Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
23.7.14 12:11
@MagdaSara píše:
Rishley nejdřív přechodný na pár měsíců a ještě jedna důležitá informace… žádal si na základě RL dcery. Myslím, že chtěli ještě potvrzení ze zaměstnání, ale fakt už jen vzpomínám :D
No ted bych jim k tomu ještě přidala: :P zkoušku z ústavy čr :P znalost práva čr :P přísahu na preambuli :P jo a taky znalosti z historie :P taky trochu z psychologie a anatomie :andel: :P a pocákat svěcenou vodou

první 4 body jsou myslím až u získání občanství :mrgreen:, anatomii určitých částí mají nesjpíš velice dobře zmáknutou :cert:,psychologové jsou úžasní však dokáží holku přesvědčit o čemkoli- zkoušku by určitě zvládli :lol:

no a svěcená voda- to by bylo asi moc i na toho mého, ten sice přečetl bibli (na rozdíl ode mne) ale v kostele mu smrdí kadidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.14 12:15
@Menora píše:
Já ani nemám manžela Egypťana, já tady chodím jenom tak „prudit“ :D.

Nikdy neříkej nikdy :lol:
Ale když už, tak hledej jen bohatého, vychovaného v evropském duchu, sirotka bez sourozenců :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.7.14 12:18
@Rishley píše:
Nikdy neříkej nikdy :lol:
Ale když už, tak hledej jen bohatého, vychovaného v evropském duchu, sirotka bez sourozenců :D :lol:

Přeci nemyslíš, že bych hledala chudého, vychovaného ve stylu vesnických pastevců s 9 sourozenci. :lol:

• Citovat
  • Upravit
200
23.7.14 12:36
@Menora píše:
Přeci nemyslíš, že bych hledala chudého, vychovaného ve stylu vesnických pastevců s 9 sourozenci. :lol:

Zas by jsi měla doma pořád čerstvé skopové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
23.7.14 12:40

Osobni zkusenost nemam, ale jednoho jsem potkala, primo z Kahiry, hrozne se do me zamiloval a to jsem uz mela syna a byla vdana-nebyl poblem, letenky by mi poslal, bydlela bych u nich a v čr uz by me nikdo nikdy asi neuvide, natoz syna manzel :potlesk: dostal se sem tak, ze si vzal po 14dnech znamosti v Egypte jednu holku z vesnice u nas, ktera tam byla na dovce-ona ale byla strasne zamilovana vydrzelo jim to asi 2roky a mezitim miloval me :D asi se sem fakt potreboval dostat a na zimu letal zase domu do Egypta protoze tady pro nej byla zima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.14 13:31

@Menoro vyber si :lol:, určitě budou mít i skvělé vzdělání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.14 13:32

@Lana222 Třeba jsi strašně prohloupila :D. Káhira je krásné město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.7.14 13:32

@Rishley
Počkej, počkej, přemýšlím. Tak asi toho na poslední fotce, jak sedí na té plastové židli, to bude ono :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4566
23.7.14 13:36

@Rishley
Kahira kazdopadne i dotycny Egyptan je fesak jen ta kultura nevim nevim, jak dlouho by mu laska ke me vydrzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.14 14:22

@Menora Jo, jo tenhle bude jistě i nezkušený, převychovala by jsi si ho k obrazu svému :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.14 14:22

@Lana222 Určitě by láska vydržela do té doby než by našel třetí ženu do party :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.7.14 14:23

@Rishley Jsi troškařka, snad čtvrtou, ne? :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
200
23.7.14 14:26

@Menora nene, on měl zatím jen manželku a Lanu miloval. Tak zatím třetí. Jestli ovšem na zimu nelítal za egyptskou manželkou :mrgreen:, to by pak už hledal 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.7.14 14:45

@Rishley
Jo, vlastně máš pravdu, já jsem si to nějak špatně spočítala :). Ale i na tu čtvrtou třeba časem dojde :lol:.

• Citovat
  • Upravit
200
23.7.14 16:51

Třeba ho, chudáka, přeceňujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat