Mám mu věřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
4.1.13 20:31

Z mé vlastní zkušenosti - vždy, když jsem našla něco jako ty - zkrátka něco, co mě děsně trápilo a protějšek tvrdil, že to tak není, že se mýlím. Pak vždy vyšlo najevo, že jsem měla pravdu já a on lhal 8o 8o.

• Citovat
  • Upravit
1957
4.1.13 21:24

Manžel měl milenku na sex. Ukončil to sám, ale po nějaké době to u ní doma prasklo, tak mi to řekl. Řekl, že chce raději mně bez sexu, než ji se sexem. Tak má mně se sexem :-). Chtěla jsem po něm jednu věc, aby ji neutěšoval a nijak jí nepomáhal. Že co bylo bylo, ale teď když to vím, tak bych nezvládla, kdyby jí měl dělat rytíře. Řekl, že to není problém, protože by ji nejraději už nikdy neviděl. Kdybych se dozvěděla, že to porušil, bylo by to špatné a znamenalo by to mezi námi rozkol.

Ta vaše opuštěná milenka bude jistě hledat nějakou příležitost, jak ho k sobě znova nalákat. Jestli se ten trouba nechá takto manipulovat, je to urážka vaší důvěry a osobnosti. Jakmile je někdo spolu uvidí, hned budou řeči a VÁM to uškodí. I kdyby jí jen pomáhal ohledně pohřbu. Jestli je takovej cíťa, že musí pomáhat odkopnuté milence a nedochází mu, že vám to ubližuje, tak je mně ho líto. To už by se nedalo omluvit nějakým poblázněním, to je s prominutím debilita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 18:26

Ahoj, tak jsme si dnes s manželem sedli a trochu si o tom pohovořili. Nakonec z něj vylezlo, že se opravdu neměla na koho jiného obrátit, poněvadž nešlo čistě o vyřízení pohřbu ale ještě taky poradu po právní stránce ohledně dluhů, které jí nadělal bývalý manžel v souvislosti s dědictvím po otci. A jediný známý s právnickým vzděláním, kterého má je právě můj muž. Tak bych tomu i věřila (buď je to pravda nebo dost dobře vymyšlená lež).
Taky jsem se ho ptala, jestli by byl ochoten smazat na ni všechny kontakty. Myslím, že jsem ho tím poněkud zaskočila. Nadšeně se teda fakt netvářil, ale řekl, že jestli chci, tak to udělá. Pak ale dodal, že to moc nechápe, protože kdyby ji chtěl vidět, tak tohle mu v tom nijak nezabrání. Tak nevím co si o tom mám myslet.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
G12
6.1.13 18:27
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsme si dnes s manželem sedli a trochu si o tom pohovořili. Nakonec z něj vylezlo, že se opravdu neměla na koho jiného obrátit, poněvadž nešlo čistě o vyřízení pohřbu ale ještě taky poradu po právní stránce ohledně dluhů, které jí nadělal bývalý manžel v souvislosti s dědictvím po otci. A jediný známý s právnickým vzděláním, kterého má je právě můj muž. Tak bych tomu i věřila (buď je to pravda nebo dost dobře vymyšlená lež).
Taky jsem se ho ptala, jestli by byl ochoten smazat na ni všechny kontakty. Myslím, že jsem ho tím poněkud zaskočila. Nadšeně se teda fakt netvářil, ale řekl, že jestli chci, tak to udělá. Pak ale dodal, že to moc nechápe, protože kdyby ji chtěl vidět, tak tohle mu v tom nijak nezabrání. Tak nevím co si o tom mám myslet.
Zakladatelka

Má pravdu..když ji bude chtít vidět tak smazané číslo je maličkost

• Citovat
  • Upravit
6.1.13 18:30
@Anonymní píše:
Zakladatelka

Ja som cislo na byvaleho zmazala z telefonu, aby ma nepokusalo, ale este dnes ho viem spamati. Takze chlap Ti povedal cistu pravdu… :andel: Akurat nejakych 6 rokov netusim ci je stale aktivne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 18:59

Jasně, já vím, smazané číslo neznamená, že už ji neuvidí, spíš mě zajímalo, co mi na to řekne. No a on se tvářil dost zaraženě. Prostě červ pochybnosti jestli s ní třeba pořád něco nemá vrtá dál…

• Citovat
  • Upravit
G12
6.1.13 19:00
@Anonymní píše:
Jasně, já vím, smazané číslo neznamená, že už ji neuvidí, spíš mě zajímalo, co mi na to řekne. No a on se tvářil dost zaraženě. Prostě červ pochybnosti jestli s ní třeba pořád něco nemá vrtá dál…

No ale toho červa si musíš vyřešit ty sama v sobě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.13 20:22

Hm, jenže to právě není vůbec lehké. Nevím, jestli se ta důvěra mezi námi ještě někdy obnoví. Snad časem…
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
387
6.1.13 20:22

Nevím zase mi nepřijde že by to nemohla být pravda kor když se jednalo o právnickou radu proč jinde platita když stačí zavolat. S číslem má pravdu když bude chtít nepotřebuje ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
8.1.13 10:10

No já se mu nedivým, že byl zaraženej.. Asi si říkal proč to po něm vlastně chceš? Je to trošku nepříjemný taková nedůvěra od tebe. I když tu důvěru si zas musíte vybudovat.. No je to tak, že když se chlap doopravdy rozhodl pro tebe a je to opravdový, tak tím je to daný, tím to hasne. Ustřiženo, vyřešeno, hotovo dvacet. Tečka. Nějaký vymazávání čísel či mejlů nebo fotek, nemá pro chlapa žádnej význam. Je to prostě minulost a hotovo. No a pokud to rozhodnutí není opravdový, a jen to na tebe hraje, tak to bude dělat dál nějak tajně, a vymazání čísla je opět bezpředmětný, takže nula od nuly pojde. Takže mazání čísla je nelogickejj krok, ale když si to přeješ, že?

