Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:![]()
Takova by se hodila manželovi zakladatelky.Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:24
No kruci
Tak to nak prohodime!
@Pan Dan píše:
Jsi sice silná a sebevědomá, ale bezcitná a chladná žena.
Bojim bojim Mango ![]()
@Mango_Lassi píše:
Pravděpodobně ho přestala přitahovat. Akorát málokdo to chce slyšet doopravdy.
Já osobně bych si to sama pro sebe takhle vysvětlila a s otázkami bych už dala pokoj. Tyto rozhovory nikam nevedou.Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:19
Takže si to tak má vysvětlit, srazit kufry a buď se s tím smířit a nebo se rovnou rozvést nebo si najít milence, aniž by znala důvod? Nevím, jak to chodí u vás doma, ale já bych partnera, který takhle komunikuje nechtěla. A to nejsem typ, který komunikaci přeceňuje ![]()
@Mora Čamuška píše:
Bojim bojim Mango
Nejsi první, ani poslední. V klidu ![]()
@Venetia píše:
A co k tomu ma rict..proste nema chut, nebavi ho to, uz ho nepritahuje
A proč to takhle neřekne, když by tahle jedna věta stačila?
@Mora Čamuška píše:
No kruciTak to nak prohodime!
A kam dáme zakladatelku?
Ten by jí nevyhovoval. Tak třeba ke mne
![]()
@Julča001 píše:
Takže si to tak má vysvětlit, srazit kufry a buď se s tím smířit a nebo se rovnou rozvést nebo si najít milence, aniž by znala důvod? Nevím, jak to chodí u vás doma, ale já bych partnera, který takhle komunikuje nechtěla. A to nejsem typ, který komunikaci přeceňuje
Všechny možnosti zde již padly hned v úvodu. U nás doma to chodí tak, že neobtěžuju chlapa s otázkami, nad kterými ani sám nepřemýšlí, protože ho dobře znám.
Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:33
@Lorre píše:
To zní jak parodie na sex. Každopádně i zde jsem tehdy četl, že jistá žena nesnáší sex a jen se jednou za čas nastaví, aby přítel neutekl. Říkám to musí být pecka… a to nejlepší, prý přitom klidně i usne že si jen jakože lehne na bok a nech ho a spí![]()
nas ranni sex ![]()
@Mango_Lassi píše:
Pravděpodobně ho přestala přitahovat. Akorát málokdo to chce slyšet doopravdy.
Já osobně bych si to sama pro sebe takhle vysvětlila a s otázkami bych už dala pokoj. Tyto rozhovory nikam nevedou.Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:19
Souhlas. Stejně jako když se ženská zeptá „nejsem tlustá“ tak taky nechce slyšet, že je.
@Julča001 píše:
A proč to takhle neřekne, když by tahle jedna věta stačila?
konkretne to poslední se spadne rika, pokud chces vztah zachovat.
@Mango_Lassi píše:
Všechny možnosti zde již padly hned v úvodu. U nás doma to chodí tak, že neobtěžuju chlapa s otázkami, nad kterými ani sám nepřemýšlí, protože ho dobře znám.Příspěvek upraven 26.08.21 v 20:33
Takže dotyčná je vlastně blbá, protože jí to má dojít, co se mu stalo a neobtěžovat otázkami. Tak to jo ![]()
@Mango_Lassi píše:
Nejsi první, ani poslední. V klidu
A o mne rikaj, ze jsem vostra
Az to nekdo zahlasi, pozenu ho na mimi ![]()
@Lorre píše:
Nebudeme zas urážet slovo sex
A jak se tomuto způsobu rika?
A? Máš pocit, že objevuješ Ameriku?