Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sssalome píše:
Máme jedno dítě, teď jsem opět těhotná a zjistila jsem, že má milenku. Má jí víc jak rok, možná i déle. Je mi z toho všeho hrozně, v hlavě totální guláš. Podrobnosti nevím a asi ani vědět nechci. Obracím to ze všech stran, hledám chyby v sobě, v něm ve vztahu. Snad bych to pochopila, snad bych to ustála. Ale je tu jedna věc, kterou nikdy nepochopím, milenku měl už v době když jsme druhé plánovali, řešili, dělali…proč do toho šel? Proč nenaznačil? Ne jako, že někoho má, ale proč když mu se mnou asi není dobře a něco mu chybí, tak se vázat ještě více dalším prckem? To nechápuOn neví, že to na něj vím…
a já totálně nevím co teď
Řešil tohle někdo? Budu vděčná za každý názor, radu…
Já to nechápu taky…snad se něco dozvím v diskuzi
@Karleon píše:
Moje známá nevěru muže ustála. Nebyla sice těhotná, ale měli už spolu dvě děti. Trvalo to dlouho a bylo to hodně těžké období, odjížděl za ní ze společné dovolené, na Štědrý večer, když děti usnuly.. Spal s oběma současně, doma bylo vše jako dřív, ona věděla, on věděl, že ona ví, ale jelo se dál… vztah s milenkou vyprchal a klape jim to dál. Není to takhle všude, ale byla bych opatrná s rychlými závěry.
no tohle je opravdu jen pro silné nátury
@pohledmuze píše:
Resit nejaky duvody proc a tak je nesmysl. Proste mel chut na nejaky dobrodruzstvi, mel cas, nasla se zenska ochotna podrzet, tak to klaplo. Ma to tak plno muzu i zen. Neni treba vysetrovani co se stalo u vas, ze podvedl.
Jak by to podle tebe tedy měla řešit?
@Sssalome udělej to přesně tak, jak říká @terinka4444. Věř, že pokud půjde do tuhého, úplně obrátí, budeš zírat, co se stane z „milujícího“ manžela. Máš velmi málo času, těch příštích pár dní je rozhodujících pro zbytek Tvého života. A opravdu bych pro začátek předvedla peníze všechny, je to sice sviňárna, ale to, co udělal on je větší. Koneckonců, když se bude nadále chovat na úrovni, po podepsání dohody mu je vždycky můžeš vrátit.
Nejpohodlnější způsob zřízení běžného účtu, kdy nemusíte ani na pobočku, poštu či čekat na kurýra, nabízí v současnosti pět bank.Kompletně on-line si nový běžný účet můžete zřídit u Air Bank, mBank, České spořitelny, UniCredit Bank či Zuno.
„Při sjednání účtu plně on-line vyplní klient několik základních údajů (jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail, státní občanství), pak vyfotí a nahraje občanský průkaz, druhý doklad totožnosti (pas či řidičský průkaz) a výpis ze současné banky. Následně si jen pošle na účet počáteční hotovost,” upřesnila Klára Pačesová z České spořitelny.
Podobný postup nabízejí i ostatní tři banky. „Následující pracovní den po odeslání žádosti banka účet zřídí a klientovi pošle číslo účtu v SMS zprávě. Zasláním první platby je účet fakticky uveden do provozu, klient zároveň tímto krokem souhlasí se smluvní dokumentací,” doplnil Petr Plocek z UniCredit Bank.
@Sssalome píše:
Moc ti děkuju!!! Nevím zda to zvládnu založit atd. Mám hlavu v pejru, když tak vyberu aspoň hotovost, nemám tam limit. Když už nic, aspoň to mít takhle a schovám to k babi.
To.je.úplně nejlepší. Hotovost nikdo nedohleda. Kdyz to dáš na účet, stejně ten. účet spadá do SJM. Ja.bych si ty. peníze vybrala a schovala někam
a opravdu jednej hned. On se za par dní dost možná oklepe a budeš i s detma v řiti. Známe to z mnoha příběhů. Průběh je 90% naprosto stejný. Ten chlap se změní, že ho nepoznáš
@Anonymní píše:
Co zkusit s ním zatím zůstat, a přitom hledat noveho partnera? Bylo by to jednodušší než se s ním přít o penize a majetek
Tak zakl. nemá teď v hlavě nic jinýho než hledat jinýho partnera…
Strašně moc Vám všem děkuji!!! Máte pravdu s těmi financemi a majetkem a taky máte pravdu, že teď s těmi emocemi se to fakt nedá řešit racioálně, proto jsem ráda, že jsem se sem nakonec odhodlala napsat…jinak tohle by mě nenapadlo řešit, ty peníze. Budu se muset nějak zmátořit, odpoledne zajdu s na procházku s dítkem, aspoň se provětrám a u toho pořeším ty věci.
A co on? Bude si doma sedět jak pecka, jen heká a prd dělá a já se zas budu honit
Mobil nepustil z ruky, mi neřekne ani slovo, s ní beztak píše opusy
Jak tu padl názor, dát ho té „skvělé holce“ i s taškama…jednak nevím vůbc kdo to je a pak taky…je mi tak strašně hrozně…a když pomyslím na děti. Ať je to jak je to, ona prý má taky děti…asi jsem měká, vím to…ale rozbít další rodinu?
to nedokážu
ona by s zasloužila…ale její děti ne
@Anna766
hlavne jako tehotna bude mit velky uspech ![]()
Příspěvek upraven 07.05.17 v 11:27
Nevím co uděláš ty, ale já bych určitě udělala to, co ti tady radí Terinka a ostatní.
On teď kope za jiný tým, mozek se mu přesunul do spodních partií, takže ty musíš teď zapojit všechny síly na ochranu sebe, a vašich dětí. Paradoxně se dá někdy vytřískat i na špatném svědomí partnera. Pokud je podělaný hlavně z toho, aby nebyla ohrožena „kamarádka“, taky dobře. Když by dělal problémy, pohrozila bych mu, že v tom případě to budeš řešit i s manželem jeho kamarádky. To by mělo stačit. Využij tento čas k tomu, aby jsi co nejlépe zabezpečila sebe, a děti. Moc času bohužel nemáš, tak jednej rychle.
Je možné, že zůstanete spolu, ale i tak bych už do budoucna přenastavila pravidla, a ponechala bych dva účty, plus bych si spořila bokem. Bohužel, vypadá to tak, že to je už v dnešní době téměř nutnost. Držím palce, posílám ti sílu na dálku. ![]()
@Sssalome píše:
Strašně moc Vám všem děkuji!!! Máte pravdu s těmi financemi a majetkem a taky máte pravdu, že teď s těmi emocemi se to fakt nedá řešit racioálně, proto jsem ráda, že jsem se sem nakonec odhodlala napsat…jinak tohle by mě nenapadlo řešit, ty peníze. Budu se muset nějak zmátořit, odpoledne zajdu s na procházku s dítkem, aspoň se provětrám a u toho pořeším ty věci.
A co on? Bude si doma sedět jak pecka, jen heká a prd dělá a já se zas budu honitMobil nepustil z ruky, mi neřekne ani slovo, s ní beztak píše opusy
Jak tu padl názor, dát ho té „skvělé holce“ i s taškama…jednak nevím vůbc kdo to je a pak taky…je mi tak strašně hrozně…a když pomyslím na děti. Ať je to jak je to, ona prý má taky děti…asi jsem měká, vím to…ale rozbít další rodinu?
to nedokážu
Jsi slušná ženská, je mi líto že se tak trápíš. Terinka radí dobře. Držim palce
![]()
@Sssalome píše: …máte pravdu, že teď s těmi emocemi se to fakt nedá řešit racioálně…
Proto bych radil počkat, až ty emoce trošku opadnou, ale to nebude za týden.
Navrhnul bych mu, ať se na týden nebo dva odstěhuje.
@Gnaar píše:
Proto bych radil počkat, až ty emoce trošku opadnou, ale to nebude za týden.
Navrhnul bych mu, ať se na týden nebo dva odstěhuje.
On taky nemá „rezervní“ bydlení. A mám strach, že kdyžnho vyhodím, půjde na hotel a s kým tam asi bude? Prostě pořád mimto není jedno, ikdyž se na něj zlobím!
@Sssalome píše:
A co on? Bude si doma sedět jak pecka, jen heká a prd dělá a já se zas budu honitMobil nepustil z ruky, mi neřekne ani slovo, s ní beztak píše opusy
to nedokážu
Jsi moc hodná, ale nemrhej energií přemýšlením nad jejími dětmi. Na ty měla myslet především ona. Ty se teď soustřeď na to, co chceš ty.Krom toho, on nemusí vědět, kolik toho ty víš, ani to, že ty nevíš,/zatím/ o koho se jedná. Schválně bych mlžila, a vůbec se s ním teď nebavila. Neodkrývej zbytečně karty. A je super, že půjdeš trochu ven. Nedokázala bych se dívat na d. ebila, který čumí do zdi, utrápeně vzdychá, a hypnotizuje mobil. ![]()
@Anonymní píše:
Zaráží mně jedna věc, tady každá druhá žena s dětmi nemá kam jít po rozchodu či rozvodu :/ To některé ženy nepřemýšlí nad tím že se muže něco stat a zustanou samotné s dětmi?Já teda nevim ale nejdříve bych si něco naspořila a potom si udělala dítě abych v případě rozchodu měla potom z čeho čerpat
taky nechápu. Každá žena má mít bokem finanční úspory anespolehat na manzelstvi a chlapa. Musi se zabezpecit sama v dnesni dobr a mit peníze bokem pro strycka prihodu.