Louis Vuitton slevy

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8818
3.3.14 22:22

@Weru já sem si říkala že tu nejsi na stálo :mrgreen: NL je krásná země, jednou jsem byla v Rotterdamu - div mi oči nevypadli na dlažbu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 22:24
@Cayse píše:
@Weru já sem si říkala že tu nejsi na stálo :mrgreen: NL je krásná země, jednou jsem byla v Rotterdamu - div mi oči nevypadli na dlažbu :srdce:
:mrgreen: Ja jsem na stalo v NL :mrgreen:, ale tesknim po CR, nevim proc sice, ale domov je domov.
Vidis a ja v Rotterdamu jeste nebyla :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
3.3.14 22:28

@Weru ale češtinu máš pořád super :palec: to bude asi zásluha toho množství příspěvků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 22:36
@Cayse píše:
@Weru ale češtinu máš pořád super :palec: to bude asi zásluha toho množství příspěvků :mrgreen:

Praveze na to, ze tu nejsem az tak dlouho, tak mi vypadavaji slova a skladam spatne vety. A to ctu hodne knizek :mrgreen:.
Prispevky svedci o teskneni po CR :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
3.3.14 22:38

LV bych si asi ani nekoupila. Mě osobně by stačila nějaké kvalitní, originální a nenápadná kabelka. Nepotřebuji, aby vyčnívalo logo. Jen já osobně bych věděla, že stále x desítek tisíc. Mám doma opravdu pravý Versace, červená jednoduchá kabelka, koupená buďto těsně před jeho smrtí nebo těsně po. Dostala jsem ji od tchyně, která ji koupila v USA před x lety. Je z ní cítit kvalita, ale venku jsem ji měla jen jednou. Je hodně retro, ta červená je taková ta oldschoolová- oranžovo/červená. Necítím se s ní. Manžel říká, ať si ji nechám, že k ní dozraju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 22:43
@Weru píše:
Praveze na to, ze tu nejsem az tak dlouho, tak mi vypadavaji slova a skladam spatne vety. A to ctu hodne knizek :mrgreen:.
Prispevky svedci o teskneni po CR :mrgreen:

Ne, jsi skvělá! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 22:43
@Bunnies píše:
LV bych si asi ani nekoupila. Mě osobně by stačila nějaké kvalitní, originální a nenápadná kabelka. Nepotřebuji, aby vyčnívalo logo. Jen já osobně bych věděla, že stále x desítek tisíc. Mám doma opravdu pravý Versace, červená jednoduchá kabelka, koupená buďto těsně před jeho smrtí nebo těsně po. Dostala jsem ji od tchyně, která ji koupila v USA před x lety. Je z ní cítit kvalita, ale venku jsem ji měla jen jednou. Je hodně retro, ta červená je taková ta oldschoolová- oranžovo/červená. Necítím se s ní. Manžel říká, ať si ji nechám, že k ní dozraju.
Černé epi je velmi elegantní a bez loga.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.14 22:45
@Burj Chalifa píše:
Ne, jsi skvělá! :kytka:

Ach, dekuji. :kytka:
Ale vim, ze delam chyby. Je to neudpustitelny, ale muj mozek nepobira vic jak 3 jazyky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 22:49
@Weru píše:
Ach, dekuji. :kytka:
Ale vim, ze delam chyby. Je to neudpustitelny, ale muj mozek nepobira vic jak 3 jazyky :lol:.

klobou dolů! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
3.3.14 23:52
@lucivka píše:
Teda holky, bych asi do LV kabelky nešla, kvůli tomu, že každá druhá na ulici fake :cert: mimo tuhle http://m.louisvuitton.eu/…YTHON-N90300 no ale ta už je něco přes 50 :roll: tahle je teda z hadiny, tak možná ješte víc a to si :jazyk: Taky se mi tedy ještě líbí ty novy Never full v epi kůži. Jinak šátky jsou super. Jsem zamilovaná do denim kolekce. To už pak opravdu stací bílý triko a džíny a vypadá to ůplně jinak. Mám dva a tahám je celou zimu. Bohužel se strašne zachytávají nitky o prstýnky atd. Tak ten jeden už má chudák dost. Asi to bude chtít obnovu :lol: ale to zas bude doma řečí, že utrácim.
Jinak jsem si teď vyhlídla kabelku Tory Burch, je to cenově přeci jenom přijatelnější. http://www.toryburch.com/…1149704.html?… Bohužel kabelky dost rasím a vždycky je po 2-3 letech na odpis :,( tu odřený bok, tu skvrna pd parfému…chjo. Závidím těm, co si dokážou věci udržet dlouho pěkné u kabelek mi to nejde :zed:

ono se dá koupit i LV kabelka, ktera neřve „hele, koukej, sem vutón“ třeba tahle http://www.louisvuitton.eu/front/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 23:55
@zelenaprisera píše:
ono se dá koupit i LV kabelka, ktera neřve „hele, koukej, sem vutón“ třeba tahle http://www.louisvuitton.eu/front/#…

mám černou epi Almu, ta je naprosto nenápadná, bez viditelného loga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
4.3.14 00:04
@Burj Chalifa píše:
mám černou epi Almu, ta je naprosto nenápadná, bez viditelného loga.

já jií mám v modré a spousta lidí mi chválí kabelku bez toho, že by si všimli, že je to LV a nemusí přemýšlet, jestli je to padělek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.14 08:33

@Burj Chalifa koukla jsem teď na epi a je to nádhera. Tiše závidím. Přesně takový styl kabelek se mi fakt líbí. Je jednoduchá a má šmrnc. Já teď přemýšlím, zda ta moje by nestála za to ji trochu provětrat. Pořád nevím, je dost retro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
4.3.14 08:41

@CokeLady to mají Holanďanky a Češky to od nich okoukaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.14 14:30
@CokeLady píše: