Má učitelka právo volat lékařce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10872
30.1.12 12:40

Peggy - asi v tobě nemá paní učitelka důvěru!!! Proto volala rovnou mudře!!! Prostě jsi pro ní nedůvěryhodná matka, neviděla tě někde pod parou, nejlíp s dcerou v baru po půlnoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
BohunkaP píše:
Tahle diskuse je naprosto neuvěřitelná.

Na jednu stranu se neustále (i tady na emiminu) řeší, který učitel zanedbal svoje povinnost, jak měl tuhle dohlédnout, tamto ověřit, o támhletom včas vědět, všechno postřehnout…

Na druhou stranu tady ta učitelka neudělala nic, než že si ověřila dlouhodobou nepřítomnost dítěte - a některé maminky by ji lynčovaly, co si dovolila. Prokristapána, proč jako??? Buďte rády za svědomitou učitelku - třeba nezvolila nejlepší postup, jasně mohla nejdřív zavolat rodičům - ale nikdo nevíme, proč to udělala, třeba má špatné zkušenosti nebo cokoli. Pořád lepší takováhle učitelka než taková, která na děti kašle, ne?

Za sebe musím říct, že upřímně obdivuju lidi, kteří se stanou učiteli - protože jistotu mají jedinou. Ať udělají cokoli, vždycky to bude z hlediska některých rodičů špatně.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Jestliže své dítě rodiče řádně omluví, tak učitelka nemá co kde ověřovat. Pokud nemá tedy podezření na zanedbávání péče ze strany rodičů nebo týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
30.1.12 12:43

fakt děs.. 8o přečtěte si školní řád, kt. ste podepsaly na zač. škol. roku.Jestli tam není, že učitel ověřuje absenci žáka, berte mačety a hurá na ni :twisted: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.1.12 12:44
Carrinka píše:
Peggy - asi v tobě nemá paní učitelka důvěru!!! Proto volala rovnou mudře!!! Prostě jsi pro ní nedůvěryhodná matka, neviděla tě někde pod parou, nejlíp s dcerou v baru po půlnoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ona mně nemá pančelka ráda, protože jí vždycky pomocí různých otázek dostanu do úzkých… :mrgreen:
Jooo a do barů ona nechodí, páč je tam kouř a nevhodné prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
30.1.12 12:46
peggy.sl píše:
Carrinka píše:
Peggy - asi v tobě nemá paní učitelka důvěru!!! Proto volala rovnou mudře!!! Prostě jsi pro ní nedůvěryhodná matka, neviděla tě někde pod parou, nejlíp s dcerou v baru po půlnoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ona mně nemá pančelka ráda, protože jí vždycky pomocí různých otázek dostanu do úzkých… :mrgreen:
Jooo a do barů ona nechodí, páč je tam kouř a nevhodné prostředí.

Z vašeho momentálnlního rozhovoru už je mi jasná celá diskuze.. Myslím, že není víc, co dodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
30.1.12 12:46

Tak to už chápu, proč ta dikuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.1.12 12:48
burgundy píše:
fakt děs.. 8o přečtěte si školní řád, kt. ste podepsaly na zač. škol. roku.Jestli tam není, že učitel ověřuje absenci žáka, berte mačety a hurá na ni :twisted: :mavam:

Ve školním řádu je napsáno, že smí ověřovat pouze pokud se jedná o neomluvenou absenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
30.1.12 12:51
lucineeccka píše:
No Peggy.Jsi prostě odepsaná :cert: Nejenže neočkuješ,dáváš dětem zdravou stravu,ale ještě tu nejstarší schválně neposíláš do školy. :cert: :lol: Sociálku na Tebe,opravdu. :cert: :*

Je to REBEL!!! Jen do ní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Peggy - nejsi v nějaký sektě? 8o :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.1.12 12:51

No mě by se tedy taky nelíbilo, že mi učitelka za zády volá lékaři.
V první řadě měla kontaktovat rodiče a teprve potom, pokud by se jí něco nezdálo lékaře.
Nebo možná požadovat potvrzení od lékaře, ale po rodičích.
A jsem z generace dětí, které chodily do školy za komunismu, ale nikdy jsem nezažila, že by učitel volal lékaři.
Nečetla jsem úplně celou diskusi, takže nevím jaký má Peggy vztah s učitelkou.
Ale i tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.1.12 12:54
Carrinka píše:
lucineeccka píše:
No Peggy.Jsi prostě odepsaná :cert: Nejenže neočkuješ,dáváš dětem zdravou stravu,ale ještě tu nejstarší schválně neposíláš do školy. :cert: :lol: Sociálku na Tebe,opravdu. :cert: :*

Je to REBEL!!! Jen do ní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Peggy - nejsi v nějaký sektě? 8o :mrgreen: :hug:

Jsem v sektě která se jmenuje: PROTI PROUDU - vždy a za každou cenu…
Máme ještě volná místa, máš zájem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
30.1.12 12:54
peggy.sl píše:
burgundy píše:
fakt děs.. 8o přečtěte si školní řád, kt. ste podepsaly na zač. škol. roku.Jestli tam není, že učitel ověřuje absenci žáka, berte mačety a hurá na ni :twisted: :mavam:
Ve školním řádu je napsáno, že smí ověřovat pouze pokud se jedná o neomluvenou absenci.

V tom případě bych jí pak ve vší slušnosti vysvětlila, že se mi její chování nelíbí a příště ať jakoukoliv nejasnost s docházkou řeší v první řadě se mnou- rodičem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.1.12 12:55

Prý na to právo nemá. Moje třídní na gymplu taky ráda obvolávala lékaře, ovšem má praktická ji po telefonu seřvala jako malého fakana a od té doby měli všichni v mé třídě pokoj…

Myslím si, že to je každého věc, jak naloží s absencemi vlastního dítěte a vyvolávat lékařům je dle mého názoru zbytečné a pod úroveň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Jó, já kdybych tu naší Peggy neznala … :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Je to REBEL.