Má naše manželství ještě smysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.7.25 18:02

Aha, už je to staré téma.. jak to dopadlo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15
6.7.25 19:03
@Anonymní píše: Více

Jo to už sem taky pochopila, ale nechápu proč to píšeš já se o své děti starám myslím dobře já se ptala na něco jineho já myslím že je úplně jedno kolik mám děti a skym to nic nemění na m situaci kterou mě děti nijak nepociťuji, protože nejs m hloupá abych je tímto zatěžovala. nechapu o co jde to že mám několik dětí a co jako proč bych je mít nemohla.my SME s manželem byly šťastný jak sem mohla tušit že se splaší.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.7.25 19:11
@Anonymní píše: Více

Děkuju, já prav s o tom sním snažím mluvit jenže on to má opravdu na háku, jeho odpovědi na mě otázky jsou já nevím. a vše svádí na děti to mě na tom úplně nejvíc rozčiluje, je to nevyresetelna věc. vcera s m v autě našla cizí cigaretu on je n kuřák taková blbost ptám se kde se tam vzala kdo byl v našem autě no přeci nikdo to děti ji někde našli a dali ji tam. a to je právě ono v takov blbosti jak můžu věřit v důležité věci. nemam na to nervy ani čas.
Právě že já mám jen jeho. nevim skusim něco vymyslet, asi nejdříve najdu bydlení pak budu jednat dal na tohle fakt nemám. ja s snažila. diky za rady vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
6.7.25 20:15
@Andilek460 píše: Více

Takhle to fakt mysleny nebylo. Sekate zmamena plodite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.25 09:22

@arinecka
Jo já už vím, špatně sem to pochopila v pohodě, já děti neplánovala dopředu a ani sem nemohla tušit jak to vše dopadne byly SME šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
7.7.25 10:21

Sama jsi psala, že děti ho nikdy nezajímaly, nebo se pletu? Svojí výplatu vrazí kdo ví kam, a ještě tahá peníze z tebe. Už to trvá dlouho, a stejně jsi těhotná. Tak se opravdu nemůžeš divit, že si každý myslí svoje. Jsi na všechno sama. Sama na pět dětí je masakr. Snad už další neplánuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.25 12:05

@arinecka neplánují,popravdě s m i toto chtěla dát pryč jenže mi to finančně nevyšlo.
Ne nepletes, máš pravdu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
7.7.25 12:52

Co se da delat, dite je na ceste. Chlapa kopni do pozadi, vzdyt ti je stejne k nicemu a aspon budes mit klid. Na vse sama uz jsi, tak zadna zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí