Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
peggy.sl píše:
Já to říkala, že spolu zůstanou…![]()
Taky to tak vidím, ale zase nechci aby se zakladatelka nechala někam zatlačit. Je to koneckonců její život, že… ![]()
Sbalila bych ho hned, kdyby se k tomu neměl a to i s jeho bonbonierou a přáníčkem ![]()
Až budeš mít napsané ty + a -, tak si tam ještě připiš všechny ty hnusy, co ti řekl teď při poslední hádce! Abys to měla snažší, tak jsem si dala tu práci a sesumírovala jsem ti to: ![]()
Takže, vem bombonioru a ručně dělaný „voucher“, hoď mu to na hlavu a zeptej se ho, proč jako dává dárky někomu kdo je pro něj jen koule na noze a za koho se stydí! Ať nehraje divadlo, jak mu na tobě záleží a chce oslavovat tvoje narozeniny, že mu na tohle už neskočíš! Že jdeš na večeři s bankéřem, který pro tebe zařídil hezký večer a on ať se do ničeho nenutí a raději balí!
(Uf, to jsem se rozváááchnila..
)
Wiolla píše:
Až budeš mít napsané ty + a -, tak si tam ještě připiš všechny ty hnusy, co ti řekl teď při poslední hádce! Abys to měla snažší, tak jsem si dala tu práci a sesumírovala jsem ti to:![]()
- že bych mu prej taky někdy mohla finančně pomoct,aby se někam podíval
- at nerozehrávám hru,na kterou nemám a at ho nechá bejt
- že nikam nepojede,ale celej život mi to bude vyčítat
- že se za mě někdy stydí,
- že jsem jeho koule u nohy
- „Ještě mi řekni,že tě stahuju o prachy“a on že to taky
- at ho prej nechám spát a neprovokuju ho
- to jsem blbej, když žiju s tebou
- že já nejsem rozhodně žádná světice a jsou mnohem hodnější holky
- že je chudák,nemá peníze a je sám a prej mi tohle nikdy nezapomene
- at držim hubu
- že mám ksicht, pak dokonce držku
- že se ke mě ještě chová hezky,že bych měla vidět,jak se choval k bejvalce
- že za ním stejně přilezu a budu škemrat…
Takže, vem bombonioru a ručně dělaný „voucher“, hoď mu to na hlavu a zeptej se ho, proč jako dává dárky někomu kdo je pro něj jen koule na noze a za koho se stydí! Ať nehraje divadlo, jak mu na tobě záleží a chce oslavovat tvoje narozeniny, že mu na tohle už neskočíš! Že jdeš na večeři s bankéřem, který pro tebe zařídil hezký večer a on ať se do ničeho nenutí a raději balí!
(Uf, to jsem se rozváááchnila..![]()
)
pěkně napsáno, aspon to má mahdalka pěkně pohromadě ![]()
Teda dámy, sleduju tuhle diskusi od začátku a řeknu vám, že někdy nechápu. ![]()
Mahdalko, tenhle partner asi nebude ten pravej ořechovej a děláš dobře, pokud ses rozhodla s ním dál nebýt. Někdy je opravdu lepší být chvíli sám a po čase najít někoho lepšího než se nechat takhle trápit. Vím o čem mluvím ![]()
Ale zaráží mě ty vaše rady vyházet věci za dveře a vyměnit zámek. Jako taky dokážu být někdy hodně naštvaná a rázná, ale tak sakra jsme lidi ne? A jestliže s partnerem tři roky žila, milovala ho, plánovala budoucnost a rodinu, tak se snad můžou rozejít důstojně a v klidu. Já ex taky dala týden na sehnání bydlení a přestože to nechal až na 7. den večer a do poslední chvíle ukecával seč mohl a nechtělo se mu, tak mu bohužel nic jiného než odchod nezbylo. Pokud je Mahdalka opravdu rozhodnutá a má to v sobě vyřešený, tak se ukecat nedá, pokud tu jen planně hlásá, že konec, ale přesto tajně doufá a čeká na nějaké velegesto, že se mu třeba ještě na poslední chvíli rozsvítí, tak s tím stejně nic neuděláte…Když začne dělat naschvály ona (změna zámku atd.) může se vesele těšit na odvetu a to opravdu netuším, jak si tím pomůže.
A nepřijde mi, že by udělal něco tak příšernýho, aby musela okamžitě házet věci k popelnici, měnit zámek a zvát si kamarády na pomoc…můj názor.
Wiollo, krásně sepsané. tleskám!
Mahdalko, nebuď hloupá a naivní. Za týden se ti to rozleží a on bude hodný, milý a pozorný. Nebo se ti naopak bude vyhýbat a chodit domů pozdě, aby jsi nemohla nic řešit. Pak se to přežene a budete tam, kde to bylo. Normálně bych mu ty věci spakovala do pár krabice a nechala za dveřmi. On si nic hledat nebude, nemá na to ani prachy, ale to není přece tvoje starost, ne?! Proč by opouštěl fullservis, který má u tebe. Jen ho hezky vyžeň. Pozvi si bankéře, zítra mu spakujte věci a čau. Jo a nezapomeň vyměnit zámek u bytu. Bych se s ním moc nesrala, po tom všem.
Jo a ten idiotský dárek bych mu přibalila taky, copak je mu pět, aby ti kreslil přání k svátku? No ty vole, to mi dát ten můj, tak mu to omlátím o hlavu a vysměju se mu.
Wiolla píše:
Až budeš mít napsané ty + a -, tak si tam ještě připiš všechny ty hnusy, co ti řekl teď při poslední hádce! Abys to měla snažší, tak jsem si dala tu práci a sesumírovala jsem ti to:![]()
- že bych mu prej taky někdy mohla finančně pomoct,aby se někam podíval
- at nerozehrávám hru,na kterou nemám a at ho nechá bejt
- že nikam nepojede,ale celej život mi to bude vyčítat
- že se za mě někdy stydí,
- že jsem jeho koule u nohy
- „Ještě mi řekni,že tě stahuju o prachy“a on že to taky
- at ho prej nechám spát a neprovokuju ho
- to jsem blbej, když žiju s tebou
- že já nejsem rozhodně žádná světice a jsou mnohem hodnější holky
- že je chudák,nemá peníze a je sám a prej mi tohle nikdy nezapomene
- at držim hubu
- že mám ksicht, pak dokonce držku
- že se ke mě ještě chová hezky,že bych měla vidět,jak se choval k bejvalce
- že za ním stejně přilezu a budu škemrat…
(Uf, to jsem se rozváááchnila..![]()
)
Začínám se bát..Bonboniéra a přáničko
to by pro mahdalku mohl být důkaz čehokoli.. ![]()
Ahoj Mahdalko, tuhle diskuzi sleduji také od začátku a úúúplně v ní vidím svého ex. Taky se takhle choval - sobecky, panovačně, ponižoval mě.. Žila jsem s ním 5!
let.. Když mě urážel a já řekla, že je konec, začal pomalu brečet, že z něj bude bezdomovec, že bude spát pod mostem a to z něj udělám já.. Takhle já jsem byla naivní
Po 5ti letech mě sbalil jeden „známý“ z práce a teď je to můj snoubenec
, já poslala ex k vodě a teď jsem nejšťastnější člověk
Z ex jsem byla kolikrát psychicky na dně a jsem fakt ráda, že jsem se ho zbavila
Ještě teď mám od něj pošramocené sebevědomí, ale díky mému skvělému chlapovi se to myslím docela lepší
Přeji ti, aby ses rozhodla správně a potkalo tě už jen štěstí ![]()
Evulko,
a vy jste se na tom domluvili a on to nějak přijal a doufal, že se to změní? Nebo jsi mu prostě řekla, že končíte a on odmítl?
Mě přijde, že Mahdalky přítel si myslí, že jen planě vyhrožuje a skutek utek a rozhodně se nebude mít k odchodu. Ale třeba se mýlím. Jenže, co si tak vzpomínám jak plánova její budoucnost o ní bez ní a jen jí vše oznamoval jako hotovou věc, tak nevím nevím. A po všech těch urážkách, bych ho já osobně pakovala co nejdříve, kdoví, co se ještě může dozvědět za perly. ![]()
A holky, když tak čtu, kolik z nás se zbavovalo takových podivných individuí, tak je škoda, že se nedá udělat nějaký jmenný seznam, aby si na ně dali jiné pozor i ostatní ženské. Na druhou stranu, někomu jeden nemusí vyhovovat a druhýmu sedne, takže by to stejně bylo k ničemu.
Lizbeth píše:
Začínám se bát..Bonboniéra a přáničko![]()
to by pro mahdalku mohl být důkaz čehokoli..
Nápodobně.. Mahdalko nenech se zmást..vytiskni si co ti tu napsala Wiola a když Ti ho začne být jen trochu líto hned si to přečti.. nejlíp to nos pořád v kapse a ujišťuj se, že děláš správnou věc ![]()
Maky.p píše: …Když mě urážel a já řekla, že je konec, začal pomalu brečet, že z něj bude bezdomovec, že bude spát pod mostem a to z něj udělám já.. …
A to se na to nedá říct, že toho bezdomovce ze sebe udělal sám? Že není schopnej si vydělat aby se uživil? A že když už toho není schopnej, tak místo toho aby byl rád, že s tebou to zvládá, sekal latinu, držel hubu a krok a nosil tě na rukou, tak je místo toho sprostej? Takže ať si sbalí svých pět švestek a vypadne!?
![]()
Wiolla píše:Maky.p píše: …Když mě urážel a já řekla, že je konec, začal pomalu brečet, že z něj bude bezdomovec, že bude spát pod mostem a to z něj udělám já.. …A to se na to nedá říct, že toho bezdomovce ze sebe udělal sám? Že není schopnej si vydělat aby se uživil? A že když už toho není schopnej, tak místo toho aby byl rád, že s tebou to zvládá, sekal latinu, držel hubu a krok a nosil tě na rukou, tak je místo toho sprostej? Takže ať si sbalí svých pět švestek a vypadne!?![]()
On vydělával a to docela slušně, jenže všechny prachy cpal do auta a když jsme šli spolu sem tam na večeři, tak si pak řekl o polovinu peněz doma
Vždy, když jsem to chtěla skončit, dělal ze sebe toho největšího chudáčka, i před našima, takže jsem to vždycky nějak přešla, i to, že mi zahnul a psal si s kdejakýma ženskýma po netu
njn, jak já byla blbá..
Pegy.s - ty mě bavíš. Nech si to, třeba to dokáže. ![]()
To je napínavý. Některý chlapi by zasloužili. … I když ženský asi taky. Já jsem tak šťastná za toho mýho. ![]()
Mahdalko - Wiollin seznam s vytiskni a měj ho v ruce, až ti bude miláček vyprávět, že ví, že je někdy nesnesitelnej a že na dovču někam někdy pojedete. ![]()