Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pak jak psal pohledzdruhestrany, že tam musí být nějaké umění, jak toho chlapa ovládat, to taky neumím
a pak jsem chladná a bezcitná, to bude taky hrát roli
@Mango_Lassi píše:
Emimi se neřídímspíš si myslím, že duracelly racionální typy nepřitahují. Tam bodují hysterky
Ja hysterka nejsem, spis flegmatik ![]()
@Mango_Lassi píše:
A pak jak psal pohledzdruhestrany, že tam musí být nějaké umění, jak toho chlapa ovládat, to taky neumíma pak jsem chladná a bezcitná, to bude taky hrát roli
jenže ovládat muzes jen takového, co chce sex…to je proste naprosto viditelné
@Venetia píše:
není to lez, jen kazda preferuje něco jiného…Jak si muzes precist většina bez oralu ani ránu a některé zase vic zalezi na tom vybaveni
Výmluvy, výmluvy
. Jako dá to smysl, samozřejmě že i na tomhle záleží, ale většina žen to neprizna
. Hlavní jaký je uvnitř. Jako uvnitř rozumíme si, ne uvnitř jako uvnitř ![]()
@Lorre píše:
Výmluvy, výmluvy. Jako dá to smysl, samozřejmě že i na tomhle záleží, ale většina žen to neprizna
. Hlavní jaký je uvnitř. Jako uvnitř rozumíme si, ne uvnitř jako uvnitř
ja to tedy přiznám klidně ![]()
@Venetia píše:
ja to tedy přiznám klidně
Inu za to si zasloužíš velkolepé ocenění ve formě nálepky Emimino ![]()
@Lorre píše:
Coz ovsem narazí na zatajenou lez zen: na vzhledu nezáleží a na velikosti nezáleží. Největší lež ženského pohlaví![]()
.
Nastesti já jsem bozsky, zeny se po mě sapou snazic se o vteřiny v me blízkosti. Kež by bylo víc takových můžu jako jsem já
No tak co s Tebou
Furt se o Tebe bat, že mi Te naka urve
Huš ode me! ![]()
@Venetia píše:
ale to libani bude horší, když je osklivejnohy a zezadu dobry
Ale nee, on muze bejt klidne osklivej, ale když ma to kouzlo pro Tebe a teda zamilovačka, chapes, tak to jde ruku v ruce. Hele, za me ti fesaci teda na libacku nic moc teda to nebylo ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ale nee, on muze bejt klidne osklivej, ale když ma to kouzlo pro Tebe a teda zamilovačka, chapes, tak to jde ruku v ruce. Hele, za me ti fesaci teda na libacku nic moc teda to nebylo
za mne teda na liberku skoro nikdo…jestli se tim mysli Francouzak ![]()
jen jeden…jen jeden ![]()
@Venetia píše:
za mne teda na liberku skoro nikdo…jestli se tim mysli Francouzak
jen jeden…jen jeden
No to nejni moc ![]()
@Mango_Lassi píše:
A pak jak psal pohledzdruhestrany, že tam musí být nějaké umění, jak toho chlapa ovládat, to taky neumíma pak jsem chladná a bezcitná, to bude taky hrát roli
Co to znamena muz Duracell?
Myslim, ze malokdo ma po 10 letech potrebu sexu kazdy den, i kdyz i taci jsou, ale nekolikrat tydne je snad normalni, aspon 2 x
, to nejsou zadni chlapi posedli sexem s hysterkama, ale lidi, co se maji radi a chteji spolu byt. Sex neni prospesny jen kvuli fyzickemu uvolneni, ale udrzuje citove spojeni. Uz jsem psala nekolikrat, dokonce i z krestanskeho pohledu je prospesny a partneri nemaji byt sobecti a nemaji se odmitat, dokonce se ma prizpusobit ten s mensi potrebou a ne ten s vyssi, jak se radi na emiminu. A ja s tim souhlasim, protoze pokud jsou potreby neuspokojeny, povede to k frustraci a odcizeni a k nefunkcnosti vztahu po citove strance.
A je dulezite uspokojeni obou, tezi z toho jak zena, tak muz. Pokud muz zenu uspokoji, jiste rada frekvenci zvysi a jejich pouto bude silnejsi ![]()
@Mango_Lassi píše:
Takhle jsem to úplně psát nechtěla, no
Tak ono jaksi starnete spolecne, takze to nevnimas.
@Mora Čamuška píše:to teda ne …pritazlivost je můj zásadní problem
No to nejni moc
@Josefuna píše:
Co to znamena muz Duracell?Myslim, ze malokdo ma po 10 letech potrebu sexu kazdy den, i kdyz i taci jsou, ale nekolikrat tydne je snad normalni, aspon 2 x
, to nejsou zadni chlapi posedli sexem s hysterkama, ale lidi, co se maji radi a chteji spolu byt. Sex neni prospesny jen kvuli fyzickemu uvolneni, ale udrzuje citove spojeni. Uz jsem psala nekolikrat, dokonce i z krestanskeho pohledu je prospesny a partneri nemaji byt sobecti a nemaji se odmitat, dokonce se ma prizpusobit ten s mensi potrebou a ne ten s vyssi, jak se radi na emiminu. A ja s tim souhlasim, protoze pokud jsou potreby neuspokojeny, povede to k frustraci a odcizeni a k nefunkcnosti vztahu po citove strance.
A je dulezite uspokojeni obou, tezi z toho jak zena, tak muz. Pokud muz zenu uspokoji, jiste rada frekvenci zvysi a jejich pouto bude silnejsi
nejdřív musí fungovat vztah a pak ho posiluje to fyzické spojeni
Pokud jsou nějaké problémy, sex tomu nijak nepomůže a asi tezko budes mit chut posilovat
@Venetia píše:
nejdřív musí fungovat vztah a pak ho posiluje to fyzické spojeni
Pokud jsou nějaké problémy, sex tomu nijak nepomůže a asi tezko budes mit chut posilovat
Tak samozrejme, ze to plati pro fungujici vztahy. Proto neverim mistnim diskuzim, kde udajne vse az na sex skvele funguje, protoze to se temer vylucuje.
Emimi se neřídím
spíš si myslím, že duracelly racionální typy nepřitahují. Tam bodují hysterky