Mám problém s mamčou, poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
25.8.18 13:48

a jeste jsi zminila,ze se vidate kazdy den,to vazne?Ty nemas nejake sve zajmy,kamarady,program??Ja mammam s rodici i tchanovci skvele vztahy,presto se vidame maximalne tak 2× tydne (protoze bydlime kilak od sebe).Ona ma mozna pocit,ze te musi ve vsem hlidat jako bys byla stale mala,ale budes ji muset ukazat,ze nejsi.Ne ji to rikat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
25.8.18 13:58

Jasně,brát ano,ale připustit si,že máma může mít pravdu,že miluje své vnouče a chce se ním chlubit,to ne.přála bych ti zažít jaké to je,být na všechno sama.Pak bys ráda tolerovala mámu,která to s tebou i vnoučkem myslí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 06:49

Ja se k tomuto z dovolenim pripojim i se svym problemem. Bydlime od rodicu ani ne 1 km. Presto jsme se navstevovali spise o vikend. K namnasi nechodili temer vubec. Pak se nam narodila dcera, ja byla po tezkem porodu a manzel zustal s nami doma aby se postaral. Hned druhy den doma jsem dovolila me matce jit s kocarkem do lesa. Zacala chodit kazdy den ( ja chodit nemohla) a me zacalo vadit ze mi malou kazdy den bere. Zlomovy bod nastal kdyz malou odvezla na 3 hodiny, privezla urvanou ja ji nakojila a ona mi ji sebrala od prsa a zase odesla i s ni!! Bylo mi hrozne, rekla jsem ji ze mi nemuze malou porad brat ze s ni potrebuji byt a ona semnou, podotykam ze jsem ji to rekla naprosto vazne a v klidu.bylo mi receno ze jsem hysterka s kterou cloumaji hormony a ze to pochopim az budu babicka ze to je uplne jina laska atd… malou sem ji proste prestala pujcovat. Nicmene problem je ze,samozrejme se mi snazi rikat jak vse delam spatne atd. -vim ze to spoustu maminek resi,tyto rady, ocsem jakym zpusobem to rika ale … chodi k nam kazdy den KAZDY DEN!!! O vikendu prijde i dopoledne i vecer. Naznacovala se ji ze nam to vadi (manzel je na mrtvici ja taky) , na rovinu ji to rekla, po dobrym po zlim… rekne ze chodi za malou tak at neotravuju a pak male rika: maminka me tu nechce ale to nevadi… uz nevim co s ni. Kazdy den prijde a rype do nas, my uz jsme nastvani a neprijemni uz jsem i rikala ze v ramci zachovani vztahu at to nedela. At nechodi kady den.nic nepomaha… co mam delat? Premysleli jsme ze dum prodame a odstehujeme se ale mame k nemu citovy vztah.sami jsme ho postavili a to celkem nedavno. Uz to trva 4 mesice a ja uz dal nemuzu. Nici mi materskou kterou bych si mela uzivat,mala je.moc hodna.. mama si dokonce zkratila pracovni dobu jen do 12 kculi male a tak dopoledne vola,priznam se ze uz ji to ani neberu- staram se o malou a dum nebo jsme venku a vecer prijde. Omlouvam se za dlouhy prispevek ale uz si nevim rady

• Citovat
  • Upravit
7006
6.9.18 07:51

Neotvirej dvere. Kdyz je neotevres, nebude nasledovat nic z toho, co popisujes. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15171
6.9.18 09:37

Proste neotvirat dvere.je to tvoje dite,snad to brzy pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová