Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Jakože je horší se s někým líbat než se nechat ojet?![]()
I když něco na tom bude
? už je to takový víc osobní. Tak v tom případě k devkam nejdu
![]()
Jo. To je tak odpradávna.. Když to byla nějaká forma naturálií, tak se to nějak udělat dá.. Ale tak si to představ se líbat s kýmkoli.. Do toho už musíš vložit víc ze sebe, jakkoli to vypadá méně nechutně, nakonec myslím, že to je těžší..
A mimoto - všechny ty odmítavý ženy manželů, co u toho spí, tak myslíš, že se jinak pořád olizujou a maj problém jen v sexu? Ne, se obrátěj a schrupnou si, takže nějak se to odkroutit dá.
@My Melody píše:Hm, hele, ja si stejne myslim, ze pricetny, zraly, skuseny hlap, ktery je dobry milenec, si s prostitutkou neuzije.
Protoze pokud nema IQ zaveseno proklete nizko, musi mu byt jasny, ze mu proficka hra divadlo, v duchu pocita penize a rika si, at uz skonci, zaplati a vypadne. A musi mu byt jasny, ze ne kazda zena muze delat prostitutku a ze jsou to vetsinou holky z blbou socialni, rodinnou anamnezou, nebo tak extremne jednoduche, ze se numi uzivit jinak, nebo holky, obhruble typy s nadmirne vyvinutym obchodnim instinktem, schopne prodat i sve otlaky na nohou, kdyby to slo. Tohle zamestnani citliva zenska delat nemuze.A taky si myslim, ze muz, ktery je dobry milenec, si neuzije sex se zezou, pokud tam neni jeji interakce, jei vasen, jeji touha, ale mu podrzi za penize a zahra povinne divadlo, aby se k ni klient vracel.
Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:04
Ja si myslim, ze prostitutku si uzije spatnej milenec - postelove nemehlo, nebo mladicky, nezkuseny chlap, nebo zoufalec, ktereho proste zeny nechteji, nebo tak strasne osamely clovek, ktery potrebuje vposteli alespon iluzi cloveka, ktery ho obejme.
Nebo ten, co pak potřebuje poreferovat na nornících o dalším záseku ![]()
@Lorre píše:
No kdoví když víš o tom účinném peneni
No, já nemám ty orgastický výstřiky do stropu jako tady holky, by to stačilo tak na nějaký vošmlení sotva ofiny myslím ![]()
@Mora Čamuška píše:
Jo. To je tak odpradávna.. Když to byla nějaká forma naturálií, tak se to nějak udělat dá.. Ale tak si to představ se líbat s kýmkoli.. Do toho už musíš vložit víc ze sebe, jakkoli to vypadá méně nechutně, nakonec myslím, že to je těžší..A mimoto - všechny ty odmítavý ženy manželů, co u toho spí, tak myslíš, že se jinak pořád olizujou a maj problém jen v sexu? Ne, se obrátěj a schrupnou si, takže nějak se to odkroutit dá.
Asik jono. Tak to je k ničemu, by mi nestačilo
.
@Lorre píše:
Asik jono. Tak to je k ničemu, by mi nestačilo.
No šak nelez na norníky a máš po problému ![]()
@Mora Čamuška píše:![]()
![]()
Se uvi, jestli budeš stát za to.
No jakože tě pomazlim a pak se rozhodneš jestli mi zaplatíš?
Tss. Přitom nabízím takových služeb, taková služba ‚jako v bavlnce‘ nabízí nahrati, vlastnoruční uvolňující masaz pri romanticke hudbe a v útulném prostředí, a následne dechberouci mazleni v připraveném pelisku a to vse je doplněno lahodnou sklenkou ginu, vína nebo whiskey. To vše zapříčini tvůj odmitavy postoj k odchodu, kdy nebudeš chtít odejít z mého náručí. Naštěstí si ale můžeš připlatit mazlici půlhodinu, která je teď ve slevě o 33%.
Mám hodnocení 9,5 z 10. Jedna žena se do mě zamilovala a já odmítl svatbu, tak mi dala naschvál snížené hodnocení ![]()
@Mora Čamuška píše:
No šak nelez na norníky a máš po problému
Já chodím sem, mi stačí ![]()
@Mora Čamuška píše:
Nebo ten, co pak potřebuje poreferovat na nornících o dalším záseku
Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:25
@My Melody píše:No a ted si zodpovezme otazku, co to musi byt za kvalitny kus chlapa a mileneckeho genia, ktery ma potrebu jit na nornik poreferovat o prostitutkach, pochlubit se, za jak dobrou cenu zbozi nakoupil, zaslintat si s kolegy pri vzpomince, jak mu zena, ktera by ho bez penez ani neoplula, jak mu ta zena podrzela a jak ho pooblizovala.
Ste mi zničily iluzi o krásném sexu s prostitkou, prokllínám Vás
. Budu navždy sám ![]()
@MyJoy píše:
Ja bych ty manzelske svazky zrusila, jsou s tim jenom problemy a nebavi me to uz
@Mora Čamuška píše:
Jojo, už jsem taky zaregistovala. Profesionální mazličky. Si možná koupim![]()
Byla bych vynikajici profimazlicka, ale zivit se tim nechcu ![]()
@Lorre píše:
Jakože je horší se s někým líbat než se nechat ojet?![]()
I když něco na tom bude
? už je to takový víc osobní. Tak v tom případě k devkam nejdu
![]()
Vidis ![]()
@Mora Čamuška píše:
Jo. To je tak odpradávna.. Když to byla nějaká forma naturálií, tak se to nějak udělat dá.. Ale tak si to představ se líbat s kýmkoli.. Do toho už musíš vložit víc ze sebe, jakkoli to vypadá méně nechutně, nakonec myslím, že to je těžší..A mimoto - všechny ty odmítavý ženy manželů, co u toho spí, tak myslíš, že se jinak pořád olizujou a maj problém jen v sexu? Ne, se obrátěj a schrupnou si, takže nějak se to odkroutit dá.
Nelibaji, ptz je to vic intimni a polibek ma vyssi hodnotu nez technicky sex.
Protoze pokud nema IQ zaveseno proklete nizko, musi mu byt jasny, ze mu proficka hra divadlo, v duchu pocita penize a rika si, at uz skonci, zaplati a vypadne. A musi mu byt jasny, ze ne kazda zena muze delat prostitutku a ze jsou to vetsinou holky z blbou socialni, rodinnou anamnezou, nebo tak extremne jednoduche, ze se numi uzivit jinak, nebo holky, obhruble typy s nadmirne vyvinutym obchodnim instinktem, schopne prodat i sve otlaky na nohou, kdyby to slo. Tohle zamestnani citliva zenska delat nemuze.
A taky si myslim, ze muz, ktery je dobry milenec, si neuzije sex se zenou, pokud tam neni jeji interakce, jeji vasen, jeji touha, jeji vzruseni, ale mu podrzi za penize a zahra povinne divadlo, aby se k ni klient vracel.
Ja si myslim, ze prostitutku si uzije spatnej milenec - postelove nemehlo. Nebo mladicky, nezkuseny chlap, nebo zoufalec, ktereho zeny nechteji. Nebo takovej ten prumernej, banalni typ - unudenej tatulda stredniho veku… nebo tak strasne osamely clovek, ktery potrebuje v posteli alespon iluzi cloveka, ktery ho obejme.
Příspěvek upraven 27.08.21 v 14:07