Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
10.4.14 23:30

Take bych moc rada sledovala, ale nemam moc zadnou takovou zkusenost a tak prispivat mohu jrdine psychickou podporou. Chapu ale, ze takovych je nas tu asi spousta a zas nemuzou byt soucasti skupiny vsichni. Presto si budu vazit toho, pokud tam budu moci byt. V opacnem pripade preji moc a moc sily a drzim palce ze vsech sil, aby se ti jednou podarilo odjet, nebo alespon darilo lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.4.14 07:05

@gaas můžu pozvánku do skupiny, tady se nechci rozepisovat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.4.14 10:51

@gaas Precetla jsem celou diskuzi a vraci se mi vzpominky, ja prozivala neco podobneho v evropske zemi, nakonec jsem se zachranila i s detma, ale byl to mazec. Mohu prosim pozadat o pozvani do skupiny. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.14 13:22

Zdravím jelikož mi v druhé diskuzi nikdo neodpověděl tak to napíšu i tady.. :mavam: diskuzi jsem přečetla celou a téda… moc držím palečky gaas :hug: a nechci bejt nšjakej rejpal jen se chci zeptat.. kdyz tedy mají jen to základní jídlo, pití a postel tak jak je možné že se dostane denně na net? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.4.14 13:24

Odpovím za gaas, wifi je dostupné už i v Egyptě a pokud manžel není doma, může být na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.4.14 13:29

A už bych to tady moc neprobírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.14 13:34
@Rishley píše:
Odpovím za gaas, wifi je dostupné už i v Egyptě a pokud manžel není doma, může být na internetu

Díky za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
11.4.14 14:14

Dobry den, celou diskuzi sleduji, jiz nekolik dni a moc rada bych vedela, jak to pokracuje a jestli je mozne nejak pomoci. Jsem zde celkem novackem a nevim, jak pozadat o vstup do skupiny.. Opravdu rada bych byla clenem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
11.4.14 14:17

Jeste jsem zapomnela napsat, ze spoluzacka ze zakladky zije v Egypte a casto podle infa z Facebooki jezdi i s detmi do Cech. Mohla bych ji zkusit kontaktovat a treba by mohla nejak pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
11.4.14 18:55
@selies58 píše:
Zdravím jelikož mi v druhé diskuzi nikdo neodpověděl tak to napíšu i tady.. :mavam: diskuzi jsem přečetla celou a téda… moc držím palečky gaas :hug: a nechci bejt nšjakej rejpal jen se chci zeptat.. kdyz tedy mají jen to základní jídlo, pití a postel tak jak je možné že se dostane denně na net? :think:

jenom bych rada dodala, ze se nikde o zakladnim jidle, posteli a piti nemluvilo.. bavime se o tom, co to je byt vdana ze nekoho, kdo vam znacne omezuju svobodu, zije dle svych zvyku bez podminek, a je to proste spatnej charakter.. mozna mi to nebudes verit ale treba ma muj manzel vic penez nez ty (to se omlouvam, je to obrazne receno), ale jeho priority jsou jine nez ja a deti… to je vsechno :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.14 21:29

Já to nemyslela zle, jen mi to vrtalo hlavou, ale fakt jsem to tam četla že vám nedává peníze už ani na školné a že máte jen to základní.. mno já držím palce at se odtud dostanete :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
12.4.14 12:31

Ahojky. Viděla jsem film bez dcerky neodejdu. No při představě, ze něco takového zazivam, brrr… Člověk nikdy neví co bude. Nikdy neví jak bude kdy reagovat!

@gaas klobouk dolu holka před Tebou!!! Musí to byt silene! Ta bezmoc. Navíc nejsi sama. Mas děti! A o ty, o to větší strach. Drž se a bojuj pokud to půjde a dej určitě velký pozor!!! Velký!!! Kdybych mohla pomoci, udělám to! A je nas tu určitě hodne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
14.4.14 13:51
@Rishley píše:
Tunisani, to je jasný. To jsou flákači. To chce radikální řez, jakmile se dostane mezi ostatní Arabáky, je hotovo

Reaguju na hrozně starý příspěvek, já vím :lol:, neměla jsem čas, tak teď dočítám diskuzi.
Máš pravdu, na Tunisany, (Alžířany a Egypťany) jsem slyšela nejvíce stížností, co se chování týká, zvláště pokud se v cizí zemi dostanou do společné komunity. Ale to jenom tak obecně.

• Citovat
  • Upravit
200
16.7.14 16:42

Žádal tu něčí manžel v poslední době o trvalý pobyt? Byla potřeba zkouška z ČJ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
16.7.14 23:16

@Rishley proč zkouška z čj při trvalém pobytu, to slyším poprvé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie