Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
28.8.21 10:05
@Lorre píše:
2 týdny? :P

Tak jasaaan, dyl bych neprezila. Kdo by nechtel nepretrzite padat do vaty, ze? :pankac: Ale zkousej dneska sehnat krasnou nacechranou a pritom obyc vatu, to je samej slisovanej vatovej tampon.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.8.21 10:05
@Anonymní píše:
Hele, mému muži je 64 a dvakrát týdně je minimum. Taky realita :mrgreen:

Tyjo. Strašná představa.

• Citovat
  • Upravit
107510
28.8.21 10:06
@Lorre píše:
No nic. Dycky se jen přijdete uspokojit a pryč :cert:. Pár minut a pak zas zmizite za kamarádkami na fotbal. Žádná pusa, objetí :,(

přesně…to je ideální vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
28.8.21 10:07
@Mango_Lassi píše:
Tyjo. Strašná představa.

vid, s takovým starcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.8.21 10:09
@Venetia píše:
vid, s takovým starcem

Takhle jsem to úplně psát nechtěla, no :D

• Citovat
  • Upravit
31200
28.8.21 10:11
@Mora Čamuška píše:
Tak jasaaan, dyl bych neprezila. Kdo by nechtel nepretrzite padat do vaty, ze? :pankac: Ale zkousej dneska sehnat krasnou nacechranou a pritom obyc vatu, to je samej slisovanej vatovej tampon.. :think:

cituji : Ženy jsou mnohem šťastnější ve vztahu s ošklivými muži, potvrdila studie.
Koukej po mužích jako sem já :mrgreen:

Nevydržís víc jak 2 týdny? Slabý článek, vyřadit  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.21 10:17
@Mango_Lassi píše:
Takhle jsem to úplně psát nechtěla, no :D
:mrgreen: jak stárneš s ním, naštěstí Ti to tak nepřijde. Ale jinak jsou chlapi v jeho věku pro mě taky starci, ani kolo bych si o neopřela :mrgreen: Toho svého nějak vidím jinýma očima :think:
  • Citovat
  • Upravit
6930
28.8.21 10:18
@Lorre píše:
cituji : Ženy jsou mnohem šťastnější ve vztahu s ošklivými muži, potvrdila studie.
Koukej po mužích jako sem já :mrgreen:Nevydržís víc jak 2 týdny? Slabý článek, vyřadit :jazyk:

Takovej osklivak, co zensky zbozne okusuje nohy nevericne, ze si ho zrovna tato bohyne vybrala, je nahodou paradni :mrgreen: Ale tak musi to bejt stejnak charismac.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.8.21 10:27
@Josefuna píše:
Tak ono zalezi, v kolika letech k te nahle zmene dojde, ze…

Já o žádných náhlých změnách nevím. Je to celoživotní, řekla bych. Prostě mýtus prebujele chlapské sexuality pozoruju od mládí. Jako rok dva se možná snaží, pak odpadne přitažlivost a je to furt stejný. :nevim: občas ani rok ani dva, jen pár měsíců

• Citovat
  • Upravit
31200
28.8.21 10:32
@Mora Čamuška píše:
Takovej osklivak, co zensky zbozne okusuje nohy nevericne, ze si ho zrovna tato bohyne vybrala, je nahodou paradni :mrgreen: Ale tak musi to bejt stejnak charismac.. :think:

Coz ovsem narazí na zatajenou lez zen: na vzhledu nezáleží a na velikosti nezáleží. Největší lež ženského pohlaví :cert: :mrgreen:.
Nastesti já jsem bozsky, zeny se po mě sapou snazic se o vteřiny v me blízkosti. Kež by bylo víc takových můžu jako jsem já 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
28.8.21 10:33
@Mora Čamuška píše:
Takovej osklivak, co zensky zbozne okusuje nohy nevericne, ze si ho zrovna tato bohyne vybrala, je nahodou paradni :mrgreen: Ale tak musi to bejt stejnak charismac.. :think:

ale to libani bude horší, když je osklivej :nevim: nohy a zezadu dobry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
28.8.21 10:36
@Mango_Lassi píše:
Já o žádných náhlých změnách nevím. Je to celoživotní, řekla bych. Prostě mýtus prebujele chlapské sexuality pozoruju od mládí. Jako rok dva se možná snaží, pak odpadne přitažlivost a je to furt stejný. :nevim: občas ani rok ani dva, jen pár měsíců

ale vis m ze to je individuální, ze?

ja to neznam, ex manželi pres absenci sexu mel zájem určitě tak 20 let, a Ted to po šesti letech taky nevypadá na nějakou změnu. Odpadavac jsem ja, na mne by to asi platilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
28.8.21 10:37
@Lorre píše:
Coz ovsem narazí na zatajenou lez zen: na vzhledu nezáleží a na velikosti nezáleží. Největší lež ženského pohlaví :cert: :mrgreen:.
Nastesti já jsem bozsky, zeny se po mě sapou snazic se o vteřiny v me blízkosti. Kež by bylo víc takových můžu jako jsem já 8)

není to lez, jen kazda preferuje něco jiného…Jak si muzes precist většina bez oralu ani ránu a některé zase vic zalezi na tom vybaveni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.8.21 10:39
@Venetia píše:
ale vis m ze to je individuální, ze?ja to neznam, ex manželi pres absenci sexu mel zájem určitě tak 20 let, a Ted to po šesti letech taky nevypadá na nějakou změnu. Odpadavac jsem ja, na mne by to asi platilo.

Jj, to je moje specifikum. Patrně nedokážu přitahovat ty dlouhodobé duracelly.

• Citovat
  • Upravit
107510
28.8.21 10:41
@Mango_Lassi píše:
Jj, to je moje specifikum. Patrně nedokážu přitahovat ty dlouhodobé duracelly.

a ja jsem zase dle meritek e mimina v sexu uplne neschopna a problem s tim nemam, zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová