Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenže sebevědomí se odvíjí od zkušenosti. A ty jaksi nemám velké
To neni pravda
na sebevědomi musis pracovat. Jsi např. spokojeny se svym zevnějškem? Postava atd?
@Anonymní píše:
Kazde zbozi ma sveho kupce, mam kamarada s mikropenisem a o zeny nouzi nikdy nemel. Dlouha leta zije ve spokojenem manzelstvi. Nektere zeny mensi penisy vyhledavaji.Me osobne prumerne, ci podprumerne zbozi nelaka a naprosto nevzrusuje.
A jak víš, že má taky mikropenis?
@Anonymní píše:
Tak to je provokativní otázkaMít 10cm v klidu, tak přece nemám žádný problém
Ja to nemyslela provokativne..jen ze lidi maj nekdy nerealistickej nahled na veci, ktery je trapej…
@Anonymní píše:
To neni pravdana sebevědomi musis pracovat. Jsi např. spokojeny se svym zevnějškem? Postava atd?
Tak určitě by se dalo něco zlepšit, jsem vysoký, ne tlustý, ale 4-5kg shodit a jsem na ideální váze. Myslím, že působím sympatickým dojmem. Jenže když si představím, že se svleknu před ženou, tak sebevědomí je rázem pryč
@Anonymní píše:
To neni pravdana sebevědomi musis pracovat. Jsi např. spokojeny se svym zevnějškem? Postava atd?
Sebevedomi se odviji od zdravy sebelasky a zdravy drzosti ![]()
@Anonymní píše:
Ja to nemyslela provokativne..jen ze lidi maj nekdy nerealistickej nahled na veci, ktery je trapej…
V pohodě, nemyslel jsem to nijak zle
@Anonymní píše:
Ahoj milé dámy, chci se vás zeptat, zda byste dokázaly žít v trvalém partnerství (manželství) s mužem, který má velmi maly penis (10cm). Jsem ve středním věku a mám takto maly penis. Asi kvůli tomu jsem měl v životě málo žen. Čím jsem starší, tím víc o tom přemýšlím a myslím si, že žena, které by nevadilo být s mužem, který má takový hendikep a zároveň by měla ráda mazlení a sex (což já mám moc rád) snad ani neexistuje. Ještě před covidem jsem poznal ženu v mém věku, delší dobu jsme si psali, ale kdyz mělo dojít k setkání, tak jsem se vždycky vymluvil, odložil setkání, protože jsem se bál, že by došlo k nějakému sblížení. A ona by zjistila, jak na tom ve skutečnosti jsem, i když jsem jí po nějakém čase přiznal, že nejsem nějak extra vybaveny. Hrozne se za to stydím, nejsem snad ani schopen nějakého pro ženu uspokojiveho, klasického styku. Tak bych se chtěl zeptat zejména vás, starších a zkušenějších, jak to vidíte z ženského pohledu, zda mám vůbec šanci najít trvalý vztah, i když mám v intimní oblasti velký hendikep. Předem děkuji.
Zapracuj na sebevědomí. Určitě máš šanci si najít partnerku. Né každá ženská touží po velké velikosti..
@Morska vila píše:
Zapracuj na sebevědomí. Určitě máš šanci si najít partnerku. Né každá ženská touží po velké velikosti..
To mas asi pravdu, ne každá chce velký. Většina se spokojí s nějakou normální velikostí, ale bojím se, že s tím co mám já to mám u žen předem prohrané
@Anonymní píše:
A jak víš, že má taky mikropenis?
Však píše, že o ženy nikdy nouzi neměl, bodoval i u ní ![]()
@Kipa22 píše:
Každá jí nemá jak vrata od stodoly.
@karkarka píše:
Zrovna sem to chtěla napsat.teda spíš že všechny ženský ji nemají jak Macochu. Některé ženy mají menší a těsnější a těm budeš vyhovovat.
Tady lze vidět, že vše lze vyhodnotit jako chybu u ženy. I podprůměrnou velikost penisu.
Šanci určitě máš, jsou ženy, které menší penis preferují, ale bude těžší jí najít.
@Anonymní píše:
Ahoj milé dámy, chci se vás zeptat, zda byste dokázaly žít v trvalém partnerství (manželství) s mužem, který má velmi maly penis (10cm). Jsem ve středním věku a mám takto maly penis. Asi kvůli tomu jsem měl v životě málo žen. Čím jsem starší, tím víc o tom přemýšlím a myslím si, že žena, které by nevadilo být s mužem, který má takový hendikep a zároveň by měla ráda mazlení a sex (což já mám moc rád) snad ani neexistuje. Ještě před covidem jsem poznal ženu v mém věku, delší dobu jsme si psali, ale kdyz mělo dojít k setkání, tak jsem se vždycky vymluvil, odložil setkání, protože jsem se bál, že by došlo k nějakému sblížení. A ona by zjistila, jak na tom ve skutečnosti jsem, i když jsem jí po nějakém čase přiznal, že nejsem nějak extra vybaveny. Hrozne se za to stydím, nejsem snad ani schopen nějakého pro ženu uspokojiveho, klasického styku. Tak bych se chtěl zeptat zejména vás, starších a zkušenějších, jak to vidíte z ženského pohledu, zda mám vůbec šanci najít trvalý vztah, i když mám v intimní oblasti velký hendikep. Předem děkuji.
U me ne, potrebuji partnera poradne citit, a hci to v jednom, takze vibrator misto partnera, ze je jinak hodny atd.ne. Ale verim, ze hodne zen to ma jinak, takze klidne zkpusej, mne to pripada, ze to vzdavas predem takze vubec nevis ksk na tom ta dotycna je.
Kazde zbozi ma sveho kupce, mam kamarada s mikropenisem a o zeny nouzi nikdy nemel. Dlouha leta zije ve spokojenem manzelstvi. Nektere zeny mensi penisy vyhledavaji.
Me osobne prumerne, ci podprumerne zbozi nelaka a naprosto nevzrusuje.