Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
27.8.21 14:02
@botl píše:
No jasně, to tu přece nikdo nepopírá.Šlo jen o to, že tu Prófa psal, jak si to každej se šlapkou užije a já na to, že zas taková samozřejmost a jistota to ani u těch šlapek není. :nevim:
:think: Hm, hele, ja si stejne myslim, ze pricetny, zraly, skuseny hlap, ktery je dobry milenec, si s prostitutkou neuzije.
Protoze pokud nema IQ zaveseno proklete nizko, musi mu byt jasny, ze mu proficka hra divadlo, v duchu pocita penize a rika si, at uz skonci, zaplati a vypadne. A musi mu byt jasny, ze ne kazda zena muze delat prostitutku a ze jsou to vetsinou holky z blbou socialni, rodinnou anamnezou, nebo tak extremne jednoduche, ze se numi uzivit jinak, nebo holky, obhruble typy s nadmirne vyvinutym obchodnim instinktem, schopne prodat i sve otlaky na nohou, kdyby to slo. Tohle zamestnani citliva zenska delat nemuze.

A taky si myslim, ze muz, ktery je dobry milenec, si neuzije sex se zenou, pokud tam neni jeji interakce, jeji vasen, jeji touha, jeji vzruseni, ale mu podrzi za penize a zahra povinne divadlo, aby se k ni klient vracel.
Ja si myslim, ze prostitutku si uzije spatnej milenec - postelove nemehlo. Nebo mladicky, nezkuseny chlap, nebo zoufalec, ktereho zeny nechteji. Nebo takovej ten prumernej, banalni typ - unudenej tatulda stredniho veku… nebo tak strasne osamely clovek, ktery potrebuje v posteli alespon iluzi cloveka, ktery ho obejme. :think:

Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:07

• Citovat
  • Upravit
6930
27.8.21 14:04
@Lorre píše:
Jakože je horší se s někým líbat než se nechat ojet? :think: :think: I když něco na tom bude :P? už je to takový víc osobní. Tak v tom případě k devkam nejdu :cert: :mrgreen:

Jo. To je tak odpradávna.. Když to byla nějaká forma naturálií, tak se to nějak udělat dá.. Ale tak si to představ se líbat s kýmkoli.. Do toho už musíš vložit víc ze sebe, jakkoli to vypadá méně nechutně, nakonec myslím, že to je těžší.. :nevim: A mimoto - všechny ty odmítavý ženy manželů, co u toho spí, tak myslíš, že se jinak pořád olizujou a maj problém jen v sexu? Ne, se obrátěj a schrupnou si, takže nějak se to odkroutit dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
27.8.21 14:05
@My Melody píše: :think: Hm, hele, ja si stejne myslim, ze pricetny, zraly, skuseny hlap, ktery je dobry milenec, si s prostitutkou neuzije.
Protoze pokud nema IQ zaveseno proklete nizko, musi mu byt jasny, ze mu proficka hra divadlo, v duchu pocita penize a rika si, at uz skonci, zaplati a vypadne. A musi mu byt jasny, ze ne kazda zena muze delat prostitutku a ze jsou to vetsinou holky z blbou socialni, rodinnou anamnezou, nebo tak extremne jednoduche, ze se numi uzivit jinak, nebo holky, obhruble typy s nadmirne vyvinutym obchodnim instinktem, schopne prodat i sve otlaky na nohou, kdyby to slo. Tohle zamestnani citliva zenska delat nemuze.

A taky si myslim, ze muz, ktery je dobry milenec, si neuzije sex se zezou, pokud tam neni jeji interakce, jei vasen, jeji touha, ale mu podrzi za penize a zahra povinne divadlo, aby se k ni klient vracel.
Ja si myslim, ze prostitutku si uzije spatnej milenec - postelove nemehlo, nebo mladicky, nezkuseny chlap, nebo zoufalec, ktereho proste zeny nechteji, nebo tak strasne osamely clovek, ktery potrebuje vposteli alespon iluzi cloveka, ktery ho obejme. :think:

Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:04

Nebo ten, co pak potřebuje poreferovat na nornících o dalším záseku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
27.8.21 14:06
@Lorre píše:
No kdoví když víš o tom účinném peneni :P

No, já nemám ty orgastický výstřiky do stropu jako tady holky, by to stačilo tak na nějaký vošmlení sotva ofiny myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
27.8.21 14:09
@Mora Čamuška píše:
Jo. To je tak odpradávna.. Když to byla nějaká forma naturálií, tak se to nějak udělat dá.. Ale tak si to představ se líbat s kýmkoli.. Do toho už musíš vložit víc ze sebe, jakkoli to vypadá méně nechutně, nakonec myslím, že to je těžší.. :nevim: A mimoto - všechny ty odmítavý ženy manželů, co u toho spí, tak myslíš, že se jinak pořád olizujou a maj problém jen v sexu? Ne, se obrátěj a schrupnou si, takže nějak se to odkroutit dá.

Asik jono. Tak to je k ničemu, by mi nestačilo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
27.8.21 14:10
@Lorre píše:
Hmm, kolik dáš :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Se uvi, jestli budeš stát za to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
27.8.21 14:13
@Lorre píše:
Asik jono. Tak to je k ničemu, by mi nestačilo :mrgreen:.

No šak nelez na norníky a máš po problému :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
27.8.21 14:18
@Mora Čamuška píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Se uvi, jestli budeš stát za to.

No jakože tě pomazlim a pak se rozhodneš jestli mi zaplatíš? :cert: :mrgreen: Tss. Přitom nabízím takových služeb, taková služba ‚jako v bavlnce‘ nabízí nahrati, vlastnoruční uvolňující masaz pri romanticke hudbe a v útulném prostředí, a následne dechberouci mazleni v připraveném pelisku a to vse je doplněno lahodnou sklenkou ginu, vína nebo whiskey. To vše zapříčini tvůj odmitavy postoj k odchodu, kdy nebudeš chtít odejít z mého náručí. Naštěstí si ale můžeš připlatit mazlici půlhodinu, která je teď ve slevě o 33%.
Mám hodnocení 9,5 z 10. Jedna žena se do mě zamilovala a já odmítl svatbu, tak mi dala naschvál snížené hodnocení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
27.8.21 14:19
@Mora Čamuška píše:
No šak nelez na norníky a máš po problému :dance:

Já chodím sem, mi stačí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
27.8.21 14:22
@Mora Čamuška píše:
Nebo ten, co pak potřebuje poreferovat na nornících o dalším záseku :palec:
:mrgreen: No a ted si zodpovezme otazku, co to musi byt za „kvalitny kus“ chlapa a „mileneckeho genia“, ktery ma potrebu jit na nornik poreferovat o prostitutkach, pochlubit se, za jak dobrou cenu zbozi nakoupil, zaslintat si s kolegy pri vzpomince, jak mu zena, ktera by ho bez penez ani neoplula, jak mu ta zena podrzela a jak ho pooblizovala. :?

Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:25

• Citovat
  • Upravit
31200
27.8.21 14:25
@My Melody píše: :mrgreen: No a ted si zodpovezme otazku, co to musi byt za kvalitny kus chlapa a mileneckeho genia, ktery ma potrebu jit na nornik poreferovat o prostitutkach, pochlubit se, za jak dobrou cenu zbozi nakoupil, zaslintat si s kolegy pri vzpomince, jak mu zena, ktera by ho bez penez ani neoplula, jak mu ta zena podrzela a jak ho pooblizovala. :?

Ste mi zničily iluzi o krásném sexu s prostitkou, prokllínám Vás :cert: :mrgreen:. Budu navždy sám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
27.8.21 14:28
@MyJoy píše:
Ja bych ty manzelske svazky zrusila, jsou s tim jenom problemy a nebavi me to uz :lol:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 14:31
@Mora Čamuška píše:
Jojo, už jsem taky zaregistovala. Profesionální mazličky. Si možná koupim :mrgreen: :palec:

Byla bych vynikajici profimazlicka, ale zivit se tim nechcu ;)

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 14:32
@Lorre píše:
Jakože je horší se s někým líbat než se nechat ojet? :think: :think: I když něco na tom bude :P? už je to takový víc osobní. Tak v tom případě k devkam nejdu :cert: :mrgreen:

Vidis :P

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
27.8.21 14:39
@Mora Čamuška píše:
Jo. To je tak odpradávna.. Když to byla nějaká forma naturálií, tak se to nějak udělat dá.. Ale tak si to představ se líbat s kýmkoli.. Do toho už musíš vložit víc ze sebe, jakkoli to vypadá méně nechutně, nakonec myslím, že to je těžší.. :nevim: A mimoto - všechny ty odmítavý ženy manželů, co u toho spí, tak myslíš, že se jinak pořád olizujou a maj problém jen v sexu? Ne, se obrátěj a schrupnou si, takže nějak se to odkroutit dá.

Nelibaji, ptz je to vic intimni a polibek ma vyssi hodnotu nez technicky sex.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová