Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
v šestém měsíci sotva… a víš jít na potrat - to něco vyřeší?
nezustala bych na decko sama.pze jsem sobeckej srab
kdybych na nej jit jeste mohla, asi bych sla.asi. tezko rict.jen tipuju
@Amelie30 píše:
@Sssalome hlavně nevím, jestli bych dala na šuškandu. Zeptala bych se přímo, jestli má něco s tou a tou. Pravda to být nemusí, ale i může. Co budeš dělat, když ti řekne, že to není pravda?
Právě proto jsem se ptala zakladatelky, zda si je tou nevěrou jistá.
Odpovědi se mi nedostalo a dočítat vše nestíhám. ![]()
@Klopotkova píše:
Já bych šla taky na potrat být v situaci zakladatelky, je jasné, že v 6. měsíci už ne a o to více by mi to vše vadilo, kdybych byla na počátku, neváhala bych a rozvedla se.
asi bych to citila stejne.
@Bůča píše:
nezustala bych na decko sama.pze jsem sobeckej srabkdybych na nej jit jeste mohla, asi bych sla.asi. tezko rict.jen tipuju
Já bych taky dítě s nevěrníkem nechtěla a to dítě bych prostě nechtěla za takových okolností. Šla bych na potrat, ale adoptovat bych ho nedala, to nikdy.
@Amelie30 píše:
@Sssalome hlavně nevím, jestli bych dala na šuškandu. Zeptala bych se přímo, jestli má něco s tou a tou. Pravda to být nemusí, ale i může. Co budeš dělat, když ti řekne, že to není pravda?
No to právě taky nevím
jak to říct, nemám hmatatelný důkaz, nenachytala jsem je, nemám nic. A tak si říkám, jaké je šance, že když to na něj vybalím, že se přizná? Nakonec ještě já budu za hysterickou těhotnou krávu a on si dá pro příště větší pozor.
@Klopotkova píše:
Právě proto jsem se ptala zakladatelky, zda si je tou nevěrou jistá.Odpovědi se mi nedostalo a dočítat vše nestíhám.
Je to bohužel jisté…
@Sssalome píše:
No to právě taky nevímjak to říct, nemám hmatatelný důkaz, nenachytala jsem je, nemám nic. A tak si říkám, jaké je šance, že když to na něj vybalím, že se přizná? Nakonec ještě já budu za hysterickou těhotnou krávu a on si dá pro příště větší pozor.
muze to byt kec nejakyho koko.ta
ja zas udejne kourila komusi pero v aute pred clubem
byla to lez jak vrata ![]()
@Klopotkova píše:
Právě proto jsem se ptala zakladatelky, zda si je tou nevěrou jistá.Odpovědi se mi nedostalo a dočítat vše nestíhám.
Právě. Drbů je a nechat si zničit vztah na základě toho, že jedna paní povídala. Něco jiného je, když to holky zjistí z nějaké písemné komunikace, nebo to práskne sama milenka nebo ten chlap. Ale jinak bych byla s vynašením soudů dost opatrná.
@Sssalome Tak když to víš, tak co si sním promluvit a zjistit jak to opravdu je a jak hodlá tuto situaci řešit. Taky jsem zažila nevěru ze strany muže, ale překonali jsme to, ono záleží hodně na okolnostech, i když mě tady asi ukamenují, že nevěra je neodpustitelná, ale vše se dá překonat a vyřešit, pokud se dva milují.
@Amelie30 píše:
Právě. Drbů je a nechat si zničit vztah na základě toho, že jedna paní povídala. Něco jiného je, když to holky zjistí z nějaké písemné komunikace, nebo to práskne sama milenka nebo ten chlap. Ale jinak bych byla s vynašením soudů dost opatrná.
Kondomy v báglu (my nepoužíváme), ze společného účtu pravidelná platba každý týden (asi hotel). Mobil furt u sebe, přilepený na mailu a na netu. Co tak rekapituluju tak změnil vzhled fousů za ten rok, více na sebe dbá a holí se, tak kde se neholil…buď jsem hysterka nebo náhody…
@Sssalome píše:
No to právě taky nevímjak to říct, nemám hmatatelný důkaz, nenachytala jsem je, nemám nic. A tak si říkám, jaké je šance, že když to na něj vybalím, že se přizná? Nakonec ještě já budu za hysterickou těhotnou krávu a on si dá pro příště větší pozor.
Toť otázka. Buď budeš mlčet a začneš ho špehovat nebo to na něj vybalíš a buď ho to porazí a přizná se nebo to zapře. Pokud něco udělal. A buď mu budeš věřit nebo ne a pak ten váš vztah půjde do kytek, protože se stejně budeš ptát, kam jde, s kým a tak.
@Sssalome vis kam chodí na pivo? Nepomohla by nějaká kamarádka, kamarád, která/který by tam přišel jako že na pivo? To je hnus co dela ![]()
@Ter85 píše:
Tezko nekdo odpovi za nej, bohuzel se na tyhle otazky budes muset zeptat manzela. Ale pokud se vraci domu, preje si s tebou dite, vsechno klape, tak nepujde podle me o city. Bude jen na sex. Tim se te nechci dotknout, ale me osobne by to davalo smysl, pokud vse ostatni klape a nemate problemy.
Nebo chlap chce mít jen svůj jistý full servis, pro okolí happy rodinku z reklamy a jako bonus ještě něco extra u milenky (super sex, opečovávání, pocit jako za svobodna).
@Sssalome píše:
Kondomy v báglu (my nepoužíváme), ze společného účtu pravidelná platba každý týden (asi hotel). Mobil furt u sebe, přilepený na mailu a na netu. Co tak rekapituluju tak změnil vzhled fousů za ten rok, více na sebe dbá a holí se, tak kde se neholil…buď jsem hysterka nebo náhody…
ty kondomy, ten je fakt nenapadnej
palkou po hlave
ja bych mu ty sprcky vzala a rekla taaak milacku, dneska zkusime kondom co rikas? ty, ktery pouzivas kdyz su.kas jinou ![]()