Mám hrozný strach a nemůžu se s tím smířit - očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
11.8.15 20:29
@Terdul píše:
Je, ztrapnila se, naznačilo ti to víc lidí, takže odchod je to nejlepší, co můžeš udělat. Kdybych měla použít tvá slova: „Je horko, vosy lítaj,…“

Ztrapněná budu, až si budu trapně připadat. Nevím, proč mi tu pořád něco podsouváte, ale tak už chápu, proč máte zapotřebí se zastávat manipulárky. Prostě svůj k svýmu. Jsem ráda, že jsem na druhé straně hřiště. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.8.15 20:38
@Ya-ya píše:
legracni a ty hloupa :roll:

Ty jsi mi to nandala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.8.15 20:42
@Terdul píše:
Nastesti, nerada bych byla bonzacek jen proto, ze nejsem schopna akceptovat pocity jinych.

O jakých svých pocitech tam psala? Schováváš se za své lži a přitom mě káráš! 8o To je tedy úroveň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.8.15 14:10

Teď jsem na to tady narazila a nestačím koukat 8o 8o jsem netušila, co způsobí jeden blbý anonym :roll: :roll: :roll: pak mi to už bylo hloupý a psala jsem normálně, takže to odtajnění spíš vítám.
jak píše @Terdul rovnou nad tímto mým příspěvkem - důvod jsem už popsala.
taky jsem se chtěla vyhnout nějakému osobnímu napadání místo diskuze k tématu. to jsem to pohnojila, protože tu vzniklo X stran off topic diskuze kvůli tomu :zed: :zed: :zed:
omlouvám se zakladatelce

totální off topic ale je, že mě to pěkně překvapilo. o odtajnění anonymu jsem se nijak nedozvěděla, až když jsem se sem podívala dneska víceméně náhodou. jsem myslela, že admini pošlou aspoň nějakou automatickou zprávu… jestli jsem někdy uvažovala o dotazech na nějaké intimní témata pod anonymem, tak na to rovnou zapomenu.
Jsem ráda že jsem tohle fungování zjistila zrovna u takového tématu, kde to vůbec nevadí. ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
15.8.15 15:17

@tiffany osobně si myslím, že ti to udělalo moc dobře, žes mohla někoho nabonzovat a hlavně jsi pro to neměla důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.8.15 16:00
@mojmira píše:
@tiffany osobně si myslím, že ti to udělalo moc dobře, žes mohla někoho nabonzovat a hlavně jsi pro to neměla důvod.

Jo tomuhle, co tu předvádíš, se říká projekce. Zkusi si to pohledat, nebo ti to napíšu trochu zjednodušeně - podle sebe soudím tebe. Každý, kdo si zpětně přečte tvoje příspěvky zjistí, že jsi zakladatelce k tématu nic nenapsala a přišla jsi sem pouze proto, abys mě tu vychovávala a moralizovala. Tím jsi ale napsala něco pouze o sobě, o mě nic. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
15.8.15 16:23

@tiffany ty jsi mě uplně ukradená, na teba jsem si názor udělala již dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.8.15 17:38
@mojmira píše:
@tiffany ty jsi mě uplně ukradená, na teba jsem si názor udělala již dříve

To já vím, že to je o tobě a ne o mě, však jsem ti to psala v přechozím příspěvku. Jenom jsi to potvrdila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.8.15 22:28
@Terdul píše:
Jsem úplně přehlédla. V dotazu na anonymitu napsala, že nechce, aby jí v jiných diskuzích byl předhazován názor z této. Někomu je to nepříjemné, takže pro mě to pocit je. Každá jsme jiná. Nevidím tu nic lživého.

Pro mě je to přizdis. ráčství a né pocit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.15 18:03

Strach z očkování

V průběhu týdne čeká syna poslední dávka Hexy a mám z toho už teď vítr. Pak ho čeká ještě teda Prevenar, ale ten dáváme odloženě. Zatím po každé dávce byl nějaký problém, i když doktorka nic neuznala jako NÚ, ale vždycky našla důvod, proč to bylo něco jiného a to od hysterické matky po zuby. Po třetí dávce přestal dělat spoustu věcí a dost se mu zpomalil vývoj, teprve teď se začíná dávat dohromady.
Dřív jsem byla proočkovací, ale stejně se bojím. On je i dost nemocný, takže u něj jsem trochu přecitlivělá.
Kvůli nemocem to má všechno posunuté, takže už moc odkládat nemůžu.
Nemáte nějakou radu, jak mu pomoci, aby těch nú bylo co nejméně? Třeba nějaká homeopatika?
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
33005
1.11.15 18:07

U kojených dětí zvýšit přísun magnézia u matky. Nevím, zda existuje nějaké magnézium pro prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
1.11.15 18:14

Odložit můžeš. Poslední dávka se musí dat nejpozději ve 4 letech. Zrovna dneska mi to psal Petraš, sice v souvislosti s pediacelem, ale myslím, ze u hexy to je stejně. V diskuzi Maminky, co už neočkujete, ozvěte se jsem naši mailovou komunikaci uvedla v dnešním příspěvku, tak si to najdi, mohlo by té to zajímat. Jinak homeo se dava thuya.
Nicméně ja bych prostě hexou neočkovala.

• Citovat
  • Upravit
788
1.11.15 18:19
@Anonymní píše:
V průběhu týdne čeká syna poslední dávka Hexy a mám z toho už teď vítr. Pak ho čeká ještě teda Prevenar, ale ten dáváme odloženě. Zatím po každé dávce byl nějaký problém, i když doktorka nic neuznala jako NÚ, ale vždycky našla důvod, proč to bylo něco jiného a to od hysterické matky po zuby. Po třetí dávce přestal dělat spoustu věcí a dost se mu zpomalil vývoj, teprve teď se začíná dávat dohromady.
Dřív jsem byla proočkovací, ale stejně se bojím. On je i dost nemocný, takže u něj jsem trochu přecitlivělá.
Nemáte nějakou radu, jak mu pomoci, aby těch nú bylo co nejméně? Třeba nějaká homeopatika?
Moc děkuji.

Ahoj, nevím, jestli to pomáhá, ale nedávno jsem narazila na toto.

http://www.prozdravi.cz/…-100-ml.html?…

Ať to dopadne co nejlépe :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.11.15 18:20
@Anonymní píše:
Moc děkuji.

dítě je napojené na maminku, na její prožívání a energii, jestliže je maminka nervozní a neklidná a už předem „ví“, že budou komplikace tak prostě budou, když se pokusíš myslet pozitivně, komplikace nebudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.11.15 18:21
@brko píše:
Odložit můžeš. Poslední dávka se musí dat nejpozději ve 4 letech. Zrovna dneska mi to psal Petraš, sice v souvislosti s pediacelem, ale myslím, ze u hexy to je stejně. V diskuzi Maminky, co už neočkujete, ozvěte se jsem naši mailovou komunikaci uvedla v dnešním příspěvku, tak si to najdi, mohlo by té to zajímat. Jinak homeo se dava thuya.
Nicméně ja bych prostě hexou neočkovala.

Hexa je do 3 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek