Má milenku, já těhotná...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
6.5.17 22:01
@jdukolem píše:
v šestém měsíci sotva… a víš jít na potrat - to něco vyřeší? :think:

nezustala bych na decko sama.pze jsem sobeckej srab :nevim: kdybych na nej jit jeste mohla, asi bych sla.asi. tezko rict.jen tipuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.5.17 22:02
@Amelie30 píše:
@Sssalome hlavně nevím, jestli bych dala na šuškandu. Zeptala bych se přímo, jestli má něco s tou a tou. Pravda to být nemusí, ale i může. Co budeš dělat, když ti řekne, že to není pravda? :nevim:

Právě proto jsem se ptala zakladatelky, zda si je tou nevěrou jistá. :think: Odpovědi se mi nedostalo a dočítat vše nestíhám. :?

• Citovat
  • Upravit
7250
6.5.17 22:03
@Klopotkova píše:
Já bych šla taky na potrat být v situaci zakladatelky, je jasné, že v 6. měsíci už ne a o to více by mi to vše vadilo, kdybych byla na počátku, neváhala bych a rozvedla se.

asi bych to citila stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.5.17 22:03
@Bůča píše:
nezustala bych na decko sama.pze jsem sobeckej srab :nevim: kdybych na nej jit jeste mohla, asi bych sla.asi. tezko rict.jen tipuju

Já bych taky dítě s nevěrníkem nechtěla a to dítě bych prostě nechtěla za takových okolností. Šla bych na potrat, ale adoptovat bych ho nedala, to nikdy.

• Citovat
  • Upravit
120
6.5.17 22:04
@Amelie30 píše:
@Sssalome hlavně nevím, jestli bych dala na šuškandu. Zeptala bych se přímo, jestli má něco s tou a tou. Pravda to být nemusí, ale i může. Co budeš dělat, když ti řekne, že to není pravda? :nevim:

No to právě taky nevím :nevim: jak to říct, nemám hmatatelný důkaz, nenachytala jsem je, nemám nic. A tak si říkám, jaké je šance, že když to na něj vybalím, že se přizná? Nakonec ještě já budu za hysterickou těhotnou krávu a on si dá pro příště větší pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.5.17 22:06
@Klopotkova píše:
Právě proto jsem se ptala zakladatelky, zda si je tou nevěrou jistá. :think: Odpovědi se mi nedostalo a dočítat vše nestíhám. :?

Je to bohužel jisté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 22:07
@Sssalome píše:
No to právě taky nevím :nevim: jak to říct, nemám hmatatelný důkaz, nenachytala jsem je, nemám nic. A tak si říkám, jaké je šance, že když to na něj vybalím, že se přizná? Nakonec ještě já budu za hysterickou těhotnou krávu a on si dá pro příště větší pozor.

muze to byt kec nejakyho koko.ta :think: ja zas udejne kourila komusi pero v aute pred clubem :nevim: byla to lez jak vrata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.5.17 22:07
@Klopotkova píše:
Právě proto jsem se ptala zakladatelky, zda si je tou nevěrou jistá. :think: Odpovědi se mi nedostalo a dočítat vše nestíhám. :?

Právě. Drbů je a nechat si zničit vztah na základě toho, že jedna paní povídala. Něco jiného je, když to holky zjistí z nějaké písemné komunikace, nebo to práskne sama milenka nebo ten chlap. Ale jinak bych byla s vynašením soudů dost opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 22:08
@Sssalome píše:
Je to bohužel jisté…

jak to vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.5.17 22:10

@Sssalome Tak když to víš, tak co si sním promluvit a zjistit jak to opravdu je a jak hodlá tuto situaci řešit. Taky jsem zažila nevěru ze strany muže, ale překonali jsme to, ono záleží hodně na okolnostech, i když mě tady asi ukamenují, že nevěra je neodpustitelná, ale vše se dá překonat a vyřešit, pokud se dva milují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.5.17 22:11
@Amelie30 píše:
Právě. Drbů je a nechat si zničit vztah na základě toho, že jedna paní povídala. Něco jiného je, když to holky zjistí z nějaké písemné komunikace, nebo to práskne sama milenka nebo ten chlap. Ale jinak bych byla s vynašením soudů dost opatrná.

Kondomy v báglu (my nepoužíváme), ze společného účtu pravidelná platba každý týden (asi hotel). Mobil furt u sebe, přilepený na mailu a na netu. Co tak rekapituluju tak změnil vzhled fousů za ten rok, více na sebe dbá a holí se, tak kde se neholil…buď jsem hysterka nebo náhody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.5.17 22:12
@Sssalome píše:
No to právě taky nevím :nevim: jak to říct, nemám hmatatelný důkaz, nenachytala jsem je, nemám nic. A tak si říkám, jaké je šance, že když to na něj vybalím, že se přizná? Nakonec ještě já budu za hysterickou těhotnou krávu a on si dá pro příště větší pozor.

Toť otázka. Buď budeš mlčet a začneš ho špehovat nebo to na něj vybalíš a buď ho to porazí a přizná se nebo to zapře. Pokud něco udělal. A buď mu budeš věřit nebo ne a pak ten váš vztah půjde do kytek, protože se stejně budeš ptát, kam jde, s kým a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
6.5.17 22:13

@Sssalome vis kam chodí na pivo? Nepomohla by nějaká kamarádka, kamarád, která/který by tam přišel jako že na pivo? To je hnus co dela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.5.17 22:14
@Ter85 píše:
Tezko nekdo odpovi za nej, bohuzel se na tyhle otazky budes muset zeptat manzela. Ale pokud se vraci domu, preje si s tebou dite, vsechno klape, tak nepujde podle me o city. Bude jen na sex. Tim se te nechci dotknout, ale me osobne by to davalo smysl, pokud vse ostatni klape a nemate problemy.

Nebo chlap chce mít jen svůj jistý full servis, pro okolí happy rodinku z reklamy a jako bonus ještě něco extra u milenky (super sex, opečovávání, pocit jako za svobodna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 22:14
@Sssalome píše:
Kondomy v báglu (my nepoužíváme), ze společného účtu pravidelná platba každý týden (asi hotel). Mobil furt u sebe, přilepený na mailu a na netu. Co tak rekapituluju tak změnil vzhled fousů za ten rok, více na sebe dbá a holí se, tak kde se neholil…buď jsem hysterka nebo náhody…

ty kondomy, ten je fakt nenapadnej :zed: palkou po hlave :pocitac: ja bych mu ty sprcky vzala a rekla taaak milacku, dneska zkusime kondom co rikas? ty, ktery pouzivas kdyz su.kas jinou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí