Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@botl píše:
Většina chlapů je sobeckých, hysterických, plných mindráků a mají problémy se svým přirozením. To se dozvíš na emiminu.Kdybys šel na norníka, tak se zase dozvíš, že všichni chodejí za prostitutkama a do bordelů.
Tohle vlákno založil někdo jiný a ty to tady tapetuješ svýma frustracema a ani nevíš, co od toho chceš.
Ale vím, co od toho chci - respekt žen, aby se k takové záležitosti chovaly s citem a ne tak cynicky. Nechci tu tapetovat jejich výroky. Už jsem to udělal několikrát.
No a chlapi, mindráci a další věci - bohužel to tak je, nejsem výjimka, jak vidno.
@PetrMarty píše:
No tak necamrej a neryj. Pokud se tu napsaly jisté fráze, které nechci tapetovat, tak je jasné, že mě to naštvalo. A ano, většina žen je cynických a neempatických. Bohužel.Pokud jsem zaplevelil diskusi, tak to klidně zakladatelka může smazat.
Maličký pinďa „vadí při sexu“ a hned na to se dočtu jinde, že „není problém, klidně i bez“, pokud je chlap šikovný. Takže zřejmě se tady sešel opravdu babský tankový prapor. Už podle příspěvků jedna naštvaná žena vedle druhé, naštvané na svět, na život, omlácené životem. Chápu, že to nemají lehké, ale pokud se nenaučí empatii, tak bohužel se to nezmění.
Z esoterického hlediska - pokud dochází k nějaké interakci, pak k ní dojít mělo a obě strany si mají něco uvědomit. Já si uěvdomuji, že jsem přecitlivělý. Ale dámy tady si neuvědomují, že jisté fráze mají di normálnosti daleko. Mnohem lepší je pro ně to obcházet a rypkat o tom, že se tu píší litanie. I kdepak - vše je vždy tak, jak má být. Prostá zákonitost a může se ti to nelíbit, jak chce.
Můžu ti říct, že mít malýho je stejně na nic, jako mít kladivo na čarodějnice. On si každej myslí, že když bude mít hadici omotanou kolem nohy, že bude king, ale pravda je taková že do velký spousty žen se na pak nadoraz nevejdes. Nemůžeš dělat všechny polohy, protože ji to bolí. A z kouření dlouho živ být nemůžeš. Úzká vagina pro tebe pak není modlou, ale utrpenim. To pak holka s malou hloubkou, je stejně na nic, jako chlap jenom se žaludem…
Ale tak určitě ty kočky napumpujes do plna aspoň esotericky přes energie, ne?
Příspěvek upraven 25.08.20 v 11:55
@Bellatrix Lestrange píše:
@PetrMarty píše:
Ale houby, to je výmluva, že nejde. Jde to vždycky. Tedy ze svého života s partnerkami neznám jediný případ, že by to nešlo. A ne, nehrály to, protože to jde poznat.
Na co ti chlapi mají ty pracky a jazyky, když to nejde pérem? Ach jo.. Ženu někdy dostat k vrcholu je i umění, uznávám, ale jde to vždycky.No jasně, že ano. Během nemoci nebo rizikového těhotenství ženský netouží po ničem jiném než skvělém kukání včetně vyčerpávajícího óčka.Dej si studenou sprchu, ty znalče. Rozumíš ženám asi jako vůl hvězdám.
Během nemoci a rizikového těhotenství normální chlap s normální empatií dbá toho, co chce partnerka a neřeší svů zásun, když to nechce. Nebo myslíš, že se jako chlap rozhodnu, že ženu dovedu na vrchol a nebude mě zajímat, že je nemocná, nebo něco jiného? Předpokládám snad soudnost, ne? Jasně, že jsou chvíle, kdy není na takové věci pomyšlení.
Vůl a hvězdy.. No a co kráva a hvězdy?
Ach jo… Vy něžné, úžasné a tolik empatická ženy..
![]()
Příspěvek upraven 25.08.20 v 11:53
@MelvinOsud píše:
Můžu ti říct, že mít malýho je stejně na nic, jako mít kladivo na čarodějnice. On si každej myslí, že když bude mít hadici omotanou kolem nohy, že bude king, ale pravda je taková že do velký spousty žen se na pak nadoraz nevejdes. Nemůžeš dělat všechny polohy, protože ji to bolí. A z kouření dlouho živ být nemůžeš. Úzká vagina pro tebe pak není modlou, ale utrpenim. To pak holka s malou hloubkou, je stejně na nic, jako chlap jenom se žaludem…Ale tak určitě ty kočky nakupujes do plna aspoň esotericky přes energie, ne?
Co @MelvinOsud - co znamená - nakupovat kočky přes energie? To jde?
No a chlap s dlouhým musí zasunout na doraz svého péra jako proč? Nestačí na hloubku vagíny?
S malým - nevím, to měl kamarád. Neptal jsem se ho takhle na to nikdy.
@Anonymní píše:
What? Řekl bych, že to nějak moc prožíváte.
To je pravda.
@PetrMarty Tak si tu netahej triko, jak to jde vždy. Nejde. A něžná, úžasná a empatická samozřejmě jsem. ![]()
@PetrMarty píše:
Co @MelvinOsud - co znamená - nakupovat kočky přes energie? To jde?No a chlap s dlouhým musí zasunout na doraz svého péra jako proč? Nestačí na hloubku vagíny?
S malým - nevím, to měl kamarád. Neptal jsem se ho takhle na to nikdy.
Napumpovat…
To bys nepochopil proč…
@Bellatrix Lestrange píše:
@PetrMarty Tak si tu netahej triko, jak to jde vždy. Nejde. A něžná, úžasná a empatická samozřejmě jsem.
Jde to vždycky, když je sex. A ten není při nemoci a dalších problémech.
Jsi empatická? Fakt? Kdy?
![]()
@PetrMarty píše:
Tak pokud umí žena imitovat věrně orgasmické stahy ve vagíně + další průvodní jevy, pak tedy ti dávám za pravdu.Jen se zeptám - má smysl tu psát něco pravdivě a nebo je lepší jít s proudem a prostě si hrát a dělat si z toho srandu? A nebo uhnout vůdkyním, protože jsou na to zvyklé a musí být po jejich? Čistě věcný dotaz na to, jak to tu chodí.
Ano. Některé ženy tohle imitovat umějí. A je to právě z toho důvodu, že jsou muži, kteří dokud si nedokážou, jací jsou kingové, že ženu „udělali“, tak do toho buší hlava nehlava. Přitom té ženě by stačil ten akt a to vyvrcholení pro ni není důležité ![]()
Cenu má obojí. Nicméně nemá cenu dělat tragédii z velikosti čehokoliv, protože to tím stejně nezměníme.
@PetrMarty píše:
Ale vím, co od toho chci - respekt žen, aby se k takové záležitosti chovaly s citem a ne tak cynicky. Nechci tu tapetovat jejich výroky. Už jsem to udělal několikrát.No a chlapi, mindráci a další věci - bohužel to tak je, nejsem výjimka, jak vidno.
zacni se (nebo to alespon zkus) chovat empaticky k zenam a uvidis, co nastane ![]()
@akavi píše:
A víš co je na tom nejhorší? Že i kdyby ti tisíc žen řeklo, jak to mají tak další milion to může mít úplně jinak
Já asi ani nechci vědět, jak některé věci máte.
naprosty souhlas,
moderni nalepkovani proste v realnem zivote,
nejen na zeny ci muze, neni vubec funkcni
@Pesimistaa píše:
zacni se (nebo to alespon zkus) chovat empaticky k zenam a uvidis, co nastane
Budou ho milovat, ne? ![]()
@PetrMarty píše:
Ale vím, co od toho chci - respekt žen, aby se k takové záležitosti chovaly s citem a ne tak cynicky. Nechci tu tapetovat jejich výroky. Už jsem to udělal několikrát.No a chlapi, mindráci a další věci - bohužel to tak je, nejsem výjimka, jak vidno.
Respekt žen si nevynutíš ani brekem, ani kopáním kolem sebe. A už vůbec ne on-line převýchovou dospělých ku obrazu svému.
@akavi píše:
Ano. Některé ženy tohle imitovat umějí. A je to právě z toho důvodu, že jsou muži, kteří dokud si nedokážou, jací jsou kingové, že ženu „udělali“, tak do toho buší hlava nehlava. Přitom té ženě by stačil ten akt a to vyvrcholení pro ni není důležitéCenu má obojí. Nicméně nemá cenu dělat tragédii z velikosti čehokoliv, protože to tím stejně nezměníme.
Pak jak to umějí a věrně, pak ok. Děkuji za vysvětlení. Třeba nejsem tak dobrý, jak jsem si myslel..
What? Řekl bych, že to nějak moc prožíváte.