Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Forest_Gump1
31.12.18 12:42

Já bych zdrhnul, domů bych psal ale to by bylo tak všechno. Pokud je přítel nějak zajištěný, není problém. Manželky sestra je fakt pěkný pako, a její dcera už nevěděla co dál. Měla přítele, ten to doma vysvětlil a tak od 16 žila u nich. S mámou se viděla asi po roce, ale pořád ji nemusí. Ty můžeš přerušit kontakt na nějakou dobu..

• Citovat
  • Upravit
73
31.12.18 12:43

@divine woman Dá se na to zvyknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 12:52

@divine woman ano, pořád v ten zázrak tajně věřím..

Prostě mám rodinu i přítele na prvním místě a je pro mě nepředstavitelné se s jedním z toho rozloučit.

I přes to, jak se ke mě máma chová, je to pořád má máma.

Mám svou hlavu a po osmnácti už ji rozhodovat o svém životě nenechám a Jehovisty tuplem..

Budu věřit i v to, že se na mě přítel do té doby a v takovéhle situaci nevykašle. A v nejhorším případě po dosažení plnoletosti budu mít u něj otevřené dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 12:54

@Lupulu Držím ti palce, abys to zvládla. Ale ve změnu matky moc nedoufej. Jediné, co by tě z mého pohledu rodiče mohlo spasit je, že by nějak začala vyvádět tvoje mladší sestra. Pak by tak nedusili tebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
31.12.18 12:56
@Lupulu píše:
@arinecka přesně tak. No, jsem stejného názoru. Když si sbalím věci v 18ti, odstřihnu se od rodiny, to mi taky nepřijde jako správné řešení.
Chtěla bych něco, abych byla s rodinou i s přítelem a né si vybírat jedno z toho.

Jenže pokud se rodiče k tomu staví, tak jak se staví, tak to půjde dost těžko. Je ti šestnáct, máš chodit do školy, jasně že i pomáhat doma, to je v pořádku ale nemůžou tě jen držet doma. Máš nárok i na lítání venku s mamarádama, i na přítele. To k tvému věku patří a nějaké zakazování vede jen k tomu že jsi nucena lhát. Nejde si s mamkou sednout a promluvit si s ní? Já si se svou dcerou povídám o všem a je to fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
31.12.18 12:58

@Lupulu Můžu se tě zeptat? Jak to máte doma na vánoce? To je asi neslavíte že? Ani narozeniny, svátky a tak? Pokud tobě tohle vyznání nic neříká, tak to pro tebe musí být hodně těžké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 12:58

@divine woman děkuju moc :srdce: :srdce:

No, je jí teprve 11 let, vidí to u mě, jak se mnou máma jedná, a tak sama od sebe prohlásila, že si kluka najde až bude dospělá :) :), aby se tomuhle vyhla. Ale řekla bych, že lásce neporušíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 13:01

@arinecka několikrát jsem se o to snažila, vždy začala, že se o tom nehodlá bavit a začala mi diktovat tisíce veršů z Bible, abych věděla, jaký má na to názor bůh..

Přesně o tom sním, abych měla s mojí mamkou dobrý vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 13:05

@arinecka nic z toho neslavíme. Zvykla jsem si, protože nevím ani o co procházím, když jsem to nikdy neslavila.

Ale jedno vím, že v budoucnu se od Jehovistů budu držet fakt daleko a že s přítelem tyto svátky slavit chci, chci s ním žít úplně normální život. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
31.12.18 13:06
@nostress píše:
Ale psychický teror, a matku, která je s sektě by OSPOD mohl zajímat. :think:

Psychicky teror :roll: tady se to zase vyhrocuje…pubertacka ma doma trochu povinnosti a rodice neskacou metr dvacet vysoko z pritele a tady se hned vola na OSPOD :roll: drzela bych ji doma uplne stejne. A povinnosti by mela taky. Co je hroznyho na tom uklidit koupelnu wc a vysat za jeden den? Nejdriv at maka ve skole a doma a pak si trajda za klukem…uplne to vidim v barvach…holka imrvere nalozena u mobilu a klaviru, triska s ni puberta a rodice aby ji vse pripominali…chtela bych videt pobled z druhe strany…ze strany rodicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 13:10
@Jaa-aa píše:
Psychicky teror :roll: tady se to zase vyhrocuje…pubertacka ma doma trochu povinnosti a rodice neskacou metr dvacet vysoko z pritele a tady se hned vola na OSPOD :roll: drzela bych ji doma uplne stejne. A povinnosti by mela taky. Co je hroznyho na tom uklidit koupelnu wc a vysat za jeden den? Nejdriv at maka ve skole a doma a pak si trajda za klukem…uplne to vidim v barvach…holka imrvere nalozena u mobilu a klaviru, triska s ni puberta a rodice aby ji vse pripominali…chtela bych videt pobled z druhe strany…ze strany rodicu…

Mě ta práce nevadí, jen bych chtěla po povinnostech i tu zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
31.12.18 13:13
@Lupulu píše:
Mě ta práce nevadí, jen bych chtěla po povinnostech i tu zábavu.

To chapu. Ale porad je ti 16. A nerikej mi, ze nesmis vuuuubec nikam. Ja teda taky nesmela. Ale zaridila jsem si to jinak :lol: nesmela jsem chodit nikam fo baru diskoteky atd…ale naucila jsem sve kamarady na vecerni venceni psu. Spolecne dvouhodinovky se staly uzasnou tradici na nekolik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 13:15

@Jaa-aa ty víš asi úplně houby o tomto životě že, když z tebe lítají takové kraviny :roll:

• Citovat
  • Upravit
14642
31.12.18 13:16
@Jaa-aa píše:

Opět píšu, že toto nemůže pochopit někdo, kdo nezná víru a stanovy Svědků Jehovových, a nežil třeba s fanatiky pod jednou střechou.Když tak si o tom nejdříve něco přečti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
31.12.18 13:16

@Jaa-aa Koupelnu, prach a vytřít nám dělá paní na úklid a má hotovo za 2,5 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí