Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
Takže globálně je situace naprosto ok, protože obstarává i ty, který doma sex maj, takže jede nad průměrPříspěvek upraven 26.08.21 v 22:55
No v podstatě by se mu mela vystavet socha a dekovat mu, ze to oddre za tu armadu nesukacu.. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ty jo ja nevim. Kdyz si to predstavim v realu..Ja musim asi mit ten pocit, ze chce mě a ze se mnou do ty postele sel a ze o me stoji a zajimam ho jako zajima on me..
Já bych to nedramatizovala
většinou se s nimi povídat ani nechceš ![]()
@bigl píše:
Ale ta ku.va je placená od toho, aby se tvářila, že ji to s tebou děsně baví, ne? Takže asi furt lepší než zpruzená manželka, co jednou za měsíc řekne - tak jo, když to teda musí být
Ale rozdíl je v tom, že jedna je lepší herečka. Jednak je to stejný
@bigl píše:
Ale ta ku.va je placená od toho, aby se tvářila, že ji to s tebou děsně baví, ne? Takže asi furt lepší než zpruzená manželka, co jednou za měsíc řekne - tak jo, když to teda musí být
Chlapovi to asi staci
Mne by tam furt asi vylejzala kontrolka, ze nebavi ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale to není pro každého. Přiznám se, že by mě trochu lákal ten Gigolo. Aby dělal vše, co mu řeknu, to by mohlo být celkem zajímavé.
Na to stačí najít nějakého submisivního.
@pouzitychlap píše:
Na to stačí najít nějakého submisivního.
Submisivního, aby se mi líbil a ještě chtěl gumu - mission impossible.
@Mango_Lassi píše:
Já bych to nedramatizovalavětšinou se s nimi povídat ani nechceš
Dyz je z Tebe hin, je to znat a ma to ouplne jiny grady..
@Mora Čamuška píše:
Dyz je z Tebe hin, je to znat a ma to ouplne jiny grady..
Njn, když v reálu je to těžký sehnat. Hrajeme s kartami, co máme už rozdány.
@Mango_Lassi píše:
Submisivního, aby se mi líbil a ještě chtěl gumu - mission impossible.
Abys ho mohla bacit batohem pres zada a nakonec ho polomrtveho do toho baglu narvat.. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Abys ho mohla bacit batohem pres zada a nakonec ho polomrtveho do toho baglu narvat..
Proto píšu koupit ![]()
@pouzitychlap píše:
Ale rozdíl je v tom, že jedna je lepší herečka. Jednak je to stejný
Není to stejný. S tou ku.vou je to prostě obchodní vztah. Neříkám, že bych to doporučovala, ale dokážu si představit, že je to nejjednodušší, najít si nějakou spolehlivou, lehce na úrovni, čistotnou.
S tím, jak jsi celkově vyprahlý, tak když si najdeš milenku, tak se hned zamiluješ a to je větší prů. er.
@Mango_Lassi píše:
Njn, když v reálu je to těžký sehnat. Hrajeme s kartami, co máme už rozdány.
Tezky je sehnat, aby byli hin oba ![]()
@Mora Čamuška píše:
No v podstatě by se mu mela vystavet socha a dekovat mu, ze to oddre za tu armadu nesukacu..
A v diskuzi na něj manželka kydá kýbl špíny. Vůbec se o něj nechce podělit ![]()
@Mora Čamuška píše:
Tezky je sehnat, aby byli hin oba
Njn. Realita života. Vidím, že to chápeš rychle ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
A v diskuzi na něj manželka kydá kýbl špíny. Vůbec se o něj nechce podělit
Kopni ji tam tuhle diskuzi, aby vedela, co ma za poklad ![]()