Mám vzdát manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papuchalka
10.6.16 21:24
@jednažena píše:
Jo muj taky odmita mikrovlnku. Pekne me to stve.Vse ohrivame v hrnci nebo v troube.Je to na palici. Jenze kdyz je doma a ohrivam jidlo jemu i nam, tak je snazsi vse ohrat po jeho nez ohrat me a malemu v mikrovlnce a jemu v hrnci. :lol: Navic nechce aby syn mel ohrato v mikrovlnce. Mojeho zajima ezoterika, karty a meditace…Me to nerika nic.Na druhou stranu dela veci, ktere se tomu vymikaji :D. Radu nemam.Ja uz mam vseho dohromady plnou…plne zuby. :roll:

No, pokud propaguje nejakou filozofii a zaroven to jede jen v nekterych castech zivota, tak je alibista. Nejspise bych to pouzila proti nemu, bohuzel je moznost, ze zmagori docela :D

• Citovat
  • Upravit
125
10.6.16 21:29

@terina.kubik já vas obdivuju, ze jste vydržela tak dlouho ve vztahu, který evidentně neklape… Nic bych si nevycitala a pokud se manžel chová tak, jak se chová, tak to není manžel, ale koule na noze… Hodně sil, at už se rozhodnete jakkoli, ale myslím, ze je čas jít dál… Za vlastním štěstím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
10.6.16 21:30

@terina.kubik to je síla…upřímně nechápu, že jsi to vydržela do teď, tohle přeci není život-ani pro tebe, ani pro dceru. Jí udržováním nefunkčního vztahu určitě nepomůžeš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.6.16 21:31

@jaelisa a za nevěru byste taky olizla všech deset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 21:31
@terina.kubik píše:
@martina.se @kve-tinka nemám v plánu hned skočit po hlavě do dalšího vztahu. Jen trpím výčitkami, protože už to kafčo mi trochu přijde jak nevěra vůči mému muži…jsem asi naivní :nevim:

Tvůj muž si to podělal sám, co na to říct.. :think: nedrž se násilím tam, kde Ti to nic nedává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
10.6.16 21:33

@SvobodovaH nevím,jestli je tohle zrovna k obdivování… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 21:34
@jednažena píše:
Jo muj taky odmita mikrovlnku. Pekne me to stve.Vse ohrivame v hrnci nebo v troube.Je to na palici. Jenze kdyz je doma a ohrivam jidlo jemu i nam, tak je snazsi vse ohrat po jeho nez ohrat me a malemu v mikrovlnce a jemu v hrnci. :lol: Navic nechce aby syn mel ohrato v mikrovlnce. Mojeho zajima ezoterika, karty a meditace…Me to nerika nic.Na druhou stranu dela veci, ktere se tomu vymikaji :D. Radu nemam.Ja uz mam vseho dohromady plnou…plne zuby. :roll:

my taky nemáme mikrovlnku, nějak jsem si zvykla :lol: nějak se nám nevejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.6.16 21:36

@adeeelia zda se, ze ta paní, co nabádala @terina.kubik k vydrzi a vlastně ještě dekovani, ze takového posuka doma ma, tak to obdivuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 21:36

@martina.se vystihla jsi to naprosto přesně, mám taky pocit, že udržuji tento vztah pohromadě násilím. Držím se zuby nehty a mám pocit, že se každou chvíli roztrhnu vejpůl… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.6.16 21:37
@jaelisa píše:
Bud rada ze mas muze ktery dba o zdravy zivotni styl a dusevno, to je dnes vzacnost! Kolik holek tu ma gamblery, nasilniky, alkoholiky a resi opravdove problemy. Za takoveho chlapa by vetsina olizla vsech deset… :mavam: :mavam: :mavam:

za chlapa, co tě podvedl a vykládá jak tě nikdy nemiloval? @terina.kubik upřímně bych to v bezdětném vztahu rozpustila už po tý nevěře a asi jsi ho musela dost milovat, když jsi byla kvuli němu ochotná zústat případně bez dětí a nevyčetla jsem jakej vztah má k dceři, ale otec může bejt i po rozvodu a když vztah viditelně neklape a neni snaha o nápravu ani dítěti to neprospívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 21:37

@Geroma ano, přesně tak. Zoufale se ho snažím probudit, ale on to považuje za násilí a pak jsem samozřejmě ta nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 21:38
@terina.kubik píše:
@martina.se vystihla jsi to naprosto přesně, mám taky pocit, že udržuji tento vztah pohromadě násilím. Držím se zuby nehty a mám pocit, že se každou chvíli roztrhnu vejpůl… :,(

tak to nedělej.. život je příliš krátký.. navíc tím rozhodně trpí i dcera.. odejdi, udělala jsi maximum, chlap nereagoval, jeho problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.6.16 21:39

Žádný manžel není 100%, ani my ne, co si budem nalhavat,/ale tady už tech procent zbylo zatracene malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
10.6.16 21:39

@martina.se @martina.se Nam se taky nevejde.Je na lednici, coz je vysoko. Nekolikrat sem talir s cimsi vylila.Pak se podelala, ale da se v ni ohrat jen od oka.Jako polivku odleju do mensiho kastrolu a ohreju.Ale studene brambory se spatne ohrivaj. :roll: No co nadelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.6.16 21:40

Podle mně nemá cenu udržovat takový „vztah“, musí to být hodně vyčerpávající. Nejdřív bych si to ujasnila s manželem a domluvila se, co bude dál. Nový vztah bych asi zatím nezačínala, zkusila bych nejdřív žít sama. Jinak, něco podobného měla doma kámoška (ale v mnohem menším rozsahu), také brutální změna životního stylu. Drželo ho to čtyři roky a pak jednou, když se po dvou týdnech vrátila z dovolené domů, najednou změna k původnímu. :lol: Dodnes nechápe, co se stalo a co ho k té změně přimělo. Nicméně, pokud pominu to, že se kvůli jeho tehdejšímu přesvědčení vzdala touhy mít dítě, jsou teď celkem spokojený pár (samozřejmě bezdětný). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí