Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,prosím nejspíš se potřebuju vypsat..
Švagrové se narodila holčička.. tak manžel to jel samozřejmě hned ten den se švagrem a dalšími kamarady oslavit. Jel tam ve 4odpolene.. Říkal, neboj nebudu moc pít dopoledne jsem určitě doma.. říká ráno jeď autobusem a pak tě vyzvednu z centra.. říkám no dobře.. tak jeď..
Ráno jsem jeli busem a bylo 11 hodin tak mu volam jestli přijede.. nebo nemáme čekat.. nejdřív to tutkalo, že ma obsazeno, pak mi to nebral a na potřetí to vzal a uplně ožralym hlasem říkal víš ja jsem uplně mimo.. no to mi ani nemusel říkal, protože jsem to poznalala jeno podle toho jak mi říkal ahoj.. no no coment.. raději jsem to položila.. S dcerou jsem jeli autobuse zpáty..
před chvili mi posílal fotku jak leží na zemi s hadrem na hlavě..
užasné..
Odpoledné jsem měla domluvené nějaké obchody.. a teď to budu muset rušit..
a už ho vidím jak večer přijede a jak bude říkat jak mu je zle.. ale chlastačka byla skvělá..
Kdyz to je výjimečna situace, proc se zlobit?
@Anonymní píše:
Švagrové se narodila holčička.. tak manžel to jel samozřejmě hned ten den se švagrem a dalšími kamarady oslavit. Jel tam ve 4odpolene.. Říkal, neboj nebudu moc pít dopoledne jsem určitě doma.. říká ráno jeď autobusem a pak tě vyzvednu z centra.. říkám no dobře.. tak jeď..
Ráno jsem jeli busem a bylo 11 hodin tak mu volam jestli přijede.. nebo nemáme čekat.. nejdřív to tutkalo, že ma obsazeno, pak mi to nebral a na potřetí to vzal a uplně ožralym hlasem říkal víš ja jsem uplně mimo.. no to mi ani nemusel říkal, protože jsem to poznalala jeno podle toho jak mi říkal ahoj.. no no coment.. raději jsem to položila.. S dcerou jsem jeli autobuse zpáty..
užasné..
a už ho vidím jak večer přijede a jak bude říkat jak mu je zle.. ale chlastačka byla skvělá..
@Anonymní píše:
užasné..
ano, si stíhačka ![]()
Opilci holt nedomyslí, že střízlivým něco vtipné nepřijde.
Ale i když nejsem příznivcem pravidelného popíjení, a kdyby se mi každý měsíc partner vracel z nějaké akce pod vlivem, tak bych to brala jako velký problém,
tak takhle výjimečně bych se tomu zasmála a plány, které nejsou životně nutné, bych přeorganizovala.
A obchody počkají. ![]()
Hm, nemam rada, kdyz nekdo neco slibi a pak nedodrzi, to at radeji rekne rovnou, mozna se ozeru jak prase, nepocitej se mnou…
Nicmene, stane se… pokud je to vyjimecne, nechala bych to byt, prohodila bych par sarkastickych poznamek a udelala mu vyvar na kocovinu ![]()
No, u takové akce bych skoro i předpokládala, že se to zvrhne.
Pokud to byla nějaké jednorázovka a podobné výstřelky nemá 3× do týdne, tak bych to neřešila.
Ale nadšená bych z toho taky nebyla, kdybych na něj spolíhala s dítětem, lepší by bylo, kdyby dal aspoň vědět předem, že to nedá.
Netušila bych, až se vrátí domů tak bych ještě uložila aby věděl jakou má skvělou ženu, žádnou stíhačku ![]()
@Novire píše:
No, u takové akce bych skoro i předpokládala, že se to zvrhne.Pokud to byla nějaké jednorázovka a podobné výstřelky nemá 3× do týdne, tak bych to neřešila.
Ale nadšená bych z toho taky nebyla, kdybych na něj spolíhala s dítětem, lepší by bylo, kdyby dal aspoň vědět předem, že to nedá.
tak to se dalo předpokládat, že se to zvrhne, chytrá žena by ny chlapa co jde na zapíječku ani nespoléhala..
Jo má na to právo. Nech ho žít. Mému manželovi se to jednou za rok taky podaří. Udělám mu silný vývar a dám mu svátek.
Jo, jsi skoro stíhačka… hahaha… má právo se opít, stejně jako to samé můžeš udělat ty… a jinak domlouvat si s někým odvoz autem po zapíjení mimina, to je prostě blbost… to tě mohlo napadnout předem…
Měla jsi jet autem sama a nečekat na něho… a jestli nemáš řidičák, tak si ho udělej… a budeš mít jistotu, že se při dalším synovci nebo neteři odvezeš sama kamkoliv i bez manžela ![]()
@jančamamča píše:
Netušila bych, až se vrátí domů tak bych ještě uložila aby věděl jakou má skvělou ženu, žádnou stíhačku
Bohužel jak se znám tak to i tak udělám.. jenže vnitřně mě to strašně šve, ja když se o 5 minut zdržím někde.. tak je schopny troubit v autě at už jdu..
@Regina Hero píše:
Jo, jsi skoro stíhačka… hahaha… má právo se opít, stejně jako to samé můžeš udělat ty… a jinak domlouvat si s někým odvoz autem po zapíjení mimina, to je prostě blbost… to tě mohlo napadnout předem…
Měla jsi jet autem sama a nečekat na něho… a jestli nemáš řidičák, tak si ho udělej… a budeš mít jistotu, že se při dalším synovci nebo neteři odvezeš sama kamkoliv i bez manžela
Jenže my máme jedno auto a on mi tím autem odjel.. o to jde!
Zdravím všechny,
prosím nejspíš se potřebuju vypsat..
užasné..