Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MelvinOsud píše:
Napumpovat…To bys nepochopil proč…
hmmm… Jak se esotericky pumpuje žena? Za x-let v esoterice jsem narazil na dost věcí ohledně předávání energie, ale tohle mi bohužel uniklo. Předem děkuji za popis, jak to funguje.
Příspěvek upraven 25.08.20 v 13:11
@Pesimistaa píše:
zacni se (nebo to alespon zkus) chovat empaticky k zenam a uvidis, co nastane
Začněte se vy, ženy, chovat empaticky a taky uvidíte změny. Kdybyste nebyly cynické, nepsal bych tu, nereagoval na to.
@botl píše:
Respekt žen si nevynutíš ani brekem, ani kopáním kolem sebe. A už vůbec ne on-line převýchovou dospělých ku obrazu svému.
Respekt chlapa si taky nevynutíš nějakým ponižováním a slovíčkařením a shazováním a už vůbec ne cynickým přístupem, milá ubrečená a kopající. Jak se ti to poslouchá? ![]()
@PetrMarty píše:
hmmm… Jak se esotericky pumpuje žena? Za x-let v esoterice jsem narazil na dost věcí ohledně předávání energie, ale tohle mi bohužel uniklo. Předem děkuji za popis, jak to funguje.Příspěvek upraven 25.08.20 v 13:11
Ty víš, že to byl sarkasmus. Tak toho nech.
@Bellatrix Lestrange píše:… jak dokazuje avatar!
@PetrMarty Tak si tu netahej triko, jak to jde vždy. Nejde. A něžná, úžasná a empatická samozřejmě jsem.
@MelvinOsud - obávám se, že jsem už tak zblblý a zvážnělý životem, že občas nepoznám sarkasmus, ironii. Kdoví, možná mám nějaký druh Aspergera. To se pak projevuje údajně podobně, že lidi nerozeznávají takové věci a v podstatě vše berou smrtelně vážně
![]()
@PetrMarty píše:
@MelvinOsud - obávám se, že jsem už tak zblblý a zvážnělý životem, že občas nepoznám sarkasmus, ironii. Kdoví, možná mám nějaký druh Aspergera. To se pak projevuje údajně podobně, že lidi nerozeznávají takové věci a v podstatě vše berou smrtelně vážně![]()
Moc mluvíš…
@PetrMarty píše:
@MelvinOsud - moc mluvím? Po smrti si moc asi nepokecám..
No a?
@MelvinOsud píše:
No a?
Tak diskuse je o kecání. Jinak by nemusela být diskuse.
@PetrMarty píše:
Tak diskuse je o kecání. Jinak by nemusela být diskuse.
Já ti jenom říkám, že v tom svým slohu nemáš koule..
@M_Vladim píše: … a teď tu o Karkulce!… pardon, mám dneska rejpavou
Dneska??? ![]()
@PetrMarty píše:
Pak jak to umějí a věrně, pak ok. Děkuji za vysvětlení. Třeba nejsem tak dobrý, jak jsem si myslel..
Třeba ne, třeba ano. To vědí jen ty dotyčné.
@MelvinOsud píše:
Já ti jenom říkám, že v tom svým slohu nemáš koule..
To je relativní pojem.