Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyJoy píše:
Vsak ano, ale mozna se nekdo prida…jako nazorem
Tak jako ja sem s tim klido v souladu ![]()
@Akinee píše:
Asi není od věci, když jeden druhého občas poškádlí. Moc klidu asi vztahu taky nesvědčí. Co by dělala, kdyby ti přišla na nevěru?
Co tipuji z různých náznaků?
Byla by zklamaná, smutná. Ale kdo ví. Třeba by byla extrémně nas. aná a neváhala by použít sekaček, nůž, nebo cokoliv by měla po ruce.
Kdo ví.
@Mora Čamuška píše:
Tak jako ja sem s tim klido v souladu
Mě se to taky nezdá špatný
Taky bych si líznul ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Mě se to taky nezdá špatnýTaky bych si líznul
A nezapomen hned zasunout pri orgasmu ![]()
@pouzitychlap píše:
Co tipuji z různých náznaků?Byla by zklamaná, smutná. Ale kdo ví. Třeba by byla extrémně nas. aná a neváhala by použít sekaček, nůž, nebo cokoliv by měla po ruce.
Kdo ví.
No jo. Je fakt, že úplně bez sexu nejste, tak z jejího pohledu ona dělá, co může.
@Akinee píše:
No jo. Je fakt, že úplně bez sexu nejste, tak z jejího pohledu ona dělá, co může.
Ano ona opravdu dělá, co může. Jen jí to dělání nevyčerpalo tak, jak mě. Tak ji to jde lépe.
@MyJoy píše:
A nezapomen hned zasunout pri orgasmu
A pak? Pokračovat hned sexem, jen tak ho tam nechat, nebo nechat na chvíli a pak sex?
@Prof. Farnsworth píše:
A pak? Pokračovat hned sexem, jen tak ho tam nechat, nebo nechat na chvíli a pak sex?
Hele, ja mam ted koncert a gintoic, nemuzu se ted soustredit na sex, hudba je hudba
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Kdy jsi naposledy lízal frndu?
@Klopotkova píše:
Kdy jsi naposledy lízal frndu?
16. března 2017 ve 14:40
@Prof. Farnsworth píše:
Mě se to taky nezdá špatnýTaky bych si líznul
Opočenskou maj určo i u vás v obci.. ![]()
@Klopotkova píše:
Zadky se lížou zásadně umyté a voňavé.
Zadky si lizou pejsci ![]()