Lokl si šamponu - potřebuju uklidnit :-)

50725
18.7.10 15:39

Lokl si šamponu - potřebuju uklidnit :-)

Samík si před chvílí zřejmě trochu lokl šamponu Syoss. Myslím, že toho moc nevypil, spíš to měl jenom v puse, možná něco málo spolkl, protože trochu kuckal.

Volali jsme na toxikologii do Prahy, pán tam tento šampon sice neměl, ale říkal, že by to mělo být v pohodě, pokud nekašle, nezvrací… Doporučil buď espumisan nebo bílky s cukrem, aby se nedělaly bubliny - udělali jsme bílky, snědl pár lžiček a už nechtěl.

Jinak je v pohodě, prý kdyby zvracel nebo měl teplotu, tak do nemocnice, jinak nic - prý z toho může být pneumonie 8-o :nevim:

Takže asi v pohodě, ale jsem z toho rozhozená, nemůžu se uklidnit, říkám si, jak jsem blbá… :roll: No a taky nevím, jak dlouho ho mám sledovat? MM tvrdí, že by mu bylo blbě hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3549
18.7.10 15:46

Pokud toho nevypil nějak víc asi bych si z toho těžkou hlavu moc nedělala (vím,že se to dobře říká a realita je jiná,ale i tak).jak jsi psala pozorovala bych jestli nemá teplotu a nezvrací,popřípadě jestli je čilý jako obvykle není plačtivý apod.Ale myslím,že to bude OK.Náš malý několikrát něco podobného udělal s mýdlem,to se prostě nedá uhlídat,když je na umyvadle postavené a vždy OK.Držím palce,ale věřím,že to bude dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.10 15:47

Díky, no je úplně normální, tak snad to bude v poho…

Mýdlo je takové podobné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
18.7.10 15:51

Myslím si,že pán měl pravdu.Kdyť v šamponu není nic moc toxickýho.Buď ráda že to byl jen šampon.Ségry malej snědl tabletu do myčky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
18.7.10 15:52

To bude dobrý…uvidíš :wink:
Podobnou nehodu jsme měli asi před 2-3 měsíci s máchadlem.
Nějak mi ho pronesl za zády a přítel ho našel v obýváku na gauči s flaškou máchadla u pusy. Nejspíš si taky lokl a ještě si u toho povídal mňam mňam, móóóóc mu to chutnalo…Nějakou dobu měl krásně voňavý dech… :lol:
Taky jsem si nadávala, že mám dávat větší pozor, ale…Už jsem nemohla nic.
Nikam jsem tenkrát nevolala, říkala jsem si, že z toho snad nic nebude a taky nebylo… :wink:
Dnes se tomu jen směju a snažím se dávat opravdu větší pozor, kde co mám…mohlo to dopadnout i hůř.
Zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.7.10 15:59

Tak ted jsem se musela proplesnout, protože jsem asi 3× za sebou četla, že si loknul ŠAMPUSU… :mrgreen: :mrgreen:
Jinak si myslím, že se tak max. posere..

Ps. starší asi ve věku 4 let vycucala fenistil gel jako Jesenku a jelo se s ní na JIP..No nikdo nevěděl co s ní, páč něco tak nechutnýho snad nikdo nepožil..to byla noc :roll:
A hodně dlouho jí chunaly Jelení loje - ty snědla snad 4.

to bude dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.7.10 16:03
verenika píše:
Myslím si,že pán měl pravdu.Kdyť v šamponu není nic moc toxickýho.Buď ráda že to byl jen šampon.Ségry malej snědl tabletu do myčky :cry:

jezkovy zraky a dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.7.10 16:03

Hele sampony se delaj schvalne horky a hnusny, aby to nikdo omylem nesnedl - schvalne ochutnej. Podle me toho nemohl snist moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.10 16:09

Díky moc, už je mi líp :lol:

Taky si právě říkám, že to není louh nebo nějaké čistidlo a když se to může dostat do očí, tak by z toho nic být nemělo…

Je to hrůza, co ti prcci dokážou pozřít - tablety do myčky, máchadla, Fenistil 8-o Hlavně když z toho pak nic není…
A hlavně že teda bílky s cukrem mu nejely, ale šampon si dá :cert: :lol:

Lizbeth, jo šampus, ten bych si tak nebrala :lol: :lol: :lol:

Pudli, fakt, je to slané a hořké a hnusné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.7.10 16:16

prej nejhorsi je pronto lestenka, staci oliznout vicko a dite je mrtvy - od ty doby, co jsem tohle slysela mi nesmi domu zadny pronto a zadna lestenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.10 16:20

Ježiši, no to je hrozné 8-o Hned se musím podívat, jestli něco takového doma nemáme 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.10 16:21

Jo a jak dlouho by to tak mohlo trvat, než mu případně začne být zle? Už by mu bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.7.10 16:24

Angu, teď jsem se pošťáral ve svých lejstrech ve skříni. Výrobci šampónů tvrdí (a teď už to tvrdí i výrobci autokosmetiky!), že všechny složky šampónů jsou biologicky degradovatelné maximálně do 30 dnů. Pokud by byly toxické nebyly by bio-degr. Takže buď v klidu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.10 16:29

Juro, díky moc :palec: Koumali jsme právě obal šamponu i stránky Syossu a ti bohužel o tomto netvrdí nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
18.7.10 16:29

A kolik je malýmu? Nemohl by černý uhlí? Je to na dezinfekci střev, není to jen na průjem, takže zácpu by neměl neboj, používá se i k pročištění organismu, jak jsem teď vyčetla na netu, ale nevím, od kdy ho můžou děti. Taky se o něm píše: Živočišné uhlí stejně tak, jako zabraňuje vstřebávání škodlivin, by zabránilo i resorpci léků.

Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/…sne-uhli.htm#… Nebo bych zavolala na pohotovost a zeptala se tam.

Příspěvek upraven 18.07.10 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák