Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mora Čamuška píše:
No naposled to bylo tak intenzivni, ze si to fest pamatuju
Naposled jo
, ty jedeš ![]()
@Nikolwh píše:
Je fakt, že on to má teď až po covidu.![]()
Třeba se to ještě spraví.
![]()
Tak to jo. Jeste, že to nemá po očkování ![]()
@Nikolwh píše:
Je fakt, že on to má teď až po covidu.![]()
Třeba se to ještě spraví.
![]()
Tak to zas chápu, znám víc lidí, co s nima covid dost zacvičil. Tak snad se trochu vykřeše ![]()
@bigl píše:
Tak to zas chápu, znám víc lidí, co s nima covid dost zacvičil. Tak snad se trochu vykřeše
mohl by se z toho vylízat?
@pohledzdruhestrany píše:
mohl by se z toho vylízat?
Kreativitě se meze nekladou ![]()
A stejně, toto je diskuze s takovým pěkným názvem
![]()
LIZANI a SEX FREKVENCE, to prostě nemá chybu
![]()
No, je vidět žhavé téma, tady se to teda rozjelo ![]()
Napadlo mě tazatelce poradit, pokud nechce být nevěrná…co si pořídit pejska?
![]()
Sry, blbý pokus o vtip ![]()
Mám to dost podobně, jen obráceně, ale jsem na tom relativně lépe, protože s přítelkyní nejsme 9 let, takže se mi snaží vyhovět, ale chápu, že za xxx let, budu ve stejné pasti, jako zakladatelka. V jejím případě jen tedy nechápu toho jejího sobeckost ![]()
Tedy, nechápu to vůbec, mám to hozený tak, že lížu moc rád, orgasmus ženy mi chutná a dodává mi sílu to dotáhnout do konce, jak jsem zmínil výše, přítelkyně se taky snaží mi to poskytovat, ale stejně to není ono, je cítit, že je to dárek pro mě a (asi) stydí se vyvrcholit mi do pusy, naštěstí (pro mě) se jí to nikdy nepodaří udržet, no ale stejně ta vášeň tam není, chtěl bych aby si na mě v tu chvíli nasedla a chtěla mě „jí“ udusit
…sakra to jsem se rozjel, už radši dost…
Takže každý to má jinak, ta moje ho tam chce cítit, jinak to není ono, což se jí, ale záhy po orálu splní, protože mě to vzrušuje a samozřejmě chci taky vyvrcholit, když jsem při lízání na samém okraji vrcholu. Takže milá zakladatelko, asi jsi ve fázi, že si raději někoho najdi, nebo pořiď pejska
![]()
@Millkyway píše:
No, je vidět žhavé téma, tady se to teda rozjelo
Napadlo mě tazatelce poradit, pokud nechce být nevěrná…co si pořídit pejska?![]()
![]()
Sry, blbý pokus o vtip
Mám to dost podobně, jen obráceně, ale jsem na tom relativně lépe, protože s přítelkyní nejsme 9 let, takže se mi snaží vyhovět, ale chápu, že za xxx let, budu ve stejné pasti, jako zakladatelka. V jejím případě jen tedy nechápu toho jejího sobeckost
Tedy, nechápu to vůbec, mám to hozený tak, že lížu moc rád, orgasmus ženy mi chutná a dodává mi sílu to dotáhnout do konce, jak jsem zmínil výše, přítelkyně se taky snaží mi to poskytovat, ale stejně to není ono, je cítit, že je to dárek pro mě a (asi) stydí se vyvrcholit mi do pusy, naštěstí (pro mě) se jí to nikdy nepodaří udržet, no ale stejně ta vášeň tam není, chtěl bych aby si na mě v tu chvíli nasedla a chtěla mě „jí“ udusit…sakra to jsem se rozjel, už radši dost…
![]()
![]()
Takže každý to má jinak, ta moje ho tam chce cítit, jinak to není ono, což se jí, ale záhy po orálu splní, protože mě to vzrušuje a samozřejmě chci taky vyvrcholit, když jsem při lízání na samém okraji vrcholu. Takže milá zakladatelko, asi jsi ve fázi, že si raději někoho najdi, nebo pořiď pejska
![]()
![]()
To je tvůj mimísek? Na té fotce?
@bigl píše:
A stejně, toto je diskuze s takovým pěkným názvem![]()
LIZANI a SEX FREKVENCE, to prostě nemá chybu![]()
No jinak koukám, že jsem se s křížkem po funuse vrátil z5 k tématu
, vy už jste jinde
, já chtěl odpovědět už včera, ale raději jsem šel spát ![]()
@Lorre píše:
Naposled jo, ty jedeš
Ale simte, to je pravek uz.. ![]()
@Millkyway píše:
No, je vidět žhavé téma, tady se to teda rozjelo
Napadlo mě tazatelce poradit, pokud nechce být nevěrná…co si pořídit pejska?![]()
![]()
Sry, blbý pokus o vtip
Mám to dost podobně, jen obráceně, ale jsem na tom relativně lépe, protože s přítelkyní nejsme 9 let, takže se mi snaží vyhovět, ale chápu, že za xxx let, budu ve stejné pasti, jako zakladatelka. V jejím případě jen tedy nechápu toho jejího sobeckost
Tedy, nechápu to vůbec, mám to hozený tak, že lížu moc rád, orgasmus ženy mi chutná a dodává mi sílu to dotáhnout do konce, jak jsem zmínil výše, přítelkyně se taky snaží mi to poskytovat, ale stejně to není ono, je cítit, že je to dárek pro mě a (asi) stydí se vyvrcholit mi do pusy, naštěstí (pro mě) se jí to nikdy nepodaří udržet, no ale stejně ta vášeň tam není, chtěl bych aby si na mě v tu chvíli nasedla a chtěla mě „jí“ udusit…sakra to jsem se rozjel, už radši dost…
![]()
![]()
![]()
![]()
Smarja, to je nak slozity, nechceš to namalovat po tech fazich? ![]()
@bigl píše:
Navíc teda on nedostal po.jeb za to, že to nesnese do pusy, ale za to, že ji nechá nedodělanou, aby se chudák nepocintal.
No prave, presne
Pyžamko, ublinknuti a tak.. To uz tu bylo..
@Mora Čamuška píše:
Smarja, to je nak slozity, nechceš to namalovat po tech fazich?
Spíš už je pozdě na tak dlouhý text ![]()