• Citovat
  • Upravit
bamba
8.1.13 10:27

Důležité je, abys mu věřila. I červík pochybností dokáže nadělat hodně pekla. Rozhodla ses s ním zůstat, založili jste rodinu, tak se snaž zapomenout na minulost. Stačí, jen trocha nedůvěry, kterou tvůj manžel pocítí a vztah může jít do kopru. K nevěře se ti přiznal, zůstal s tebou, tak bych si myslela, že tam vše ukončil. Ona se možná snaží ho získat pro sebe, ale myslím si, že není hloupý a zůstane s tebou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.13 11:18

No, tak mám za sebou víc než týden probdělých nocí (ne, že bych se jinak s naším skřítkem nějak extra vyspala) a 3 shozený kila (což mě sice celkem těší, ale tím, že skoro nejím to jaksi není zcela OK, zvlášť když kojím, že!). Po zvážení všech okolností (a také díky této diskuzi) asi nemá moc smysl se tím dál trápit, ať už je to jak chce (spíš ale věřím, že ONA už pro něj nic neznamená). Musela jsem k tomu ale dojít hlavou, protože srdce je zatím stále dost rozrušené. A s dovolením zde shrnu své závěry.
Manžel se moooc snaží, abych byla v pohodě, pomáhá kde může, o malého se stará (a je vidět, jak si to užívá. Řekla bych že na něm úplně visí), i kolem mě docela kmitá - broučku sem, broučku tam, vaří a podstrojuje mi moje nejmilovanější jídla, jen abych něco snědla, abych se usmála… jsem si 100% jistá, že od nás nemíní odejít. Což mě vede k tomu, že s ní nic nemá, nebo má či měl když já jsem nemohla, ale to by bylo výhodné jen pro něj, protože by to bylo jen o sexu (a ani to už teď nepotřebuje, páč ho má doma kdy chce (poté co mi to doktor dovolil je to skoro denně) a evidentně si to užívá). A to zas myslím není perspektivní pro milenku (která mimochodem momentálně nikoho nemá), protože ona potřebuje zajistit svoje 3 děti, a to s chlapem od rodiny jaksi nejde, že! Navíc ho milovala, takže by asi nechtěla dlouhodobě hrát druhé housle. Takže pokud by s ní něco měl, stejně by ho asi brzo poslala do háje. Tedy ve chvíli, kdy by jí došlo, že rodinu neopustí, což jí podle mě došlo dávno (když neodešel, dokud jsme byli sami (a to byl do ní zamilovaný), tak s dítětem, po kterém toužil dost dlouho (a potom co ho to zamilování přešlo), to určitě neudělá).
No, asi je to dost zmatený…
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
bamba
8.1.13 11:34

Vzalas to za správný konec, jen tak dál, nekaz si to hezké, co mazi vámi je. Pokus se mu věřit, zaslouží si to.Byl k tobě úpřimný, když se zamilova, svědomí mu nedovolilo vodit tě za nos.Tak mu věř a bude vše OK.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.13 12:09

@bamba No, tehdy to trvalo přes 3 měsíce, než s tím za mnou přišel. I spolu spali. I pro něj už to bylo neúnosný, nevěděl se kterou z nás chce být. V první chvíli jsem ho chtěla kopnout někam, ale pak jsem si řekla, že stojí za to bojovat o fajn chlapa, kterého miluju a se kterým jsem tehdy byla už přes 11 let. Doufala jsem, že je to jen takové to pobláznění. A bylo. Prý si pak sám uvědomil, že skutečná láska je o něčem jiném.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
bamba
8.1.13 12:58
@Anonymní píše:
@bamba No, tehdy to trvalo přes 3 měsíce, než s tím za mnou přišel. I spolu spali. I pro něj už to bylo neúnosný, nevěděl se kterou z nás chce být. V první chvíli jsem ho chtěla kopnout někam, ale pak jsem si řekla, že stojí za to bojovat o fajn chlapa, kterého miluju a se kterým jsem tehdy byla už přes 11 let. Doufala jsem, že je to jen takové to pobláznění. A bylo. Prý si pak sám uvědomil, že skutečná láska je o něčem jiném.
Zakladatelka

A o tom to je, myslím, že mu můžeš věřit, jen je těžké si to srovnat v hlavě. Nemluvit o tom a nedávat mu najevo, že mu nevěříš, jediné, co bych mu řekla, aby se s ní přestal stýkat, že ti tím ubližuje, ale že mu chceš věřit. Je to těžký, ale když už ses rozhodla s ním být, tak to musíš hodit za hlavu a nevracet se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky