právě zajímalo, jestli obráceně to jde nebo taky ne. Protože já teda „mokrej orgasmus“ muže do pusy taky nesnesu. Já to pak už dál nečetla, poté, co zakladatelka poděkovala za názory, tak nevím, jestli se pak ještě vyjadřovala :think:

No jo vlastně pravda, tady dostal chudák manža, že to nesnese do pusy, plno hejtů, ale když to ženská nechce do pusy a chlap si stěžuje, tak jsem mockrát četl, že musí chápat, že je to pro někoho nepříjemný a ať si to zkusí sám. Zvláštní tenhle dvojí pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
27.8.21 21:59
@pohledzdruhestrany píše:
No jo vlastně pravda, tady dostal chudák manža, že to nesnese do pusy, plno hejtů, ale když to ženská nechce do pusy a chlap si stěžuje, tak jsem mockrát četl, že musí chápat, že je to pro někoho nepříjemný a ať si to zkusí sám. Zvláštní tenhle dvojí pohled.

Tak musí být pohotový jak ženská a ve finiši rychle ucuknout, když mu to vadí, ne? :D Nemusí to balit preventivně už předem.
Nevím teda, jakou sprchu dokáže ženská předvést, u mě by si chlap vlasy neumyl, ale jakési tekutiny při tom sexu jsou asi normální a pak už je na každém, co kdo snese, ale bez toho a sterilně to asi moc nejde.
To, jestli to někdo pozře, polkne, pochutná si, ucukne, vyplivne, nebo se v tom vymáchá, to už podle mě není podstatné.
Navíc teda on nedostal po.jeb za to, že to nesnese do pusy, ale za to, že ji nechá nedodělanou, aby se chudák nepocintal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.21 22:16
@bigl píše:
Tak musí být pohotový jak ženská a ve finiši rychle ucuknout, když mu to vadí, ne? :D Nemusí to balit preventivně už předem.
Nevím teda, jakou sprchu dokáže ženská předvést, u mě by si chlap vlasy neumyl, ale jakési tekutiny při tom sexu jsou asi normální a pak už je na každém, co kdo snese, ale bez toho a sterilně to asi moc nejde.
To, jestli to někdo pozře, polkne, pochutná si, ucukne, vyplivne, nebo se v tom vymáchá, to už podle mě není podstatné.

To je jak hraní se zahradní hadicí, když pustíš vodu, čumiš do toho, nic se neděje, bum a najednou máš plný vočí, že jsi jak Jan Lucemburskej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
27.8.21 22:24
@pohledzdruhestrany píše:
To je jak hraní se zahradní hadicí, když pustíš vodu, čumiš do toho, nic se neděje, bum a najednou máš plný vočí, že jsi jak Jan Lucemburskej :mrgreen:

woe :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.21 22:27

Tak ať si vezme plavecké brýle. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.21 22:29

Nebo ať ji líže někde ve vířivce. Tam se to ztratí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.21 22:34

Jinak můj muzskej je taky rozbitej. Z nymfomana je vybitej králíček duracell. Ještě znám v okolí další případ, kdy muž kladivoun se proměnil na muže spavce. :think: Tož mladí je už asi za námi. :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
27.8.21 22:40
@Nikolwh píše:
Jinak můj muzskej je taky rozbitej. Z nymfomana je vybitej králíček duracell. Ještě znám v okolí další případ, kdy muž kladivoun se proměnil na muže spavce. :think: Tož mladí je už asi za námi. :lol: :P

To jsou krásné přirovnání. :palec:
Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.21 22:54

31 :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.8.21 22:59
@Pan Dan píše:
Věř že být chlap, má svoje výhody. :D Ale na druhou stranu být ženská, má taky svoje (zase jiné) výhody.

Jsem nevěděla, že jsi hermafrodit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.8.21 23:02
@Nikolwh píše:
Jinak můj muzskej je taky rozbitej. Z nymfomana je vybitej králíček duracell. Ještě znám v okolí další případ, kdy muž kladivoun se proměnil na muže spavce. :think: Tož mladí je už asi za námi. :lol: :P

Neni sam. Myslim, že ty reklamy na podpurný prostředky v telce tam nebudou jen tak… musim dceru poučit, že kolem 45 tky chlap začne dědkovatět… aby si užila do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.21 23:07

Ještě, že je k dostání tolik hraček. I když elektrika podraží…
Nejdříve tě muži namlsají a pak tě nechají vyschnout, jako studnu v poušti. 8o :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
@Lorre píše:
To mockrát člověk nezažije, ne? :)

No naposled to bylo tak intenzivni, ze si to fest pamatuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
@Nikolwh píše:
31 :,( :lol:

Tak to je jasný, to už jste starý :lol:
Jak se to stane, že se z nymfomana stane ve 30-ti vybitý králíček duracel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.8.21 23:11

Je fakt, že on to má teď až po covidu. :think: :,( Třeba se to ještě spraví. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová