Mám ho nechat jet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
8.9.11 15:55
peggy.sl píše:
Já to říkala, že spolu zůstanou… :mrgreen: :mrgreen:

Taky to tak vidím, ale zase nechci aby se zakladatelka nechala někam zatlačit. Je to koneckonců její život, že… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.9.11 16:11

Sbalila bych ho hned, kdyby se k tomu neměl a to i s jeho bonbonierou a přáníčkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.9.11 16:12

Až budeš mít napsané ty + a -, tak si tam ještě připiš všechny ty hnusy, co ti řekl teď při poslední hádce! Abys to měla snažší, tak jsem si dala tu práci a sesumírovala jsem ti to: :mrgreen:

• že bych mu prej taky někdy mohla finančně pomoct,aby se někam podíval
  • at nerozehrávám hru,na kterou nemám a at ho nechá bejt
  • že nikam nepojede,ale celej život mi to bude vyčítat
  • že se za mě někdy stydí,
  • že jsem jeho koule u nohy
  • „Ještě mi řekni,že tě stahuju o prachy“a on že to taky
  • at ho prej nechám spát a neprovokuju ho
  • to jsem blbej, když žiju s tebou
  • že já nejsem rozhodně žádná světice a jsou mnohem hodnější holky
  • že je chudák,nemá peníze a je sám a prej mi tohle nikdy nezapomene
  • at držim hubu
  • že mám ksicht, pak dokonce držku
  • že se ke mě ještě chová hezky,že bych měla vidět,jak se choval k bejvalce
  • že za ním stejně přilezu a budu škemrat…

Takže, vem bombonioru a ručně dělaný „voucher“, hoď mu to na hlavu a zeptej se ho, proč jako dává dárky někomu kdo je pro něj jen koule na noze a za koho se stydí! Ať nehraje divadlo, jak mu na tobě záleží a chce oslavovat tvoje narozeniny, že mu na tohle už neskočíš! Že jdeš na večeři s bankéřem, který pro tebe zařídil hezký večer a on ať se do ničeho nenutí a raději balí!

(Uf, to jsem se rozváááchnila.. :cert: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.9.11 16:16
Wiolla píše:
Až budeš mít napsané ty + a -, tak si tam ještě připiš všechny ty hnusy, co ti řekl teď při poslední hádce! Abys to měla snažší, tak jsem si dala tu práci a sesumírovala jsem ti to: :mrgreen:
  • at držim hubu

Takže, vem bombonioru a ručně dělaný „voucher“, hoď mu to na hlavu a zeptej se ho, proč jako dává dárky někomu kdo je pro něj jen koule na noze a za koho se stydí! Ať nehraje divadlo, jak mu na tobě záleží a chce oslavovat tvoje narozeniny, že mu na tohle už neskočíš! Že jdeš na večeři s bankéřem, který pro tebe zařídil hezký večer a on ať se do ničeho nenutí a raději balí!

:potlesk: :potlesk: pěkně napsáno, aspon to má mahdalka pěkně pohromadě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
8.9.11 16:25

Teda dámy, sleduju tuhle diskusi od začátku a řeknu vám, že někdy nechápu. :roll:

Mahdalko, tenhle partner asi nebude ten pravej ořechovej a děláš dobře, pokud ses rozhodla s ním dál nebýt. Někdy je opravdu lepší být chvíli sám a po čase najít někoho lepšího než se nechat takhle trápit. Vím o čem mluvím :wink:

Ale zaráží mě ty vaše rady vyházet věci za dveře a vyměnit zámek. Jako taky dokážu být někdy hodně naštvaná a rázná, ale tak sakra jsme lidi ne? A jestliže s partnerem tři roky žila, milovala ho, plánovala budoucnost a rodinu, tak se snad můžou rozejít důstojně a v klidu. Já ex taky dala týden na sehnání bydlení a přestože to nechal až na 7. den večer a do poslední chvíle ukecával seč mohl a nechtělo se mu, tak mu bohužel nic jiného než odchod nezbylo. Pokud je Mahdalka opravdu rozhodnutá a má to v sobě vyřešený, tak se ukecat nedá, pokud tu jen planně hlásá, že konec, ale přesto tajně doufá a čeká na nějaké velegesto, že se mu třeba ještě na poslední chvíli rozsvítí, tak s tím stejně nic neuděláte…Když začne dělat naschvály ona (změna zámku atd.) může se vesele těšit na odvetu a to opravdu netuším, jak si tím pomůže. :nevim: A nepřijde mi, že by udělal něco tak příšernýho, aby musela okamžitě házet věci k popelnici, měnit zámek a zvát si kamarády na pomoc…můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.9.11 16:30

Wiollo, krásně sepsané. tleskám!
Mahdalko, nebuď hloupá a naivní. Za týden se ti to rozleží a on bude hodný, milý a pozorný. Nebo se ti naopak bude vyhýbat a chodit domů pozdě, aby jsi nemohla nic řešit. Pak se to přežene a budete tam, kde to bylo. Normálně bych mu ty věci spakovala do pár krabice a nechala za dveřmi. On si nic hledat nebude, nemá na to ani prachy, ale to není přece tvoje starost, ne?! Proč by opouštěl fullservis, který má u tebe. Jen ho hezky vyžeň. Pozvi si bankéře, zítra mu spakujte věci a čau. Jo a nezapomeň vyměnit zámek u bytu. Bych se s ním moc nesrala, po tom všem.
Jo a ten idiotský dárek bych mu přibalila taky, copak je mu pět, aby ti kreslil přání k svátku? No ty vole, to mi dát ten můj, tak mu to omlátím o hlavu a vysměju se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
8.9.11 16:36
:palec: :palec: :palec: SUPER
Wiolla píše:
  • at držim hubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.9.11 17:01

Začínám se bát..Bonboniéra a přáničko :think: :think: to by pro mahdalku mohl být důkaz čehokoli.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.9.11 17:37

Ahoj Mahdalko, tuhle diskuzi sleduji také od začátku a úúúplně v ní vidím svého ex. Taky se takhle choval - sobecky, panovačně, ponižoval mě.. Žila jsem s ním 5! :zed: let.. Když mě urážel a já řekla, že je konec, začal pomalu brečet, že z něj bude bezdomovec, že bude spát pod mostem a to z něj udělám já.. Takhle já jsem byla naivní :pocitac: Po 5ti letech mě sbalil jeden „známý“ z práce a teď je to můj snoubenec :huban: , já poslala ex k vodě a teď jsem nejšťastnější člověk :srdce: Z ex jsem byla kolikrát psychicky na dně a jsem fakt ráda, že jsem se ho zbavila :pankac: Ještě teď mám od něj pošramocené sebevědomí, ale díky mému skvělému chlapovi se to myslím docela lepší :palec: Přeji ti, aby ses rozhodla správně a potkalo tě už jen štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.9.11 17:38

Evulko,
a vy jste se na tom domluvili a on to nějak přijal a doufal, že se to změní? Nebo jsi mu prostě řekla, že končíte a on odmítl?
Mě přijde, že Mahdalky přítel si myslí, že jen planě vyhrožuje a skutek utek a rozhodně se nebude mít k odchodu. Ale třeba se mýlím. Jenže, co si tak vzpomínám jak plánova její budoucnost o ní bez ní a jen jí vše oznamoval jako hotovou věc, tak nevím nevím. A po všech těch urážkách, bych ho já osobně pakovala co nejdříve, kdoví, co se ještě může dozvědět za perly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.9.11 17:41

A holky, když tak čtu, kolik z nás se zbavovalo takových podivných individuí, tak je škoda, že se nedá udělat nějaký jmenný seznam, aby si na ně dali jiné pozor i ostatní ženské. Na druhou stranu, někomu jeden nemusí vyhovovat a druhýmu sedne, takže by to stejně bylo k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.9.11 17:43
Lizbeth píše:
Začínám se bát..Bonboniéra a přáničko :think: :think: to by pro mahdalku mohl být důkaz čehokoli.. 8-o

Nápodobně.. Mahdalko nenech se zmást..vytiskni si co ti tu napsala Wiola a když Ti ho začne být jen trochu líto hned si to přečti.. nejlíp to nos pořád v kapse a ujišťuj se, že děláš správnou věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.9.11 18:28
Maky.p píše: …Když mě urážel a já řekla, že je konec, začal pomalu brečet, že z něj bude bezdomovec, že bude spát pod mostem a to z něj udělám já.. …

A to se na to nedá říct, že toho bezdomovce ze sebe udělal sám? Že není schopnej si vydělat aby se uživil? A že když už toho není schopnej, tak místo toho aby byl rád, že s tebou to zvládá, sekal latinu, držel hubu a krok a nosil tě na rukou, tak je místo toho sprostej? Takže ať si sbalí svých pět švestek a vypadne!? :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.9.11 18:35
Wiolla píše:
Maky.p píše: …Když mě urážel a já řekla, že je konec, začal pomalu brečet, že z něj bude bezdomovec, že bude spát pod mostem a to z něj udělám já.. …
A to se na to nedá říct, že toho bezdomovce ze sebe udělal sám? Že není schopnej si vydělat aby se uživil? A že když už toho není schopnej, tak místo toho aby byl rád, že s tebou to zvládá, sekal latinu, držel hubu a krok a nosil tě na rukou, tak je místo toho sprostej? Takže ať si sbalí svých pět švestek a vypadne!? :think: 8-)

On vydělával a to docela slušně, jenže všechny prachy cpal do auta a když jsme šli spolu sem tam na večeři, tak si pak řekl o polovinu peněz doma :mrgreen: Vždy, když jsem to chtěla skončit, dělal ze sebe toho největšího chudáčka, i před našima, takže jsem to vždycky nějak přešla, i to, že mi zahnul a psal si s kdejakýma ženskýma po netu :evil: njn, jak já byla blbá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.9.11 19:25

Pegy.s - ty mě bavíš. Nech si to, třeba to dokáže. :pankac:
To je napínavý. Některý chlapi by zasloužili. … I když ženský asi taky. Já jsem tak šťastná za toho mýho. :srdce:

Mahdalko - Wiollin seznam s vytiskni a měj ho v ruce, až ti bude miláček vyprávět, že ví, že je někdy nesnesitelnej a že na dovču někam někdy pojedete. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí