Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Neříkám, že to nemůže souviset s krizí vztahu. I když tohle mi spíš zavání tím ženským pojetím. To bys mohla tvrdit, že nevěry jsou výsledkem krize - často tomu tak není, je tam jen závan čerstvého (mladého) masa. Protože cesty chlapské přitažlivostí vůči ženám jsou nevyzpytatelné
Uz se do toho moc zamotavame.. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Uz se do toho moc zamotavame..
Naopak. Právě se domnívám, že to je mnohem jednodušší, než si myslíš. ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Šukat? Nebo jim jako zaplatíš pár tisíc a budeš s drbat sousedku?
No jo, ja tam furt hledam tu pridanou hodnotu
Jedna buchta jako druha..
@Mora Čamuška píše:
No jo, ja tam furt hledam tu pridanou hodnotuJedna buchta jako druha..
Každá je jiná, jen to ženský (který nejsou na ženský) nevidí. Hele, to je jako u bot nebo kabelek - mužům stačí dvoje troje boty a nechápou, proč ženský potřebujou desítky bot a kabelek, když jsou všechny stejný.
@Anonymní píše:
@pouzitychlap to asi zníale zas by se tam mohli setkat lidi co by si teda pomohli vzájemně, to by se muselo přejmenovat
@Hecate tak soused je jen v hlavě je hezky, pěkně vodní a hlavně ho často potkávám, ale nešla bych do něj, navíc s tou svojí vypadají spokojeně, ale neměla bych problém si najít jenže nechci, a on to asi ví že bych to neudělala, nicméně taky já vím, že kdyby jo a dozvěděl by se to že by mi to neodpustil, jako to neodpustil moji předchůdkyni
Tvůj manžel se štítí tvého orgasmu a milence by ti neodpustil? A on je jinak normální? Si jako myslí, že ten váš sexuální vztah je ok? Jako že ti to tak má stačit, že máš držet hubu a krok?
Bych chápala, že třeba má fyzické problémy, kvůli kterým nemůže, že se mu nepostaví, že je rychle hotový, že se neudělá, cokoliv… Ale to, že je schopný tě rozdělat a nedotáhnout, a to opakovaně, bo se štítí, to je totální lúzr a nemůže předpokládat, že toto ti bude dlouhodobě vyhovovat
@Prof. Farnsworth píše:
Každá je jiná, jen to ženský (který nejsou na ženský) nevidí. Hele, to je jako u bot nebo kabelek - mužům stačí dvoje troje boty a nechápou, proč ženský potřebujou desítky bot a kabelek, když jsou všechny stejný.
Nemám žádnou kabelku. Zato mám obrovský bezedný batoh. Jeden. Kdo by mi na toto zjištění splácal psycho rozbor
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ale prd, ja jsem na zensky narocna, jiny jiste jsou.. Ale tak nejak k cemu jako
Pro me musi byt zajimava.. Pro me musi byt zajimavy i ten chlap, co s nejakym nabijecem, co je jen nabijec, ale jinak pro me neni vubec zajimavej
By me nebavil ani ten sex..
@Mango_Lassi píše:
Nemám žádnou kabelku. Zato mám obrovský bezedný batoh. Jeden. Kdo by mi na toto zjištění splácal psycho rozbor![]()
Mam desitky bot a kabelek a vsechny jsou jiny ![]()
@Mora Čamuška píše:
Mam desitky bot a kabelek a vsechny jsou jiny
Pro mě mít desítky bot a kabelek je nuda, protože všechno plní stejný účel. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ale prd, ja jsem na zensky narocna, jiny jiste jsou.. Ale tak nejak k cemu jakoPro me musi byt zajimava.. Pro me musi byt zajimavy i ten chlap, co s nejakym nabijecem, co je jen nabijec, ale jinak pro me neni vubec zajimavej
Musis mit zajimaveho nabijece ![]()
@Mango_Lassi píše:
Pro mě mít desítky bot a kabelek je nuda, protože všechno plní stejný účel.
Mango, víš, necekala bych, ze budes mit ke kazdymu outfitu jinej odstin kabelky a kramflicky
Takze zadny prekvapko ![]()
@Venetia píše:
Musis mit zajimaveho nabijece
Jo a zabouchnu se ![]()
@Mora Čamuška píše:
Mango, víš, necekala bych, ze budes mit ke kazdymu outfitu jinej odstin kabelky a kramflickyTakze zadny prekvapko
Můj outfit je jeany a tričko. Ty teda měním. K tomu se hodí batoh vždy.
@Mora Čamuška píše:
Ale prd, ja jsem na zensky narocna, jiny jiste jsou.. Ale tak nejak k cemu jakoPro me musi byt zajimava.. Pro me musi byt zajimavy i ten chlap, co s nejakym nabijecem, co je jen nabijec, ale jinak pro me neni vubec zajimavej
Ženská kterou si platíš na sex, je ženská jen na sex. Tam tě nezajímá jestli má VŠ nebo základku, jestli má kladný vztah k lidově demokratickému zřízení nebo volí Piráty. Vybírá se podle momentální chuti - malá / hubená / s gigantickýma kozama / asiatka / černoška / umělý prsa / malý prsa / mladá nebo milfka. Má to jenom jeden cíl - pořádně si to užít. Nic jinýho se neřeší.
Stejne je to smutny, jak nektery vztahy uz po 10 letech dopadnou. Jak to, ze nekomu to vydrzi xx let a nekdo uz po 10 letech na druheho kasle? Je to osobni nastaveni, za ktere clovek nemuze, nebo pohodlnost venovat se vztahu? Nebo jen nahoda?
Příspěvek upraven 26.08.21 v 22:41