Mám mu věřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.13 15:16
@Anonymní píše:
No, tak mám za sebou víc než týden probdělých nocí (ne, že bych se jinak s naším skřítkem nějak extra vyspala) a 3 shozený kila (což mě sice celkem těší, ale tím, že skoro nejím to jaksi není zcela OK, zvlášť když kojím, že!). Po zvážení všech okolností (a také díky této diskuzi) asi nemá moc smysl se tím dál trápit, ať už je to jak chce (spíš ale věřím, že ONA už pro něj nic neznamená). Musela jsem k tomu ale dojít hlavou, protože srdce je zatím stále dost rozrušené. A s dovolením zde shrnu své závěry.
Manžel se moooc snaží, abych byla v pohodě, pomáhá kde může, o malého se stará (a je vidět, jak si to užívá. Řekla bych že na něm úplně visí), i kolem mě docela kmitá - broučku sem, broučku tam, vaří a podstrojuje mi moje nejmilovanější jídla, jen abych něco snědla, abych se usmála… jsem si 100% jistá, že od nás nemíní odejít. Což mě vede k tomu, že s ní nic nemá, nebo má či měl když já jsem nemohla, ale to by bylo výhodné jen pro něj, protože by to bylo jen o sexu (a ani to už teď nepotřebuje, páč ho má doma kdy chce (poté co mi to doktor dovolil je to skoro denně) a evidentně si to užívá). A to zas myslím není perspektivní pro milenku (která mimochodem momentálně nikoho nemá), protože ona potřebuje zajistit svoje 3 děti, a to s chlapem od rodiny jaksi nejde, že! Navíc ho milovala, takže by asi nechtěla dlouhodobě hrát druhé housle. Takže pokud by s ní něco měl, stejně by ho asi brzo poslala do háje. Tedy ve chvíli, kdy by jí došlo, že rodinu neopustí, což jí podle mě došlo dávno (když neodešel, dokud jsme byli sami (a to byl do ní zamilovaný), tak s dítětem, po kterém toužil dost dlouho (a potom co ho to zamilování přešlo), to určitě neudělá).
No, asi je to dost zmatený…
Zakladatelka

Ahoj, moc by mne zajmalo jak to u vás dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.13 20:44

@Andrea-dál nic No, po tom mém posledním příspěvku jsem si s ním sedla a všechno mu narovinu vysvětlila. Že bych byla ráda, aby se s ní nevídal (tvrdil, že se s ní nevídá a ani to neplánuje) a kdyby se mu opět NÁHODOU ozvala, že bych to chtěla vědět (prý jí tehdy řekl, že by byl rád, aby byla v životě šťastná a že když bude potřebovat, že se může ozvat) :zed:, protože dozvědět se to jinak by pro mě znamenalo naprostý konec důvěry a tedy i vztahu (což mi odsouhlasil). Taky, že by mě potěšilo, kdyby kontakty na ni smazal, ale že na tom netrvám (to je koneckonců jedno, protože si ty kontakty (když nepočítám FB, kde vidím, že ji má mezi přáteli) může schovat pod jiné jméno, když bude chtít). Taky jsem naznačila, že i ona by dle mého názoru dost klesla (né, že bych o ní měla nějaké extra mínění), co se týče její inteligence, kdyby se s ním chtěla dál scházet, když on chce zůstat s námi. Že bych mu chtěla věřit (ne, že mu věřím) a doufám, že si tu důvěru zaslouží a nezklame ji. A že bych to tímto rozhovorem chtěla uzavřít a dál to neřešit.
Popravdě řečeno, ta důvěra teď není nic moc. Možná kdybych po porodu neměla tak dlouho problémy a mohli jsme se normálně milovat, bylo by to jiné. Jenže můj muž je dost náruživý a i když jsem ho pochopitelně uspokojovala i jinak, tak k sexu došlo až o vánocích, kdy mi to doktor oficiálně povolil (což je víc než 5 měsíců po porodu). Tak jsem si říkala jestli v té době s ní nespal. Teď už myslím ne, od té doby co můžu spolu spíme skoro denně a on je spokojený. Předtím byl občas DOST protivný a nervózní. No, a to těžko říct, jestli mu prostě jen chyběl sex, nebo měl špatný svědomí, že chodí za milenkou. K té druhé variantě mě pořád nutí se zamýšlet jedna věta, kterou řekl, když jsme se po té dlouhé pauze zase milovali. Poté co se optal jestli mi nějak neublížil, nic mě nebolí ani nekrvácím řekl: „To jsem rád. Teď už bude všechno zase dobrý.“ :?:
Ovšem, jestli za ní chodil, byl to pro něj jen sex. Aspoň myslím, protože když přišel prvně, že má milenku, tak sám říkal, že ji miluje, i mi přestal říkat „miluju tě“, říkal „mám tě moc rád“. Teď tvrdí, že už ji nemiluje a zase říká mě „miluju tě“ (ne až teď, už dýl).
Takže úplně moudrá z toho pořád nejsem. :roll:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
18.1.13 15:27
@Anonymní píše:
@Andrea-dál nic No, po tom mém posledním příspěvku jsem si s ním sedla a všechno mu narovinu vysvětlila. Že bych byla ráda, aby se s ní nevídal (tvrdil, že se s ní nevídá a ani to neplánuje) a kdyby se mu opět NÁHODOU ozvala, že bych to chtěla vědět (prý jí tehdy řekl, že by byl rád, aby byla v životě šťastná a že když bude potřebovat, že se může ozvat) :zed:, protože dozvědět se to jinak by pro mě znamenalo naprostý konec důvěry a tedy i vztahu (což mi odsouhlasil). Taky, že by mě potěšilo, kdyby kontakty na ni smazal, ale že na tom netrvám (to je koneckonců jedno, protože si ty kontakty (když nepočítám FB, kde vidím, že ji má mezi přáteli) může schovat pod jiné jméno, když bude chtít). Taky jsem naznačila, že i ona by dle mého názoru dost klesla (né, že bych o ní měla nějaké extra mínění), co se týče její inteligence, kdyby se s ním chtěla dál scházet, když on chce zůstat s námi. Že bych mu chtěla věřit (ne, že mu věřím) a doufám, že si tu důvěru zaslouží a nezklame ji. A že bych to tímto rozhovorem chtěla uzavřít a dál to neřešit.
Popravdě řečeno, ta důvěra teď není nic moc. Možná kdybych po porodu neměla tak dlouho problémy a mohli jsme se normálně milovat, bylo by to jiné. Jenže můj muž je dost náruživý a i když jsem ho pochopitelně uspokojovala i jinak, tak k sexu došlo až o vánocích, kdy mi to doktor oficiálně povolil (což je víc než 5 měsíců po porodu). Tak jsem si říkala jestli v té době s ní nespal. Teď už myslím ne, od té doby co můžu spolu spíme skoro denně a on je spokojený. Předtím byl občas DOST protivný a nervózní. No, a to těžko říct, jestli mu prostě jen chyběl sex, nebo měl špatný svědomí, že chodí za milenkou. K té druhé variantě mě pořád nutí se zamýšlet jedna věta, kterou řekl, když jsme se po té dlouhé pauze zase milovali. Poté co se optal jestli mi nějak neublížil, nic mě nebolí ani nekrvácím řekl: „To jsem rád. Teď už bude všechno zase dobrý.“ :?:
Ovšem, jestli za ní chodil, byl to pro něj jen sex. Aspoň myslím, protože když přišel prvně, že má milenku, tak sám říkal, že ji miluje, i mi přestal říkat „miluju tě“, říkal „mám tě moc rád“. Teď tvrdí, že už ji nemiluje a zase říká mě „miluju tě“ (ne až teď, už dýl).
Takže úplně moudrá z toho pořád nejsem. :roll:
Zakladatelka
Řekla bych, že jsi na tom hodně podobně jako já. Vím, že by bylo jednodušší mu vše věřit, ale já už nejsem naivní. Sem tam najdu nějaký ten důkaz, že spolu opět byli. U Tebe to ale může být jiné, jen ta věta co Ti řekl, by mě taky nejspíš znepokojila. V překladu něco jako, už můžeš? Ok, tak už si odskakovat nebudu. Jen záleží na jak dlouho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 17:52
@Andrea-dál nic píše: Řekla bych, že jsi na tom hodně podobně jako já. Vím, že by bylo jednodušší mu vše věřit, ale já už nejsem naivní. Sem tam najdu nějaký ten důkaz, že spolu opět byli. U Tebe to ale může být jiné, jen ta věta co Ti řekl, by mě taky nejspíš znepokojila. V překladu něco jako, už můžeš? Ok, tak už si odskakovat nebudu. Jen záleží na jak dlouho.

No, já právě taky nejsem zas tak naivní, abych mu všechno věřila. Ale tady jaksi chybí důkaz. I když já ho ani cíleně nehledala, do pošty ani mobilu mu nelezu (pokud není blbej, a to on není, tak by stejně všechno hned mazal), zůstávám ale ostražitá, víc si všímám co říká a jak, jenže i tady se můžu jen dohadovat, jak to vlastně myslel. :roll: A pokud si opravdu odskočil, protože mu chyběl sex a jinak je doma spokojenej, tak proč by to přiznával, že? :think:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí