Maly penis - velký hendikep?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.3.21 23:36

Kazde zbozi ma sveho kupce, mam kamarada s mikropenisem a o zeny nouzi nikdy nemel. Dlouha leta zije ve spokojenem manzelstvi. Nektere zeny mensi penisy vyhledavaji.

Me osobne prumerne, ci podprumerne zbozi nelaka a naprosto nevzrusuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.21 23:37
@Anonymní píše:
Jenže sebevědomí se odvíjí od zkušenosti. A ty jaksi nemám velké

To neni pravda ;) na sebevědomi musis pracovat. Jsi např. spokojeny se svym zevnějškem? Postava atd?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.21 23:54
@Anonymní píše:
Kazde zbozi ma sveho kupce, mam kamarada s mikropenisem a o zeny nouzi nikdy nemel. Dlouha leta zije ve spokojenem manzelstvi. Nektere zeny mensi penisy vyhledavaji.Me osobne prumerne, ci podprumerne zbozi nelaka a naprosto nevzrusuje.

A jak víš, že má taky mikropenis?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.21 23:57
@Anonymní píše:
Tak to je provokativní otázka :cert: Mít 10cm v klidu, tak přece nemám žádný problém

Ja to nemyslela provokativne..jen ze lidi maj nekdy nerealistickej nahled na veci, ktery je trapej…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.21 23:58
@Anonymní píše:
To neni pravda ;) na sebevědomi musis pracovat. Jsi např. spokojeny se svym zevnějškem? Postava atd?

Tak určitě by se dalo něco zlepšit, jsem vysoký, ne tlustý, ale 4-5kg shodit a jsem na ideální váze. Myslím, že působím sympatickým dojmem. Jenže když si představím, že se svleknu před ženou, tak sebevědomí je rázem pryč

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.21 23:58
@Anonymní píše:
To neni pravda ;) na sebevědomi musis pracovat. Jsi např. spokojeny se svym zevnějškem? Postava atd?

Sebevedomi se odviji od zdravy sebelasky a zdravy drzosti ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.21 00:00
@Anonymní píše:
Ja to nemyslela provokativne..jen ze lidi maj nekdy nerealistickej nahled na veci, ktery je trapej…

V pohodě, nemyslel jsem to nijak zle

• Citovat
  • Upravit
917
18.3.21 00:42
@Anonymní píše:
Ahoj milé dámy, chci se vás zeptat, zda byste dokázaly žít v trvalém partnerství (manželství) s mužem, který má velmi maly penis (10cm). Jsem ve středním věku a mám takto maly penis. Asi kvůli tomu jsem měl v životě málo žen. Čím jsem starší, tím víc o tom přemýšlím a myslím si, že žena, které by nevadilo být s mužem, který má takový hendikep a zároveň by měla ráda mazlení a sex (což já mám moc rád) snad ani neexistuje. Ještě před covidem jsem poznal ženu v mém věku, delší dobu jsme si psali, ale kdyz mělo dojít k setkání, tak jsem se vždycky vymluvil, odložil setkání, protože jsem se bál, že by došlo k nějakému sblížení. A ona by zjistila, jak na tom ve skutečnosti jsem, i když jsem jí po nějakém čase přiznal, že nejsem nějak extra vybaveny. Hrozne se za to stydím, nejsem snad ani schopen nějakého pro ženu uspokojiveho, klasického styku. Tak bych se chtěl zeptat zejména vás, starších a zkušenějších, jak to vidíte z ženského pohledu, zda mám vůbec šanci najít trvalý vztah, i když mám v intimní oblasti velký hendikep. Předem děkuji.

Zapracuj na sebevědomí. Určitě máš šanci si najít partnerku. Né každá ženská touží po velké velikosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5976
18.3.21 01:18

Každá jí nemá jak vrata od stodoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 04:30
@Morska vila píše:
Zapracuj na sebevědomí. Určitě máš šanci si najít partnerku. Né každá ženská touží po velké velikosti..

To mas asi pravdu, ne každá chce velký. Většina se spokojí s nějakou normální velikostí, ale bojím se, že s tím co mám já to mám u žen předem prohrané

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.21 06:03
@Anonymní píše:
A jak víš, že má taky mikropenis?

Však píše, že o ženy nikdy nouzi neměl, bodoval i u ní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15187
18.3.21 06:03
@Kipa22 píše:
Každá jí nemá jak vrata od stodoly.
:palec:
Zrovna sem to chtěla napsat.teda spíš že všechny ženský ji nemají jak Macochu. Některé ženy mají menší a těsnější a těm budeš vyhovovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.3.21 06:28
@karkarka píše: :palec:
Zrovna sem to chtěla napsat.teda spíš že všechny ženský ji nemají jak Macochu. Některé ženy mají menší a těsnější a těm budeš vyhovovat.

Tady lze vidět, že vše lze vyhodnotit jako chybu u ženy. I podprůměrnou velikost penisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.3.21 06:31

Šanci určitě máš, jsou ženy, které menší penis preferují, ale bude těžší jí najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
18.3.21 06:47
@Anonymní píše:
Ahoj milé dámy, chci se vás zeptat, zda byste dokázaly žít v trvalém partnerství (manželství) s mužem, který má velmi maly penis (10cm). Jsem ve středním věku a mám takto maly penis. Asi kvůli tomu jsem měl v životě málo žen. Čím jsem starší, tím víc o tom přemýšlím a myslím si, že žena, které by nevadilo být s mužem, který má takový hendikep a zároveň by měla ráda mazlení a sex (což já mám moc rád) snad ani neexistuje. Ještě před covidem jsem poznal ženu v mém věku, delší dobu jsme si psali, ale kdyz mělo dojít k setkání, tak jsem se vždycky vymluvil, odložil setkání, protože jsem se bál, že by došlo k nějakému sblížení. A ona by zjistila, jak na tom ve skutečnosti jsem, i když jsem jí po nějakém čase přiznal, že nejsem nějak extra vybaveny. Hrozne se za to stydím, nejsem snad ani schopen nějakého pro ženu uspokojiveho, klasického styku. Tak bych se chtěl zeptat zejména vás, starších a zkušenějších, jak to vidíte z ženského pohledu, zda mám vůbec šanci najít trvalý vztah, i když mám v intimní oblasti velký hendikep. Předem děkuji.

U me ne, potrebuji partnera poradne citit, a hci to v jednom, takze vibrator misto partnera, ze je jinak hodny atd.ne. Ale verim, ze hodne zen to ma jinak, takze klidne zkpusej, mne to pripada, ze to vzdavas predem takze vubec nevis ksk na tom ta dotycna je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí