Mám pomoct kamarádce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3832
29.8.12 09:09

Já bych majitelce doporučení nedávala. Ať si tam kamarádka jde sama za sebe a buď byt získá nebo ne. Já jsem taky taková, že každému všechno zařídím, doporučím atd a pak jsem u všeho za největšího blbce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
29.8.12 09:11
@beruska2× píše:
jestli je byt tvuj, rekla bych se ho mam pro sve deti a budu tam delat nejake upravy, jestli jde jen o doporuceni pronajimateli, rekla bych ze uz si nekoho sehnal sam - kazdej svyho stesti strujce…

no vylhávat se z toho mi nepřijde jako jednání dospělého člověka :nevim:, pokud už ji tam teda nechce tak ať ji řekne na rovinu že jim tam nechce z toho a toho důvodu a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 09:11
@beruska2× píše:
jestli je byt tvuj, rekla bych se ho mam pro sve deti a budu tam delat nejake upravy, jestli jde jen o doporuceni pronajimateli, rekla bych ze uz si nekoho sehnal sam - kazdej svyho stesti strujce…

Byt není náš, jsme v pronájmu. Udělám to asi tak jak říkáš. Jestli nic jiného nesežene, u rodičů jí bude nejlíp, aspoň ji pomůžou ze začátku s dítětem a časem si něco určitě najde

• Citovat
  • Upravit
19071
29.8.12 09:12

@beruska2× Jo to je urcite pravda, ze chtit musi predevsim ten clovek! Ale tak kdyby Pergnerova nechtela, tak by ji asi nikdo nedonutil…takze evidentne chtela, proto jsem se tady ozvala na to, ze nekdo psal, ze to nedokazala sama…

Sama to urcite nedokazala, na druhou stranu, kdyby chtelo jeji okoli sebevic a ona nespolupracovala, tak se muzou treba stavet na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
29.8.12 09:13
@Anonymní píše:
Byt není náš, jsme v pronájmu. Udělám to asi tak jak říkáš. Jestli nic jiného nesežene, u rodičů jí bude nejlíp, aspoň ji pomůžou ze začátku s dítětem a časem si něco určitě najde
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.12 09:20

Děkuju všem za názory, řeknu jí, že majitelka už nového nájemce má, nebo jí to řeknu narovinu a bude…Já každýmu pomáhám, všechny vyslechnu, zařizuju a pak mám z toho hlavu jak balón :nevim:
jinak ten její přítel prý nefetuje asi půl roku, trávu hulí pořád, pije.

• Citovat
  • Upravit
15043
29.8.12 09:24

Doporučení bych taky nedala, pokud je ve vězení, určitě to nebude člověk - co šel do sebe :zed:.
Ve vězení snad bude čistej, ale vyjde ven a kolotoč začne nanovo.

Jednou feťák, vždycky feťák… takhle přesně bych to asi já nenazvala, ale těch - co se z toho dostanou a žijou spořádaným, normálním životem - těch je hodně málo :(.

Pro mě je takový člověk nedůvěryhodný :nevim:.

Příspěvek upraven 29.08.12 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
@Pherenike píše:
@beruska2× Ale zavislost je nemoc ;-)

to nemas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Děkuju všem za názory, řeknu jí, že majitelka už nového nájemce má, nebo jí to řeknu narovinu a bude…Já každýmu pomáhám, všechny vyslechnu, zařizuju a pak mám z toho hlavu jak balón :nevim:
jinak ten její přítel prý nefetuje asi půl roku, trávu hulí pořád, pije.

No já být tebou, tak bych si kamarádku ještě „pohlídala“, protože jestli se ti nebude zdát s drogama i nadále ten její přítel, tak bych neváhala zavolat sociálku. Přece nenecháš to dítě ve spárech nějakého feťáka, alkoholika a budižkničemu. Už teď je mi toho dítěte líto, jestli si ho ta tvoje kamarádka k sobě nastěhuje.

• Citovat
  • Upravit
645
29.8.12 09:25
@Anonymní píše:
jinak ten její přítel prý nefetuje asi půl roku, trávu hulí pořád, pije.

raději to řekni na rovinu a bude jasno, takové lži nemají ani úroveň ani cenu, jsi přece dospělý člověk a nikdo ti to nemůže mít za zlé že jim nevěříš, kamarádka možná bude naštvaná, ale ty budeš mít čisté svědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 09:28

Moc nechápu co se ho tady některé zastáváte. Fetoval, hulí, pije, kradl, je ve vězení, nikdy nepracoval. Ani jedna pozitivní věc. Ten chlap je prostě absolutní nula a mě by nestál ani za jedno kouknutí.

• Citovat
  • Upravit
6177
29.8.12 09:28

Tak koukám, že dost z vás opět neodpovídá na otázku a hádáte se o tom, zda bude nebo nebude fetovat dál. Hulí trávu, takže čistej rozhodně není a takovýmu člověku bych taky těžko věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
29.8.12 09:29
@beruska2× píše:
to nemas pravdu…

Já bych teda řekla, že to nemoc je ne? Když se z ní člověk musí léčit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2377
29.8.12 09:30
@Pherenike píše:
@beruska2× Jo to je urcite pravda, ze chtit musi predevsim ten clovek! Ale tak kdyby Pergnerova nechtela, tak by ji asi nikdo nedonutil…takze evidentne chtela, proto jsem se tady ozvala na to, ze nekdo psal, ze to nedokazala sama…Sama to urcite nedokazala, na druhou stranu, kdyby chtelo jeji okoli sebevic a ona nespolupracovala, tak se muzou treba stavet na hlavu…
:roll: :roll: prosim te o Pergnerce se ja vubec nebavim… kdyby ji bohaty rodice nedrzeli prst v prdeli a nemela tim protekci na ksefty tak skonci ve stoce jako vetsina techto lidi.. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 09:35
@Anonymní píše:
No já být tebou, tak bych si kamarádku ještě „pohlídala“, protože jestli se ti nebude zdát s drogama i nadále ten její přítel, tak bych neváhala zavolat sociálku. Přece nenecháš to dítě ve spárech nějakého feťáka, alkoholika a budižkničemu. Už teď je mi toho dítěte líto, jestli si ho ta tvoje kamarádka k sobě nastěhuje.

Jestli zůstane u rodičů, bude to to nejlepši, co může udělat, hlavně pro to dítě. Pokud sežene jiné bydlení, budu se snažit s ní být v kontaktu abych měla přehled co se u nich bude dít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová