Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
Tak samozrejme, ze to plati pro fungujici vztahy. Proto neverim mistnim diskuzim, kde udajne vse az na sex skvele funguje, protoze to se temer vylucuje.
ja taky ne
@Mora Čamuška píše:
BozeChci se zabit podruhe..
Klíííd, tak to nemá každej. ![]()
Věk 54 a dvakrát týdně, nebo i víckrát a rozmyslíš si to s tím špagátem, ne?
@botl píše:
Klíííd, tak to nemá každej.Věk 54 a dvakrát týdně, nebo i víckrát a rozmyslíš si to s tím špagátem, ne?
Ale tak po x letech treba ja na tom netrvam, to budu zarucene odpadla, ale když tu ctu ty zamilovane zacatky a ty frekvence, tak to mi prijde desivy..
@Josefuna píše:
Tak samozrejme, ze to plati pro fungujici vztahy. Proto neverim mistnim diskuzim, kde udajne vse az na sex skvele funguje, protoze to se temer vylucuje.
Ale jo funguje.
Ale samozřejmě funguje.
Jen definuj, co je to funguje
@pouzitychlap píše:
Ale jo funguje.
Ale samozřejmě funguje.
Jen definuj, co je to funguje
Funguje znamena, ze muz a zena nefunguji jen jako ekonomickoprovozni rodina a vychovatele deti.
@Mora Čamuška píše:
No tak co s TebouFurt se o Tebe bat, že mi Te naka urve
Huš ode me!
Kurva zrovna ne, to je mi proti srsti ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ale nee, on muze bejt klidne osklivej, ale když ma to kouzlo pro Tebe a teda zamilovačka, chapes, tak to jde ruku v ruce. Hele, za me ti fesaci teda na libacku nic moc teda to nebylo
To už mi jistá divka taky říkala, že byvaji spatni ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ale tak po x letech treba ja na tom netrvam, to budu zarucene odpadla, ale když tu ctu ty zamilovane zacatky a ty frekvence, tak to mi prijde desivy..
Třeba nebudeš odpadlá. Třeba ještě do 60 ne.
Ale je fakt desiva ta minimální frekvence na začátku vztahu.
Tohle téma mi připomíná píseň Peter Tosh - Till your Well Runs Dry
kde zpívá
„Whatcha gonna do when your well runs dry?“
V aktuálním kontextu je to takový hezký mnohosmysl. Navíc ten text i celkově docela souvisí se zdejšími častými tématy.
@pouzitychlap píše:
Ano. Moc projevů navenek to nemá. Je to asi tím, že ženu miluju a ten stav už trvá tak dlouho, že s tím umím žít, i když mě to deptá.
A jí to nevadí? To zní úplně děsivě.
@pouzitychlap píše:
Sedativa neberu. Období, kdy nejsem milý jsou jen cca jednou za půl roku a to se před dětmi držím. Myslím, že vztah, kdy jeden je jednou za půl roku naštvaný lze z dětského pohledu chápat jako šťastný
To tě obdivuji. Já bych byla protivná jak sáňky v létě.
@Josefuna píše:
Tak snah protejsek nejak navnadis a udelas to pro nej hezke, aby casem tomu prisel na chut. Nebo je sex s tebou takove utrpeni, ze zena u toho tak trpi, ze je to premahani tak nesnesitelne? Kazdy z nas mel nekdy sex, i kdyz se mu tolik nechtelo, to je naprosto normalni.
Jedině, že by manželku něčím štval a i přes vyříkání si to, ji štve dál. Pak umím pochopit, že to její libido vynuluje. Samozřejmě nemyslím tím třeba, že nevynese koš
Ale takové popíjení lahváčů denně apod. by ze mě třeba frigidu udělalo taky.
@Josefuna píše:
Funguje znamena, ze muz a zena nefunguji jen jako ekonomickoprovozni rodina a vychovatele deti.
Ale ono toto není binární veličina.
Je to škála od spojenectví kvůli majetku po zamilované pohledy.
@Akinee píše:Co by jí mělo vadit?
A jí to nevadí? To zní úplně děsivě.
@Akinee píše:Ze začátku. Po 15 ti letech už by ty sáňky byly dost ošoupané 😊
To tě obdivuji. Já bych byla protivná jak sáňky v létě.
@Akinee píše:
Jedině, že by manželku něčím štval a i přes vyříkání si to, ji štve dál. Pak umím pochopit, že to její libido vynuluje. Samozřejmě nemyslím tím třeba, že nevynese košAle takové popíjení lahváčů denně apod. by ze mě třeba frigidu udělalo taky.
Ne jsem myslím vzornej manžel. Ale to je právě problém. Netoužíte po vzorných spolupracujících partnerech. Chcete nespoutaného macho alfa samce… I když abych byl spravedlivej tohle ji PRÝ nikdy nepřitahovalo.
@pohledzdruhestrany píše:
To je jak hraní se zahradní hadicí, když pustíš vodu, čumiš do toho, nic se neděje, bum a najednou máš plný vočí, že jsi jak Jan Lucemburskej
Trefny, radsi spolykat ![]()