Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ježišmaria ženskýýý..panna-nepanna, tř. učitelka dělala svoji povinnost, tak ji běžte za to seřvat ![]()
Zřejmě má její třída celkově vysokou absenci i díky dlouhodobě nemocným. Kdyby to nijak neřešila, seřve ji zástupce, že to neřeší.
takže na každý pád z toho vyleze chudák učitel ![]()
Učitelka má právo volat, komu chce. Je ale na doktorce, aby neporušila lékařské tajemství, což se chápe někde šíře, někde méně široko. Třeba dokonce i to, že pacient lékaře navštívil, může být za jistých okolností lékařským tajemstvím, např. když jde o psychiatra. Pokud jde o obvoďačku, ta by neměla řct diagnózu, ale může se vyjádřit podle mě k tomu, že u ní dítě bylo a jeho stav neumožňuje např. chodit do školy apod. Lékař to musí posoudit indiduálně, aby podáním nějakých informací nazasáhl do sokromí pacienta.
Twiggi píše:
Peggy - promiň, ale co ty můžeš vědět, proč nemá děti![]()
![]()
Víš proč nemá děti? Protože je hnusná, tlustá a smrdí jí z pusy na sto honů! Takže proto nemá ani chlapa a tudíž je jasné, že nemá ani děti…
![]()
Jako jděte už někam s neustálým kritizováním učitelů a jejich práce, možná že kdyby se někteří rodiče zamysleli sami nad sebou a nad svým ditětem, tak by ta spolupráce líp fungovala..
Příspěvek upraven 30.01.12 v 12:28
Já si teda nemyslím, že by byla každýho věc, jak omlouvá nepřítomnost svých dětí, ten učitel, když má podezření na zanedbání povinné školní docházky, tak je pokud vím, povinnen to řešit!
Nihal píše:
jako já už se v téhle diskuzi nebudu radši vyjadřovat, protože když některým přijde očividně normální omlouvat bezdůvodně děcku nepřítomnost ve škole, tak na to už opravdu nemám co říct…
přesně tak, na psaní omluvenek to jsou rodiče machři a běda, jak se jim na jejich privilegium šáhne, nebo si to dokonce někdo prověří ![]()
a až budou nějaké problémy výchovné, prospěchové, to se zase obviní škola…
No já nevím, ale já mám kolegyni a taky zrovna krásou neoplývá a asi se moc nemyje podle toho jak chodí, ale děti má dvě i manžela, takže z toho bych zrovna neusuzovala!!!
Knizska píše:Nihal píše:přesně tak, na psaní omluvenek to jsou rodiče machři a běda, jak se jim na jejich privilegium šáhne, nebo si to dokonce někdo prověří
jako já už se v téhle diskuzi nebudu radši vyjadřovat, protože když některým přijde očividně normální omlouvat bezdůvodně děcku nepřítomnost ve škole, tak na to už opravdu nemám co říct…
a až budou nějaké problémy výchovné, prospěchové, to se zase obviní škola…
to je trefný ![]()
Myslim, holky, že to nemá cenu řešit, pže evidentně je chyba POUZE v učitelích a studenti jsou 100procetní, příkladní, vždy plnící si své povinnosti
V tom případě by mě zajímalo, kdejsem učila a zda jsem ty 4 roky jen nespala a nesnila ![]()
Lily2011 píše:
Jako jděte už někam s neustálým kritizováním učitelů a jejich práce, možná že kdyby se někteří rodiče zamysleli sami nad sebou a nad svým ditětem, tak by ta spolupráce líp fungovala..Příspěvek upraven 30.01.12 v 12:28
Já proti ,,normálním,, učitelům naprosto nic nemám, ale na zamindrákované, přehnaně snaživé a věčně se šťourající pančelky jsem alergická, to zase jooo..
![]()
Lily2011 píše:
Myslim, holky, že to nemá cenu řešit, pže evidentně je chyba POUZE v učitelích a studenti jsou 100procetní, příkladní, vždy plnící si své povinnostiV tom případě by mě zajímalo, kdejsem učila a zda jsem ty 4 roky jen nespala a nesnila
To tady někdo píše??????? ![]()
Některý jste fakt neskutečný. ![]()
Lily2011 píše:
Myslim, holky, že to nemá cenu řešit, pže evidentně je chyba POUZE v učitelích a studenti jsou 100procetní, příkladní, vždy plnící si své povinnostiV tom případě by mě zajímalo, kdejsem učila a zda jsem ty 4 roky jen nespala a nesnila
a ještě si zapomněla dodat, že všichni studenti mají jen svědomité, poctivé rodiče, kteří nikdy, ale opravdu nikdy nezneužívají možnosti psát omluvenky ![]()
Nečetla jsem všechno. U nás třeba bylo, že když je zameškáno opravdu hodně procent docházky, tak hrozí, že dítě nemusí být klasifikované. Tak možná i proto si to ověřuje. Třeba to nemyslela nijak zle.
A pokud byla dcera opravdu nemocná oprávněně a se vším byla u doktora, tak bych to vůbec neřešila. Ať si tam klidně zavolá.