Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda… ty diskuze na nornik na to jsem se neměla dívat. Nejsem žádný puritán, ale tohle je moc. Jak tam diskutují chlapi co mají doma manželky jak to dělat bezpečně bez kondomu a jak je orál bezpečný ohledně přenosu chorob. A to jsem tam navíc někoho známého poznala. Že já tam blbá lezla
To je fakt síla…
![]()
@Barush píše:
Teda… ty diskuze na nornik na to jsem se neměla dívat. Nejsem žádný puritán, ale tohle je moc. Jak tam diskutují chlapi co mají doma manželky jak to dělat bezpečně bez kondomu a jak je orál bezpečný ohledně přenosu chorob. A to jsem tam navíc někoho známého poznala. Že já tam blbá lezla![]()
To je fakt síla…
![]()
a kdeže to je? Ráda bych se mrkla. Děkuji
@Zahradnice Roku No, nedoporučuju, je to síla i pro otrlé… nornik.net
@Mango_Lassi
…Ale na jednu stranu ty recenze byly děsivé
Když tam třeba chlapi popisovali jednu štět. u z Teplic, že má zkažené zuby a je to cikánka, ale jinak dobrý šu. a dobře
![]()
@Zahradnice Roku píše:
a kdeže to je? Ráda bych se mrkla. Děkuji
Nechodte na ty stranky
nebo už nikdy nebudete chtít žádneho chlapa
Dokážou vlezt na cikánku se zkaženýma zubama, a na další špíny
@Jitulinka.1 mě teda rychle spadly růžové brýle o spokojených rodinkách v našem městě. Tam je vyloženě vstup na vlastní nebezpečí…
@Jitulinka.1 píše:
Nechodte na ty strankynebo už nikdy nebudete chtít žádneho chlapa
![]()
Dokážou vlezt na cikánku se zkaženýma zubama, a na další špíny
Nakoukla jsem a ![]()
@Barush píše:
@Jitulinka.1 mě teda rychle spadly růžové brýle o spokojených rodinkách v našem městě. Tam je vyloženě vstup na vlastní nebezpečí…
@Zabatko píše:
Nakoukla jsem a
Těch chlapů je tam víc a podle recenzí má každá druhá štět. a zkažený zuby
no jo fetačky
@Jitulinka.1 teď jsem zběžně nakoukla a co je tam rak strašného? Pánové hodnotí tapiny a služby. Za mě úplný cajk…
Ježiš holky, tak si to tak neberte… já třeba zvědavě vlezla k nám do města, a nic tak hroznýho tam nebylo. A jestli byl někdo tak zoufalej, že vlezl na ženskou se zkaženýma zubama… no tak to napsal a další jí nezavolá. Prostě pro ně jsou ty holky v tu chvíli kusy masa. Konec konců jsem četla kdysi rozhovor s nějakým gigolem a on to potvrzoval i u žen. Takže není nutné se pohoršovat. Jak jde jenom o sex, tak je zájem jen o to tělo.
@Modesta tak holky pracují v zábavném průmyslu a nějak vypadat musí. Taky nechápu to pohoršení
@Modesta píše:
Ježiš holky, tak si to tak neberte… já třeba zvědavě vlezla k nám do města, a nic tak hroznýho tam nebylo. A jestli byl někdo tak zoufalej, že vlezl na ženskou se zkaženýma zubama… no tak to napsal a další jí nezavolá. Prostě pro ně jsou ty holky v tu chvíli kusy masa. Konec konců jsem četla kdysi rozhovor s nějakým gigolem a on to potvrzoval i u žen. Takže není nutné se pohoršovat. Jak jde jenom o sex, tak je zájem jen o to tělo.
Tady nejde vubec o tohle
ale o to že mě například přijde absolutně nechutná představa, že spí chlap se mnou a potom vleze na nějakou šmudlu bez kondomu a ještě jí za to zaplatí
Tyhle špindíry by spíš měly platit těm chlapum že na ně vlezli
![]()
@Jitulinka.1 píše:
Tady nejde vubec o tohleale o to že mě například přijde absolutně nechutná představa, že spí chlap se mnou a potom vleze na nějakou šmudlu bez kondomu a ještě jí za to zaplatí
![]()
Ale to je volba chlapa. Nikdo ho nenutí, kde je poptávka, tam bude i nabídka
@Jitulinka.1 píše:
Tady nejde vubec o tohleale o to že mě například přijde absolutně nechutná představa, že spí chlap se mnou a potom vleze na nějakou šmudlu bez kondomu a ještě jí za to zaplatí
![]()
No já si myslím, že ti chlapi i ženský co toto provozují jsou natolik zoufalí, že by si to mohli poskytovat zadarmo navzájem. Pro mě je představa chlapa, který za účelem sexuálního uspokojení vleze na něco takovýho prostě nechutná. To samé platí i pro ženské, které na sebe nechají vlézt kohokoliv za pár kaček. Pro mě toto je prostě naprostá sociální stoka.
Přesně. Mně ty recenze přišly vtipné a poučné. Netušila jsem podle čeho hodnotí chlapi prostitutky.