Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně si myslim, že zakladatel má zbytečný komplex, je fakt, že jsem sám měl problém, že mám kašpárka, sice jsem na tom o dost líp než zakladatel, ale prostě jsem ten poctit měl, pustilo mě to asi před osmi lety když jsem se ohlíd zatím, kolik jsem měl žen, pak mi to přišlo absurdní když všechny byly spokojené včetně mojí manželky. Pokud s tím chlap umí tak neni potřeba řešit délku. Na tenhle „hendikep“ by měli dávat invalidní důchod
když vidim jak se to ve velkým řeší.
@CozierDrip82 píše:
Osobně si myslim, že zakladatel má zbytečný komplex, je fakt, že jsem sám měl problém, že mám kašpárka, sice jsem na tom o dost líp než zakladatel, ale prostě jsem ten poctit měl, pustilo mě to asi před osmi lety když jsem se ohlíd zatím, kolik jsem měl žen, pak mi to přišlo absurdní když všechny byly spokojené včetně mojí manželky. Pokud s tím chlap umí tak neni potřeba řešit délku. Na tenhle „hendikep“ by měli dávat invalidní důchodkdyž vidim jak se to ve velkým řeší.
Já myslím, že většina lidí to vůbec neřeší a že ženy ani neví kolik cm ten jejich má, pokud to nejsou nějaké extrémy směrem nahoru a dolů.
@Josefuna píše:
Já myslím, že většina lidí to vůbec neřeší a že ženy ani neví kolik cm ten jejich má, pokud to nejsou nějaké extrémy směrem nahoru a dolů.
Taky si myslím, když má chlap sebevědomí a umí to s ním, tak je jedno jak ho má velkýho, pokud nemá 3cm ho.ado
beztak jsou daleko horší věci než malej bimbas, je to zbytečnej stres a sexuální abstinence bát se že ho má malýho. Lepší malej než měkej.
@Josefuna píše:
No po 20 letech s jedním to těžko asi teď poznám, že.
Tak to pak těžko
na to musíš srovnání a pak metr nepotřebuješ
@CozierDrip82 píše:
Taky si myslím, když má chlap sebevědomí a umí to s ním, tak je jedno jak ho má velkýho, pokud nemá 3cm ho.adobeztak jsou daleko horší věci než malej bimbas, je to zbytečnej stres a sexuální abstinence bát se že ho má malýho. Lepší malej než měkej.
To si nemyslím
Taky netuším rozměry manžela
ale dle předchozích partnerů prostě průměr, tak akorát, aby mě to ještě nebolelo. Za mě 10 cm by mohlo být ok, při správném nasměrování by mělo dojít i k vaginalnimu orgasmu. Pokud tedy je k tomu dostatečná výdrž, snaha a tvrdost. Není to tak, že by ani nepenetroval.
Na druhou stranu že zakladatele stříká nedostatečné sebevědomí na všechny strany a tam bude asi ten zakopany pes…
@karkarka píše:
Vše ne, ale když ji má ženská vytahanou, tak co. Známej říkal že ženský po porodech jsou prostě poznat, prvních pár tahu dobrý a pak je to jak házet sisku salámu do chodby. Takže ano někteří muži mají malý penis a některé ženy velkou…
Promiň, ale s deseti centimetrovým penisem bych asi nemluvila o tom, že ji má žena, které to nevyhovuje, vytahanou.
No zakladateli, uspech bych stavila na tom zenu zaujmout aby se zamilovala a pak az mit sex…
@Anonymní píše:
Tak to je provokativní otázkaMít 10cm v klidu, tak přece nemám žádný problém
To právě nemusí:
Možná vás překvapí zjištění, že existují dva typy penisů. První z nich, který má až 79 % mužů, se při erekci zvětší a prodlouží. Zatímco druhý, který má 21 % pánů, je větší stále – i v klidovém stavu a při erekci se již výrazněji neprodlouží. ![]()
@quanavera píše:
No zakladateli, uspech bych stavila na tom zenu zaujmout aby se zamilovala a pak az mit sex…
Jop a tím si myslí zakladatel, že bude klamat spotřebitele
což je blbost když ho bude mít ráda tak to ani nepozná nebo se s tim spolu popasují.
@jege píše:
To právě nemusí:Možná vás překvapí zjištění, že existují dva typy penisů. První z nich, který má až 79 % mužů, se při erekci zvětší a prodlouží. Zatímco druhý, který má 21 % pánů, je větší stále – i v klidovém stavu a při erekci se již výrazněji neprodlouží.
No vždyť o tom mluví, že kdyby ho měl 10 cm v klidu, tak to neřeší, protože se mu při erekci zvětší. Ale on má 10 cm v pozoru.
No u mě je problém malý i velký. Měla jsem vztah, kdy měl dotyčný snad 30 čísel a bolelo to jak čert, teď mám doma o 10 cm míň a spokojenost.😁 Jinak ale věřím, že každé zboží má svého kupce, určitě máš velkou šanci. Zapracuj na sebevědomí, když budeš pořád přemýšlet nad tím, kolik čísel máš v gatich, tak se z toho nevyhrabes. Tohle bohužel není jako pár kil navíc, které se dají shodit.
Držím palce ![]()
@quanavera píše:
Zamilovat se bez sexu?
A co potom, není to zbytečné zklamání a klamani?