Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MagdaSara píše:
Rishley nejdřív přechodný na pár měsíců a ještě jedna důležitá informace… žádal si na základě RL dcery. Myslím, že chtěli ještě potvrzení ze zaměstnání, ale fakt už jen vzpomínám
No ted bych jim k tomu ještě přidala:zkoušku z ústavy čr
znalost práva čr
přísahu na preambuli
jo a taky znalosti z historie
taky trochu z psychologie a anatomie
![]()
a pocákat svěcenou vodou
první 4 body jsou myslím až u získání občanství
, anatomii určitých částí mají nesjpíš velice dobře zmáknutou
,psychologové jsou úžasní však dokáží holku přesvědčit o čemkoli- zkoušku by určitě zvládli ![]()
no a svěcená voda- to by bylo asi moc i na toho mého, ten sice přečetl bibli (na rozdíl ode mne) ale v kostele mu smrdí kadidlo
@Menora píše:
Já ani nemám manžela Egypťana, já tady chodím jenom tak „prudit“.
Nikdy neříkej nikdy ![]()
Ale když už, tak hledej jen bohatého, vychovaného v evropském duchu, sirotka bez sourozenců
![]()
@Rishley píše:
Nikdy neříkej nikdy
Ale když už, tak hledej jen bohatého, vychovaného v evropském duchu, sirotka bez sourozenců![]()
Přeci nemyslíš, že bych hledala chudého, vychovaného ve stylu vesnických pastevců s 9 sourozenci. ![]()
@Menora píše:
Přeci nemyslíš, že bych hledala chudého, vychovaného ve stylu vesnických pastevců s 9 sourozenci.
Zas by jsi měla doma pořád čerstvé skopové ![]()
Osobni zkusenost nemam, ale jednoho jsem potkala, primo z Kahiry, hrozne se do me zamiloval a to jsem uz mela syna a byla vdana-nebyl poblem, letenky by mi poslal, bydlela bych u nich a v čr uz by me nikdo nikdy asi neuvide, natoz syna manzel
dostal se sem tak, ze si vzal po 14dnech znamosti v Egypte jednu holku z vesnice u nas, ktera tam byla na dovce-ona ale byla strasne zamilovana vydrzelo jim to asi 2roky a mezitim miloval me
asi se sem fakt potreboval dostat a na zimu letal zase domu do Egypta protoze tady pro nej byla zima
![]()
@Lana222 Třeba jsi strašně prohloupila
. Káhira je krásné město
@Rishley
Počkej, počkej, přemýšlím. Tak asi toho na poslední fotce, jak sedí na té plastové židli, to bude ono
![]()
@Rishley
Kahira kazdopadne i dotycny Egyptan je fesak jen ta kultura nevim nevim, jak dlouho by mu laska ke me vydrzela ![]()
@Menora Jo, jo tenhle bude jistě i nezkušený, převychovala by jsi si ho k obrazu svému
.
@Lana222 Určitě by láska vydržela do té doby než by našel třetí ženu do party ![]()
@Menora nene, on měl zatím jen manželku a Lanu miloval. Tak zatím třetí. Jestli ovšem na zimu nelítal za egyptskou manželkou
, to by pak už hledal 4.
@Rishley
Jo, vlastně máš pravdu, já jsem si to nějak špatně spočítala
. Ale i na tu čtvrtou třeba časem dojde
.