Má milenku, já těhotná...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
7.5.17 07:43

@Janiiska Ona je tenkrát rozvedla. Upřimně, co s takovým chlapem doma, když by si už o něj člověk neopřel ani kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
7.5.17 08:00

@Svistice tak to zas jo.Co s takovým. At si jde. Doufám, ze se to ted milence vše vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
7.5.17 08:05
@Sssalome píše:
Nevydržela jsem to a vybalila to na něho hned jak v noci přišel! Řešili jsme to celou noc. Zapíral, zapíral, blbé kecy, výmluvy. Podala jsem všechny „důkazy“ jen se kroutil a kecal, bylo mi zněj až zle :poblion:
Pak najednou cvak, úplně se sesypal. Že to trvá několik let :cert: že za „ty roky“ (ano použil větu za ty roky :cert: ) že je to prostě kamarádka a má ji rád. Když jsem se ptala ci je to několik let? Co naše svatba, naše první…jen kývnul! Nechce se mi ani věřit, asi jsou spolu 5-6 let :pocitac: my se vzali, splodili dvě děti :poblion: Vůůůbec s ním není řeč, buď lže a nebo sedí jak trouba a není schopný ničeho. Ani neřekl promiň, omlouvám se…jen tupě čumí, největši starost, jak jsem na to přišla. Ona je prý taky vdaná, prý mají děti, prý to začali jako na dohodě, že jim moc chybí sex, ale utnout to nedokázali :poblion: kdo to je, co to je, jsem raděj nepátrala, nebo jako ptala, ale když nemluví :cert: měla jsem milion otázek, on jen kouká a nic. Neví co dál, neví nic. Řekla jsem mu, že to musí ihned!!! ukončit. Tak sedí s v klidu řekne zkusím to :poblion: :pocitac: jak jako zkusím to?!?! Nevysvětlil ani ty prachy ani nic, ještě se tváří jako bych mu ubližovala. No pravda je, že to nečekal…to i řekl, nečekal jsem to :jazyk:

8o To jako fakt? Tak dělat ze mě roky deb#la? 8o No už bych mu to balila. Tohle bych prostě nedala. Tolik let a ještě se chová jako kdyby se nechumelilo.

Každopádně já bych asi zjistila, kdo je ona a zašla bych si za ní. :nevim:

Posílám spoustu sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.5.17 08:06

@Sssalome

Nechala bych to ted chvili byt. Pokud ho doma ted nechces, rekla bych mu, ze si potrebujes vse promyslet a at se klidi. Soustredila bych se na tehotenstvi, na sebe, dala tomu ted volny prubeh…zjistis, jak ti bez nej je, on si bude muset srovnat priority. Osobne bych hned nemavala rozvodovymi papiry…tim ho neomlouvam, to vubec, ale rozvodovy papiry muze clovek podapsat vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
7.5.17 08:11
@Janiiska píše:
@Svistice s tím jejím už to asi dva roky táhne a ted je těhotná, takže by ho rada rozvedla.
Odpověděla bych ji: ze to táhne dva roky s courou, která zasahuje do manželství, si s nim vyridim ;) ze jste s mým mužem těhotná je vas problém, to mate velice blby, az vám začne běhat za jinou, tak jak to dělal asi dva roky me s vama. Já vas chápu, ze byste ho rada rozvedla, ale jestli bude rozvedeny záleží na me a na něm. ;) Musíte byt asi hodně zoufalá, když vas k činu vedou takové kroky.

No, to by byla trochu hysterická reakce a spíš by vypovídala o totálním zoufalství té manželky, protože to dítě samozřejmě je i manželčin „problém“. Minimálně ho budou živit ze společných peněz a otec ho zřejmě bude chtít vídat, je to jeho krev. Takže i když se nerozvede, zasáhne ji to významně. Lepší by bylo postavit se tomu čelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
7.5.17 08:16

@Sssalome Tak po tomhle zjištění bych ho kopla do pr.dele rovnou. Kamarádka? Má ji rád? Ne ať to skončí, sbalila bych mu špinavý fusekle a ať táhne. Kdyby řekl, že to bylo třeba jen 3×, že ho to mrzí, že ulitnul atd.. dala bych mu vybrat, ale takhle? On tě celý váš společný život podvádí i tvé děti… By letěl. Co rodiče, kamarádka? Nemůžeš odejit, vím, že je to těžký, on se třeba ještě připlazí, a já bych teda udělala peklo i ty jeho „kamarádce“. :pocitac:
Jeden úlet se dá přežít, ale 6 let vztahu s někým jiným? Asi bych ho zabila a hlavně ho nemohla ani vidět. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.17 08:27

Řeknu ti to upřímně a na tvrdo :? tebe má těma dětma jistější a hlavně má doma veškerý servis, k milence si chodí odpočinout a užít asi lepší sex :nevim:…Mám podobnou zkušenost, měla jsem 5 let zadaneho muže, byla jsem s ním noc před jeho svatbou, prožívala jsem s ním období kdy jeho manželka byla těhotná, byla jsem mu oporou když na něho řvala nebo se hádali ;) Prostě jsem byla klasická milenka ke které se chodil uklízet když doma nebylo hej a nebo když si chtěl užívat fajn výlet atd.,samozřejmě se hezky staral i o mne :andel: Bavilo ho žít dva životy :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonimka5621
7.5.17 08:32

@Janiiska bohužel nevrátí :) svině se mají vždycky nejlíp :/ :) ta „princezna“ co mě sebrala manžela a klukům tátu a on za ní zdrhl když jsem byla v 6 měsíci rizikového těhotenství a doma měla 15 měsíčního syna se má taky skvele :) bohužel do teď žijí i přes to všechno spokojeně :zed: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
5640
7.5.17 08:33
@Sssalome píše:
Nevydržela jsem to a vybalila to na něho hned jak v noci přišel! Řešili jsme to celou noc. Zapíral, zapíral, blbé kecy, výmluvy. Podala jsem všechny „důkazy“ jen se kroutil a kecal, bylo mi zněj až zle :poblion:
Pak najednou cvak, úplně se sesypal. Že to trvá několik let :cert: že za „ty roky“ (ano použil větu za ty roky :cert: ) že je to prostě kamarádka a má ji rád. Když jsem se ptala ci je to několik let? Co naše svatba, naše první…jen kývnul! Nechce se mi ani věřit, asi jsou spolu 5-6 let :pocitac: my se vzali, splodili dvě děti :poblion: Vůůůbec s ním není řeč, buď lže a nebo sedí jak trouba a není schopný ničeho. Ani neřekl promiň, omlouvám se…jen tupě čumí, největši starost, jak jsem na to přišla. Ona je prý taky vdaná, prý mají děti, prý to začali jako na dohodě, že jim moc chybí sex, ale utnout to nedokázali :poblion: kdo to je, co to je, jsem raděj nepátrala, nebo jako ptala, ale když nemluví :cert: měla jsem milion otázek, on jen kouká a nic. Neví co dál, neví nic. Řekla jsem mu, že to musí ihned!!! ukončit. Tak sedí s v klidu řekne zkusím to :poblion: :pocitac: jak jako zkusím to?!?! Nevysvětlil ani ty prachy ani nic, ještě se tváří jako bych mu ubližovala. No pravda je, že to nečekal…to i řekl, nečekal jsem to :jazyk:

To je strasnej ubozak…to jsou takovy kecy, to snad ani neni mozny, ze neco takovyho nekdo vypusti z pusy 8o Jako by to byla uplna normalka…co jako…je to kamaradka, za ty roky ji mam rad… :poblion: Moralni zumpa, oba dva. Nejlepsi by bylo vecer zazvonit u „kamaradky“doma a podat kufr s vecma jejimu vlastnimu manzelovi ve dverich, by se mozna divil, jaky ma jeho zena kamarady, je to hnus. Vsadim se, ze ceka, ze budes delat jakoby nic…prece si jen obcas jen odskoci, no a 8o… Ani nema dostatek seberflexe, aby si alespon na oko sypal popel na hlavu, zadna litost, vzdyt ti lhal cely manzelstvi, vtahl te do toho on, nedovolil vybrat si, a ty ted jako co…

Jako kdyby pred tema rokama oba prisli za tebou a jejim manzelem, ze jim nestacite, co vy na to, at si taky nekoho najdes, kdyz pro tebe uz sex nema…Nebo at jdes…Ale tohle?? Neni normalni, fakt ne. Obycejnej sobec co miluje hlavne sebe a svy potreby :zed: Nevim v jake jsi financni situaci a jake mas zazemi u sve rodiny, ale jestli tohle prejdes a nevypakujes ho, tak to od ted pro tebe bude jen jedno velke trapeni…i kdyby ses pretrhla vejpul, tak s tim neskonci…Dela to roky, uz je to zvyk, potreba, zavislost, vlastne styl zivota… I kdyby to nebyla tahle kamaradka, prijde jina. Neuhlidas ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.5.17 08:52
@Anonymní píše: Řeknu ti to upřímně a na tvrdo :? tebe má těma dětma jistější a hlavně má doma veškerý servis, k milence si chodí odpočinout a užít asi lepší sex :nevim:…Mám podobnou zkušenost, měla jsem 5 let zadaneho muže, byla jsem s ním noc před jeho svatbou, prožívala jsem s ním období kdy jeho manželka byla těhotná, byla jsem mu oporou když na něho řvala nebo se hádali ;) Prostě jsem byla klasická milenka ke které se chodil uklízet když doma nebylo hej a nebo když si chtěl užívat fajn výlet atd.,samozřejmě se hezky staral i o mne :andel: Bavilo ho žít dva životy :zed:

Teď se neptám jízlevě ani hnusně…ale zeptat se musím. Jak jsi to prosím tě zvládla? To ti ze sebe nebylo zle? Když jsi s ním třeba spala před svatbou? A co on taková hroší kůže, že jeden den šustí s tebou a druhý den řekne ano? Prostě zajímá mě, co se těm dvěma milencům děje v hlavě. Vždyť je to etické dno a žumpa! Milovali jste se aspoň, nebo to byl jen o tom vrzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
7.5.17 08:53

@Sssalome ahoj napis SZ mi poradim ti co jsem udelala ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.17 08:58
@Sssalome píše:
Teď se neptám jízlevě ani hnusně…ale zeptat se musím. Jak jsi to prosím tě zvládla? To ti ze sebe nebylo zle? Když jsi s ním třeba spala před svatbou? A co on taková hroší kůže, že jeden den šustí s tebou a druhý den řekne ano? Prostě zajímá mě, co se těm dvěma milencům děje v hlavě. Vždyť je to etické dno a žumpa! Milovali jste se aspoň, nebo to byl jen o tom vrzu?

V té době mi bylo 18 let on byl muj první chlap, takže jsem byla ještě hloupá mladá holka :roll: Když na to ted zpětně vzpomínám tak bych si dala přes držku, ale zase jsem mu nezasahovala do manželství ačkoliv potom se chtěl rozvádět a chtěl být se mnou :cert: ukončila jsem to, myslela jsem že s manželkou zůstane…Ten kr. tén si našel po mne další milenku a rozvedl se :potlesk: :zed:

• Citovat
  • Upravit
120
7.5.17 09:03
@Anonymní píše:
V té době mi bylo 18 let on byl muj první chlap, takže jsem byla ještě hloupá mladá holka :roll: Když na to ted zpětně vzpomínám tak bych si dala přes držku, ale zase jsem mu nezasahovala do manželství ačkoliv potom se chtěl rozvádět a chtěl být se mnou :cert: ukončila jsem to, myslela jsem že s manželkou zůstane…Ten kr. tén si našel po mne další milenku a rozvedl se :potlesk: :zed:

Co cití ten muž k milence po tolikati letech? Vždyť je to paralelení vztah…nevím, jestli jí můj muž nemiluje :,( spíš si teď jako ta druhá příjdu já, jen jako do počtu. Ani svatba, ani děti mu nestály za to, aby se ji zbavil, vlastně žijem ve třech :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
7.5.17 09:07
@Sssalome píše:
Co cití ten muž k milence po tolikati letech? Vždyť je to paralelení vztah…nevím, jestli jí můj muž nemiluje :,( spíš si teď jako ta druhá příjdu já, jen jako do počtu. Ani svatba, ani děti mu nestály za to, aby se ji zbavil, vlastně žijem ve třech :poblion:

Podle mne ji miluje, tebe ma rad jako matku svych deti, ale uz to, ze to tahne takhle celou dobu a vlastne mu to neni ani lito je vserikajici… On se ani nesnazil to nejak extra skryvat…jiny ucet, kondomy mohla kupovat milena…Kdyby mel snahu, nemela bys to jak zjistit. Netrapilo by te to. Ta jeho reakce na to zes to zjistila je hodne vlazna, bud je skalopevne presvedceny, ze si to nechas libit a za chvili bude klid, nebo je mu uplne jedno ze ho treba vykopnes. Jakakoliv varianta je tak jako tak na nic… Respekt z jeho strany neexistuje a duvera v tahu.

Příspěvek upraven 07.05.17 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.17 09:08
@Sssalome píše:
Co cití ten muž k milence po tolikati letech? Vždyť je to paralelení vztah…nevím, jestli jí můj muž nemiluje :,( spíš si teď jako ta druhá příjdu já, jen jako do počtu. Ani svatba, ani děti mu nestály za to, aby se ji zbavil, vlastně žijem ve třech :poblion:

On svojí ženu miloval, ale řikal že má rád i mně a je to pro něho strašně složitá situace :nevim: Myslím že tě určo miluje a děti taky, ale asi něco cítí i k té milence :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky