Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
2 týdny?
Tak jasaaan, dyl bych neprezila. Kdo by nechtel nepretrzite padat do vaty, ze?
Ale zkousej dneska sehnat krasnou nacechranou a pritom obyc vatu, to je samej slisovanej vatovej tampon.. ![]()
@Anonymní píše:
Hele, mému muži je 64 a dvakrát týdně je minimum. Taky realita
Tyjo. Strašná představa.
@Lorre píše:
No nic. Dycky se jen přijdete uspokojit a pryč. Pár minut a pak zas zmizite za kamarádkami na fotbal. Žádná pusa, objetí
přesně…to je ideální vztah
@Mango_Lassi píše:
Tyjo. Strašná představa.
vid, s takovým starcem
@Venetia píše:
vid, s takovým starcem
Takhle jsem to úplně psát nechtěla, no ![]()
@Mora Čamuška píše:
Tak jasaaan, dyl bych neprezila. Kdo by nechtel nepretrzite padat do vaty, ze?Ale zkousej dneska sehnat krasnou nacechranou a pritom obyc vatu, to je samej slisovanej vatovej tampon..
cituji : Ženy jsou mnohem šťastnější ve vztahu s ošklivými muži, potvrdila studie.
Koukej po mužích jako sem já ![]()
Nevydržís víc jak 2 týdny? Slabý článek, vyřadit ![]()
@Mango_Lassi píše:
Takhle jsem to úplně psát nechtěla, no
@Lorre píše:
cituji : Ženy jsou mnohem šťastnější ve vztahu s ošklivými muži, potvrdila studie.
Koukej po mužích jako sem jáNevydržís víc jak 2 týdny? Slabý článek, vyřadit
Takovej osklivak, co zensky zbozne okusuje nohy nevericne, ze si ho zrovna tato bohyne vybrala, je nahodou paradni
Ale tak musi to bejt stejnak charismac.. ![]()
@Josefuna píše:
Tak ono zalezi, v kolika letech k te nahle zmene dojde, ze…
Já o žádných náhlých změnách nevím. Je to celoživotní, řekla bych. Prostě mýtus prebujele chlapské sexuality pozoruju od mládí. Jako rok dva se možná snaží, pak odpadne přitažlivost a je to furt stejný.
občas ani rok ani dva, jen pár měsíců
@Mora Čamuška píše:
Takovej osklivak, co zensky zbozne okusuje nohy nevericne, ze si ho zrovna tato bohyne vybrala, je nahodou paradniAle tak musi to bejt stejnak charismac..
Coz ovsem narazí na zatajenou lez zen: na vzhledu nezáleží a na velikosti nezáleží. Největší lež ženského pohlaví
.
Nastesti já jsem bozsky, zeny se po mě sapou snazic se o vteřiny v me blízkosti. Kež by bylo víc takových můžu jako jsem já ![]()
@Mora Čamuška píše:
Takovej osklivak, co zensky zbozne okusuje nohy nevericne, ze si ho zrovna tato bohyne vybrala, je nahodou paradniAle tak musi to bejt stejnak charismac..
ale to libani bude horší, když je osklivej
nohy a zezadu dobry ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já o žádných náhlých změnách nevím. Je to celoživotní, řekla bych. Prostě mýtus prebujele chlapské sexuality pozoruju od mládí. Jako rok dva se možná snaží, pak odpadne přitažlivost a je to furt stejný.občas ani rok ani dva, jen pár měsíců
ale vis m ze to je individuální, ze?
ja to neznam, ex manželi pres absenci sexu mel zájem určitě tak 20 let, a Ted to po šesti letech taky nevypadá na nějakou změnu. Odpadavac jsem ja, na mne by to asi platilo.
@Lorre píše:
Coz ovsem narazí na zatajenou lez zen: na vzhledu nezáleží a na velikosti nezáleží. Největší lež ženského pohlaví![]()
.
Nastesti já jsem bozsky, zeny se po mě sapou snazic se o vteřiny v me blízkosti. Kež by bylo víc takových můžu jako jsem já
není to lez, jen kazda preferuje něco jiného…Jak si muzes precist většina bez oralu ani ránu a některé zase vic zalezi na tom vybaveni ![]()
@Venetia píše:
ale vis m ze to je individuální, ze?ja to neznam, ex manželi pres absenci sexu mel zájem určitě tak 20 let, a Ted to po šesti letech taky nevypadá na nějakou změnu. Odpadavac jsem ja, na mne by to asi platilo.
Jj, to je moje specifikum. Patrně nedokážu přitahovat ty dlouhodobé duracelly.
@Mango_Lassi píše:
Jj, to je moje specifikum. Patrně nedokážu přitahovat ty dlouhodobé duracelly.
a ja jsem zase dle meritek e mimina v sexu uplne neschopna a problem s tim nemam, zajímavé